Исчезнати лица

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559

Додека гледале снимки кај Александар дома, на Гоце му се јавил некој инспектор од МВР и му рекол дека имаат осомничени лица од Велес, но да не му кажува на таткото на Вања за да не се испаничи. Александар го слушнал муабетот и подоцна му се јавил на инспекторот Музафер и барал веднаш да бидат уапсени осомничените велешани.

Тој додаде дека мајката на Вања, Зорица ја запознал откако исчезнала Вања. Трајковски посочи дека Зорица кажувала дека Алексанар е грижлив татко кој сакал да поминува повеќе време со неговите деца, па дури и дал отказ од работа.

„По смртта на Вања, Зорица живееше со моја братучетка која е мажена за прв братучед на Зорица. Зорица ми пишуваше дека е зачудена дека Александар бил вмешан во сето ова затоа што бил грижлив татко. Особено бил приврзан за Вања. Да кивнела, тој веднаш ја носел на лекар. Зорица дури ми кажа дека Александар има дадено отказ од работа само за да минува повеќе време со децата. Со Александар се немав видено 15-20 години, ама мислам дека никогаш не бил во финансиска криза оти е од имотна фамилија. И да му требале пари, ќе продал некој стан и ќе имал пари“, рече Гоце.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
505
Поени од реакции
396

Додека гледале снимки кај Александар дома, на Гоце му се јавил некој инспектор од МВР и му рекол дека имаат осомничени лица од Велес, но да не му кажува на таткото на Вања за да не се испаничи. Александар го слушнал муабетот и подоцна му се јавил на инспекторот Музафер и барал веднаш да бидат уапсени осомничените велешани.

Тој додаде дека мајката на Вања, Зорица ја запознал откако исчезнала Вања. Трајковски посочи дека Зорица кажувала дека Алексанар е грижлив татко кој сакал да поминува повеќе време со неговите деца, па дури и дал отказ од работа.

„По смртта на Вања, Зорица живееше со моја братучетка која е мажена за прв братучед на Зорица. Зорица ми пишуваше дека е зачудена дека Александар бил вмешан во сето ова затоа што бил грижлив татко. Особено бил приврзан за Вања. Да кивнела, тој веднаш ја носел на лекар. Зорица дури ми кажа дека Александар има дадено отказ од работа само за да минува повеќе време со децата. Со Александар се немав видено 15-20 години, ама мислам дека никогаш не бил во финансиска криза оти е од имотна фамилија. И да му требале пари, ќе продал некој стан и ќе имал пари“, рече Гоце.
Факт е дека си тие, но мотивот кој е? Тоа изгледа никогаш нема да го дознаеме.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.103
Поени од реакции
19.499
Ова е нов момент, ако е точно дека мајката трчала испаничено во 7:40, тоа е само 10 минути откако дознала од наставничката дека Вања не е дојдена во школо.

Sent from my SM-S921B using Tapatalk
А ти да си нема да испаничиш ако ти се јават од на школо и да ти кажат дека детето не се појавило на час, а притоа и телефонот и е недостапен, плус рано изутрина, ај да е поручек ќе помисли секој дека е со некоја другарка некаде и за батерија и се искл телефонот ама во 7:40 побогу ни локали не се отворени

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.779
Поени од реакции
6.198
Па не само полицијата...Тие, (настрана првичната летаргија), покасно, макар и со ќотек, ги обезбедија најцврстите докази.

Мене во случајот ми изгледа дека исто голем проблем е Обвинителството/Суд? Судењето трае веќе со месеци, претходно имаа 1 година да обезбедат цврсти докази, а јас, барем до сега, не гледам ништо ново...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.850
Поени од реакции
12.379
Полиција џабе плата зема. Да не бил овој Гоце снаодлив, со луѓе и очигледно му фаќа кликерот, тешко нешто ќе мрднеле со прст. Како со Пино
Г: Затоа што никој не реагираше, си беа собрани на куп 30 полицајци, никој ништо не работеше, си седеа како жмурка да играат.
Г – Не се гледаше на ниедна од колите, после тоа таткото отиде во менувачницата, таму имаат бомба камери, ги побара камерите и газдата му рекол полицајците ги земаа и ги избришаа од кај мене.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.226
Поени од реакции
42.970
интересно како овој се знаел и со Палчо и со Александар. Со Палчо бил роднина нешто, а со Александар кум. Или е многу мал градов, или нешто јако смрди.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.368
Поени од реакции
18.498
Полиција џабе плата зема. Да не бил овој Гоце снаодлив, со луѓе и очигледно му фаќа кликерот, тешко нешто ќе мрднеле со прст. Како со Пино
Г: Затоа што никој не реагираше, си беа собрани на куп 30 полицајци, никој ништо не работеше, си седеа како жмурка да играат.
Г – Не се гледаше на ниедна од колите, после тоа таткото отиде во менувачницата, таму имаат бомба камери, ги побара камерите и газдата му рекол полицајците ги земаа и ги избришаа од кај мене.
Ne e tolku genijalec ko sto se ovie sakati

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.779
Поени од реакции
6.198
интересно како овој се знаел и со Палчо и со Александар. Со Палчо бил роднина нешто, а со Александар кум. Или е многу мал градов, или нешто јако смрди.
Зошто воопшто овој мангупов е викнат од Обвинителството да сведочи?
Обвинителството докажува ВИНА !
Ако воопшто се сомневале дека тој има било каква вклученост, имаа повеќе од 1 година да направат истрага и да обезбедат докази.
Што постигна Обвинителството со денешново сведочење на НИВНИ сведок (некоја логика ќе имаше ако беше сведок на одбраната на таткото)
Само мене ми личи на луд јебе збуњеног?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.226
Поени од реакции
42.970
Зошто воопшто овој мангупов е викнат од Обвинителството да сведочи?
Обвинителството докажува ВИНА !
Ако воопшто се сомневале дека тој има било каква вклученост, имаа повеќе од 1 година да направат истрага и да обезбедат докази.
Што постигна Обвинителството со денешново сведочење на НИВНИ сведок (некоја логика ќе имаше ако беше сведок на одбраната на таткото)
Само мене ми личи на луд јебе збуњеног?
И јас мислам дека се мизерија, но да почекаме што ќе има до крај на судењево.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.187
Поени од реакции
4.023
Ме интересира дали обвинителството ќе ги објави/презентира телефонските пораки на сите овие (посебно таткото). И нормално, ќе биде интересно кога сите тие ќе треба да одговараат на прашања од обвинителите.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
87
Поени од реакции
176
Мене ова не ми држи вода нишо уше од прв ден. Како бе Гоце толку паметен така му текнало баш у Велес на Лукоил да бараат? Ај еве по колата Цитроенот со велешки, ама баш на Лукоил и баш он таму има чоек?
Ја као шо знам не смееш сам да отидеш да земеш снимки, било кај.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.174
Поени од реакции
2.796
Мене ова не ми држи вода нишо уше од прв ден. Како бе Гоце толку паметен така му текнало баш у Велес на Лукоил да бараат? Ај еве по колата Цитроенот со велешки, ама баш на Лукоил и баш он таму има чоек?
Ја као шо знам не смееш сам да отидеш да земеш снимки, било кај.
Централата на Лукоил е негде таму во центар, не бензинската во Велес.

Kajgana Shop

На врв Bottom