Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2007
Мислења
93
Поени од реакции
0
Vlatko_Rusin напиша:
Inter Milan remain best in the land - ова инаку значи дека Интер е најдобриот тим во Италија, а не во светот.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Parma mi se najdobri od mal sum za niv pa i ke bidam za niv so sakate vikajte ama jas ne sum za koj toa ke osvoi pa za nego

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Vlatko_Rusin напиша:
Inter Milan remain best in the land - ова инаку значи дека Интер е најдобриот тим во Италија, а не во светот.
Е добро бе.. казжав пред неколку поста дека направив грешка. Но мене не ми беше тоа зборот.. Сакав да кажам кој го изјавува сето тоа..

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
meazza напиша:
Е добро бе.. казжав пред неколку поста дека направив грешка. Но мене не ми беше тоа зборот.. Сакав да кажам кој го изјавува сето тоа..
Добро бе нема врска. Знам јас кој го изјавува тоа. Спалети е човек кој навистина заслужува респект, и тој самиот покажа дека е голем професионалец и спортсмен.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Рома - Лацио 0:0 на полувреме. И двете екипи си имаа свои шанси но ништо посериозно. Сега започнува второто полувреме.

Член од
26 април 2007
Мислења
93
Поени од реакции
0
0-0 на дербито во рим, мислам дека рома беше подобра. без тоти се подобри !

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.853
Поени од реакции
50.248
Ова е најодвратно градско дерби на планетава(освен минатата) знаат ли овие клубови за друг резултат освен 0:0 да ти ебам фудбалот 2 саата во вода фрлени ,ајде бар ке го видиме Горанчо наш од година во ЛШ тоа ми е мерак.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Рома - Лацио 0:0. иако Рома беше подобар тим заврши нерешено. Ама како ги оштетија Рома со тој офсајдот на Де Роси. Глупости! - намештаљки све. Еве ги резултатите:

Рома - Лацио 0:0
Асколи - Реџина 2:3
Ливорно - Палермо 1:2
Месина - Аталанта 0:0
Парма - Каљари 2:1
Сиена - Сампдориа 0:2
Удинезе - Катанија 0:1

N

n/a

Гостин
Nemesteno bese...
Od pred edna nedela site relevantni izvori vnatre vo fudbalot zborat za x na rimskoto derbi,2 na Udineze-Catania i x sto ne iskoci na Livorno-Palermo.
Ne ostana nisto vise od fudbalov...ova na nisto ne lici...teatar batinja...u koj sto unapred se znae koj i duri koga treba da dade gol
Drugite top prognozi (sto za saat i pol ke vidime dali ke iskocat-a se odnesuvaat na spansko prvenstvo)
Gimnastik-Viljareal=2
Osasuna-Saragosa=2
Santander-Deportivo=1

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Vidovte parma a so rekov slabi se ama tepaat 2-1. A i ne pisav me cudi so site navivaat za golemi klubovi navivajte i za poslabi

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
уи јас знаеФ за парма и ја пишаФ кец, и сампдориа за некој изненадување ама и неа ја погодиФ samo не очекував Роам Лазио толку д абиде досадна мислеФ 2-3 гола

i odime so timot na koloto vo Italija

Голман

Peruzzi (Lazio)

Одбрана

Gamberini (Fiorentina)

Zaccardo (Palermo)

Contini (Parma)

Chivu (Roma)

Среден ред:

Stankovic (Inter)

Seedorf (Milan)

Mutarelli (Lazio)

Напад:

Amoruso (Reggina)

Budan (Parma)

и она што мене ме радува Recoba (Inter)
постигна гол од корнер ја погоди пречката и ја воодушеви публиката со својата одлична игра, техника и прецизност

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Шо викате за ве4ерва Катаниа - Асколи?
Мене не ми се писши кец.. Како тргнаа ќе ја исфрлат Катаниа во сериа Б.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Рома и официјално ја освои втората позиција во Италија. Сега уште останува трката за третото место помеѓу Милан и Лацио.

Палермо - Рома 1-2
Месина - Интер 0-1
Лацио - Ливорно 1-0
Милан - Фиорентина 0-0

Член од
19 јуни 2006
Мислења
152
Поени од реакции
1
Mlad_man напиша:
Parma mi se najdobri od mal sum za niv pa i ke bidam za niv so sakate vikajte ama jas ne sum za koj toa ke osvoi pa za nego
И јас сум за Парма :helou: Ваљда ќе се извадат сезонава:toe:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Парма ќе се извлечи.. Јас мислам сепак Катанија ќе оди серија Б. Има 3 бода над опасната зона но има уште 3 кола. Мислам дека тоа е доволно за да ја испаднат Катанија..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom