:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Vlatko_Rusin напиша:Inter Milan remain best in the land - ова инаку значи дека Интер е најдобриот тим во Италија, а не во светот.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Vlatko_Rusin напиша:Inter Milan remain best in the land - ова инаку значи дека Интер е најдобриот тим во Италија, а не во светот.
Е добро бе.. казжав пред неколку поста дека направив грешка. Но мене не ми беше тоа зборот.. Сакав да кажам кој го изјавува сето тоа..Vlatko_Rusin напиша:Inter Milan remain best in the land - ова инаку значи дека Интер е најдобриот тим во Италија, а не во светот.
Добро бе нема врска. Знам јас кој го изјавува тоа. Спалети е човек кој навистина заслужува респект, и тој самиот покажа дека е голем професионалец и спортсмен.meazza напиша:Е добро бе.. казжав пред неколку поста дека направив грешка. Но мене не ми беше тоа зборот.. Сакав да кажам кој го изјавува сето тоа..
И јас сум за Парма :helou: Ваљда ќе се извадат сезонаваMlad_man напиша:Parma mi se najdobri od mal sum za niv pa i ke bidam za niv so sakate vikajte ama jas ne sum za koj toa ke osvoi pa za nego