Исчезнати лица

Член од
5 март 2018
Мислења
17.671
Поени од реакции
20.255
Ако се докаже дека таткото е невин треба и те како оштета да му платат. Се има во Битола тоа случено, моите баш вчера ми раскажуваа за тој настан.
Не дека ќе му се надохнади него загубата на ќерката ама она што го претрпе како родител, оној срам, оној линч треба да си сносат одговорност.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.242
Поени од реакции
2.042
Чисто е со сите овие, од Идризово следна дестинација им е на гробишта.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
7 септември 2016
Мислења
22.051
Поени од реакции
38.199
ti si monstrum, ista si kako palcho. Gospod ke te kazni. Zasrami se monstrumke
...затоа што наоѓам пропусти во судството и вакво одоговлечување на осудување на монструозно убиство, што обвинителство се изјасни „дека била завршена работа“ , затоа што немаат материјални докази, затоа што не го бараат пиштолот, затоа што само на рекла казала изјави кои се менуваат на секој втор исказ, неспосбно судство, јас сум била монструм?

...пази што пишуваш, клеветиш и осудуваш во име на Господ!

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.990
Поени од реакции
18.278
Ако се докаже дека таткото е невин треба и те како оштета да му платат. Се има во Битола тоа случено, моите баш вчера ми раскажуваа за тој настан.
Не дека ќе му се надохнади него загубата на ќерката ама она што го претрпе како родител, оној срам, оној линч треба да си сносат одговорност.
Баш ова мислев да го пишам, а оној мисирот мартин костовски од сдс од Куманово да го репнат да плаќа цел живот за статусот што уште го нема избришано, а и да го има избришано да го казнат за такви глупости што има јавен функционер дадено. И секој кој исто направил како него.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.671
Поени од реакции
20.255
Не само оставка туку јавно да излези пред народ и да речи, тоа е луѓе неспособни сме, го накрививме човекот без ниеден поткрепен доказ, го малтретиравме, го тепавме и му нанесивме непоправлива штета.
Во името на цел народ да се извини, оти и ние тука заради нивните информации од ракав го сквернавевме неговото име.
Тоа со оштета нека се позанимаваат адвокатите, нека ги репнат ич не ми е гајле, нека мислат за друг пат

Член од
28 јануари 2025
Мислења
18
Поени од реакции
62
Ednash se ima izrecheno kazna smrt za chovek shto ubil dete koj se shansite za toj psihopat palevski da go zadesi istoto mislam deka treba da se pokrene peticija samo taka kje bide zadovolena pravdata

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.767
Поени од реакции
22.997
Ednash se ima izrecheno kazna smrt za chovek shto ubil dete koj se shansite za toj psihopat palevski da go zadesi istoto mislam deka treba da se pokrene peticija samo taka kje bide zadovolena pravdata
Какви шанси кога не постои смртна казна во Македонија

Член од
14 октомври 2021
Мислења
190
Поени од реакции
440
Смртта е спас за ваквите.
ги чувале секој во посебна самица. Јас сум да ги смешаат со другите затвореници. И таму до крај на живот. Има да се каат што се родиле. За дете никој не простува.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.854
Поени од реакции
6.008
Нема смртна казна кај нас не си прајте бајрам со умо. Ќе јадат доживотна, ама Идризово една минута е многу, не пак цел живот, кој бил знај какви се условите. Секоја година Комитетот за спречување на тортура ни дава забелешки за екстремно лошите услови во затворите, пренатрупаност, нехигиена, малтретирање и кршење на правата на затворениците итн. Нема да бидат како во хотел какви се затворите во Скандинавија, кај нас затворот е баш казна ако не лежиш во отворено одделение и работиш надвор па доаѓаш само за спиење, а овие тие привилегии нема да ги имаат, ќе спијат и ќе јадат со стаорци до крај на живот.

Член од
12 август 2024
Мислења
304
Поени од реакции
785
Ако таткото искочи невин, би сакал оставка од Бубевски во истиот момент, ама у иста секунда.
Зафатен е сега со пожарот во Кочани. И таму е дел од четири обвинители со оној главниот.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.748
Поени од реакции
11.904
Ги заболе нив за оштетата кога не ја плаќаат од свој џеб

Kajgana Shop

На врв Bottom