Исчезнати лица

Член од
22 јуни 2019
Мислења
897
Поени од реакции
1.402
Според возилото што го вози типот и возилото што го вози Палевски, не верувам дека во тој однос на струмичанецов му дошло до парите на психото.
Можеби должно се осеќал кон него ако пример во минатото има му помогано дали финансиски или на сличен друг начин...
Пример му се јавил и овој одма го однесел каде сака притоа без да знае палчо со што е вмешан.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.367
Поени од реакции
11.182
Дури кога Палчо ќе стапне во Македонија мислам дека мисијата ќе биде делумно завршена. Не би сакала да звучам негативно, ама мислам дека постои реална можност да се искомплицира тоа па да се соочиме со нови разочарувања.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.264
Поени од реакции
26.132
Познати ми се луѓе кои немаат возило ниту па некаков имот на свое име, ама имаат суми изразени во милиони денари на сметка. Не е никаков показател.

Палчо сигурно не е Орце Камчев, ама верувам дека можел да му искешира сума на човек кој му бил од доверба. Ако тој човек решил на драго срце да го однесе и покрај тоа што знаел што се случило, тогаш Палчо ќе го сметам за гениј.
Не тврдам јас дека струмичанецов знаел. Викам дури и да не знаел, цело тоа патување е нездраворазумно.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.415
Поени од реакции
17.691
Друже.. во Турција е фанат! Не во Норвешка!
Сам ќе признае и ќе потпише се, да го вратат тука!
Или не знаеш што пишува на влезот во турски затвор? :icon_lol:
Sve ok toa, tuku mislata mi e, da ne se sluci radi nekoja birokratska drama vo odnos na postapkata, pa da se razvlece, ili da ne bide nisto od isporaka. Mene mi e vpecatok deka nemu mu e ostaven prostor i vreme da se organizira i da izbega so pomos tokmu od strukturi vo policija, a zosto bas Turcija, ke vidime. Vie ja falite policijata posle vcera i zavcera - kako da zaboravivte na se ona sto se desava tuka 30 godini, moeto mislenje za niv e maksimalno negativno.

Kako zaklucija bez naod od sudska medicina koe e edinstveno referentno deka bila ubiena vo 10 ipol? Vrz osnova na izjavi? Pa izjavite treba da se dokazat.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.004
Поени од реакции
18.776
Не тврдам јас дека струмичанецов знаел. Викам дури и да не знаел, цело тоа патување е нездраворазумно.
Па тоа ти викам, како е возможно да не знаел кога цел фејсбук и сите портали и сајтови вриеја од вести? Дури и покасно да дознал дури го возел, секој здраворазумен би го пријавил.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.370
Поени од реакции
6.972
Заборавате една работа а тоа е дека ние дознавме за Палчо во Недела, можеби внатрешните органи знаеле од претходно за неговата вмешаност затоа и не откриваа никакви детали.
Па тоа и пишав види подобро. МВР знаеле најверојатно уште од петокот, пошто ако добро памтам тогаш се и приведени мислам петорица, од кои двајца се ослободени затоа што се испоставило дека немаат никаква вмешаност. И тоа знаеле само мал број луѓе во МВР, претпоставувам.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Апсолутно лудило, помини што повеќе пат да те фатат што повеќе камери.

Mundell

тој со бројките
Член од
24 септември 2014
Мислења
622
Поени од реакции
1.059
Цело време читам и само таткото се коцкал, дрога, пари а човекот има капитал на негово име што во секое време може да го претвори во пари доколку му требаат, а мајката нели невина и загрижена а цело време знаела за што се работи и нека излезе јавно нека ја негира врската со палчо, на крај се кладам дека таа е виновна за целата ситуација.
Interesna logika. Izleguvaat nelogicnostite. Mi deluva deka celiot slucaj trpi teska derogacija vo ocite na narodot.
So drugi zborovi ni na turska serija go nema ova ako izleze deka majkata mu e svalerka..

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.347
Поени од реакции
4.041
Па тоа ти викам, како е возможно да не знаел кога цел фејсбук и сите портали и сајтови вриеја од вести? Дури и покасно да дознал дури го возел, секој здраворазумен би го пријавил.
Mozda ne znael deka e palco kriv.. cital portali da, ama samo dodeka bila izgubena..

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.529
Момироски моментално се закани дека имал докази дека и претходно истава багра пробале да ја киднапираат Вања. Ако не го изнеле тоа од МВР, ќе ги покажел доказите....
МВР треба да го спакува и одвлечка во станица, и ако нема никаков доказ треба личниот опис да му го променат, му ебам тоа фацата одвратна.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
21 јуни 2019
Мислења
49
Поени од реакции
54
A eve edns interesna teorija.. Sto ako majka ì ja ubila, pa ovie bagrava dosle samo da ja stavat vo vrekja i da ja odnesat da ja zakopaat vo Brazda??
На фб ти е местото во коментари со ликови над 50 години а не овде.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.264
Поени од реакции
26.132
A eve edns interesna teorija.. Sto ako majka ì ja ubila, pa ovie bagrava dosle samo da ja stavat vo vrekja i da ja odnesat da ja zakopaat vo Brazda??
Не е убиена, киднапирана е од вонземјани. Асистент му е на Елвис во моментов. Нели е поинтересна таа теорија?

Kajgana Shop

На врв Bottom