Исчезнати лица

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.290
Поени од реакции
6.597
Заборавате една работа а тоа е дека ние дознавме за Палчо во Недела, можеби внатрешните органи знаеле од претходно за неговата вмешаност затоа и не откриваа никакви детали.
Па тоа и пишав види подобро. МВР знаеле најверојатно уште од петокот, пошто ако добро памтам тогаш се и приведени мислам петорица, од кои двајца се ослободени затоа што се испоставило дека немаат никаква вмешаност. И тоа знаеле само мал број луѓе во МВР, претпоставувам.
 
Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.230
Не тврдам јас дека струмичанецов знаел. Викам дури и да не знаел, цело тоа патување е нездраворазумно.
Апсолутно лудило, помини што повеќе пат да те фатат што повеќе камери.
 

Mundell

тој со бројките
Член од
24 септември 2014
Мислења
622
Поени од реакции
1.059
Цело време читам и само таткото се коцкал, дрога, пари а човекот има капитал на негово име што во секое време може да го претвори во пари доколку му требаат, а мајката нели невина и загрижена а цело време знаела за што се работи и нека излезе јавно нека ја негира врската со палчо, на крај се кладам дека таа е виновна за целата ситуација.
Interesna logika. Izleguvaat nelogicnostite. Mi deluva deka celiot slucaj trpi teska derogacija vo ocite na narodot.
So drugi zborovi ni na turska serija go nema ova ako izleze deka majkata mu e svalerka..
 
Член од
17 декември 2019
Мислења
1.707
Поени од реакции
2.998
Па тоа ти викам, како е возможно да не знаел кога цел фејсбук и сите портали и сајтови вриеја од вести? Дури и покасно да дознал дури го возел, секој здраворазумен би го пријавил.
Mozda ne znael deka e palco kriv.. cital portali da, ama samo dodeka bila izgubena..
 

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
667
Поени од реакции
1.105
Момироски моментално се закани дека имал докази дека и претходно истава багра пробале да ја киднапираат Вања. Ако не го изнеле тоа од МВР, ќе ги покажел доказите....
МВР треба да го спакува и одвлечка во станица, и ако нема никаков доказ треба личниот опис да му го променат, му ебам тоа фацата одвратна.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Член од
21 јуни 2019
Мислења
49
Поени од реакции
54
A eve edns interesna teorija.. Sto ako majka ì ja ubila, pa ovie bagrava dosle samo da ja stavat vo vrekja i da ja odnesat da ja zakopaat vo Brazda??
На фб ти е местото во коментари со ликови над 50 години а не овде.
 
Член од
24 март 2010
Мислења
15.161
Поени од реакции
25.664
A eve edns interesna teorija.. Sto ako majka ì ja ubila, pa ovie bagrava dosle samo da ja stavat vo vrekja i da ja odnesat da ja zakopaat vo Brazda??
Не е убиена, киднапирана е од вонземјани. Асистент му е на Елвис во моментов. Нели е поинтересна таа теорија?
 
Член од
14 август 2018
Мислења
4.628
Поени од реакции
10.295
Полека, полека, по трагот и до Ватикан идеме…

А сиротињана сценаристи во америка протестираа против АИ!
Море каков црн АИ… да знаат еден профил да си отворат тука, најмалку 2 сезони им се сервирани на тацна, и идеи за до 7-ма сезона!
 
Член од
1 јули 2012
Мислења
2.290
Поени од реакции
6.597
Скоро па нереално е мајката да ја убива па овие само да ја земат да ја закопаат. Ако не се лажам, со обдукцијата може да се утврди приближно времето на смрт. Како и да е, не би бил изненаден да дојде до некој пресврт во истрагата, мајката да е таа која дала информации. Е сеа таквата приказна има една битна фалинка. Кој би и бил мотивот? Пари, становите од таткото (ако е точна шпекулацијта дека мајката на мајкава купува стан на име на таткото), некој тука пиша дека во катастар становите стојат на име на таткото? Во тој случај, зошто би пријавила после саат време во полиција дека Вања е исчезната. Епрен нелогично е мајката да е вмешана во ситуацијава, освен ако е некоја будалетина ко екипава на Панчо.
 

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
15.659
Поени од реакции
34.951
МВР имаше 10+ моменти каде можеше Палчо да го пикне во затвор и да остане таму 10тина години и најверојатно и пензионерот ќе беше жив и Вања. Овој што го сметаат овде на форум за професионалец и дека МВР реагирало е затоа што јавноста се дигна и стана актуелно. Од тој МВР му се даваа снимки каде ги пушташе и доверливи информации да уценува и го толерираа намерно и оставија да треска глупости. Убаво некој напиша, ние ги санираме последиците од нефункционален и корумпиран систем и ништо не правиме за да ги спречиме.
Додади и дека парите поради кои се случува целото срање се дојдени од тој корумпиран и нефункционален систем (ако е поради пари), особено ако дедовците биле директори, па уште и на царина како што имаше некој пишано...
 
Член од
22 јуни 2019
Мислења
816
Поени од реакции
1.296
Искрено ова индијански филм ќе биде...Не ми е јасно како тоа разведени се, мајката живее во станот а станот се воде на поранешниот сопруг...
Ништо нема да ме зачуде ако се докаже на крај спротивно дека мајката била во врска со палчо...Па нешто тргнало наопаку и овој манијако умоболен палчо решава да ја киднапира и ликвидира керката нејзина како одмазда.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom