Па добро ако ги поврзеш работите со иранските дронови и неговите аспирации кон руската држава , не може да се исклучи скроз дека немал канали. Али па не може да се каже дека го местеле ИСИС , па цифри со 100 нули дека зависеле од него и работата на крај што ќе испадне?kaj so ima cad tamu ima i vatra ,за 30 илјади евра 2 убиства да напрат и тоа нема логика.
Кога тешки наркомани ќе станат инспектори за дрога, се натаму треба да ти биде јасно каков јавашлук ни е "државава".Инспекторите имаат иста вина како и овие психопативе. Треба да се судат. И не само они. Туку и малите уфилмани инспекторчиња во Истокот, од таквите се деси тоа шо се деси и у Кочани.
а замисли да има бомби-снимки за смилковско езеро и сличноПа добро ако ги поврзеш работите со иранските дронови и неговите аспирации кон руската држава , не може да се исклучи скроз дека немал канали. Али па не може да се каже дека го местеле ИСИС , па цифри со 100 нули дека зависеле од него и работата на крај што ќе испадне?
Агенти хитмени високо професионално ги извршиле убиствата, па сега системот него го мести? Поврзан е со удбаши знаеме, али што загрозува он? Националната безбедност , го нашол гробот на Александар Македонски? Има податоци што ако го убијат нема никогаш да се дознаат?
Влагаме у неговата матрица тогаш , а да е толку битен играч за државава не ми е верно.
Едноставно има многу пропусти во институциите и сега работава ќе се пролонгира , затоа и нема некоја јасна слика. Како и сите судски процеси што уствари ја праат Мики маус државава наша.
Гордиев јазол е работава, треба еден меч и све да се ресетира , инаку ништо нема да се реши ни сега ни во иднина.
Полицајциве треба да делат ќелија со дебиливе на Палчо, до крај на животот. Толку заслужиле, племето да им го ебам неписмено."Уште некое време поседов сам со двајцата полицајци и дојдоа инспекторите Дејан, Кире и Музафер. Веднаш ги прашав да не се случило нешто, Дејан ми одговори – не се прави дека не знаеш. Сега ти ќе ни кажеш нам што се случило. Ги имаше фатено еуфорија. Инспекторот Кире викаше на цел глас „со 100 нула ве победивме“, Дејан викаше дека јас сум ѝ ставил селотејп на устата, цело време сум знаел што се случува и сум ги влечел за нос. Се одвиваше и физичка тортура, која не ја ни приметував. Бев парализиран, како дух. Едноставно, поминуваа ударите низ мене. И на секое мое прашање, добро луѓе кажете што се случило, одговараа дека јас сум тој што треба да им каже"
Да го измериш IQто на овие тројца, па после IQто на Велимир, Боре и Кешишев - тука негде ќе биде.
100:0 ве победивме...![]()
jebiga ,mozi palco smetat deka e skapocen korisen ,mozi sakat da izvlecatt nekoi informacii vo idnina za minatoto na nekoj licnosti od politikata ,zato i ne goЗамислете Кешишо и Манев да тврдеа дека и таткото е вмешан, таткото можеше невин доживотно да лежи за убиство на сопственото дете, не знам дали имало таков случај во светот.
Што е следно сега откако сите се испрашани ?
Дали има некој инфо отприлика кога ќе биди случајот затворен или немаат такво нешто објавено сеуште ?
Имајте на ум ако некад (не дај Боже) имате некаков проблем и ви затреба полиција, ова се Шерлоците кои ќе ви го решаваат проблемот."Уште некое време поседов сам со двајцата полицајци и дојдоа инспекторите Дејан, Кире и Музафер. Веднаш ги прашав да не се случило нешто, Дејан ми одговори – не се прави дека не знаеш. Сега ти ќе ни кажеш нам што се случило. Ги имаше фатено еуфорија. Инспекторот Кире викаше на цел глас „со 100 нула ве победивме“, Дејан викаше дека јас сум ѝ ставил селотејп на устата, цело време сум знаел што се случува и сум ги влечел за нос. Се одвиваше и физичка тортура, која не ја ни приметував. Бев парализиран, како дух. Едноставно, поминуваа ударите низ мене. И на секое мое прашање, добро луѓе кажете што се случило, одговараа дека јас сум тој што треба да им каже"
Да го измериш IQто на овие тројца, па после IQто на Велимир, Боре и Кешишев - тука негде ќе биде.
100:0 ве победивме...![]()