Исчезнати лица

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.394
Поени од реакции
38.446
Ништо не му менува, другиот рутински ќе ја заврши работата. Психопатот изгледа не ги рецка два посто адвокатите, мисли дека е подобар адвокат од нив. Тие се таму само формално.
Мене единствено што ме плаши е да не има таква армија на полноглавци собрано и по затворите, па да има таму привилегиран третман. А посакувам дека ко што кажуваше Манев дека ги тепале по табаните, него секој ден тоа ќе му прават! Умоболно створење!

Јас пак ќе речам, речиси сигурен сум дека кај овој немало никаков мотив, дека му причинува задоволство да убива и затоа ги има ликвидирано и Панче и Вања. За Панче па речиси и сигурен сум - не го ни знаел, ни ништо. Манев му рекол - знам јас пензионер чија кола можеме да ја искористиме, и овој прифатил и прво гледање на Панче, му пукал во слепоочница. Типично психопатски. Ни мотиви треба да се бараат, ни ништо. Плус сигурен сум дека и други луѓе има убиено, уште во младоста.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.783
Поени од реакции
60.633
Типично психопатски. Ни мотиви треба да се бараат, ни ништо. Плус сигурен сум дека и други луѓе има убиено, уште во младоста.
Така и мене ми стои. Нити испаничиле како што тврдеше полицијата, нити овој имал број од таткото / мајката, нити се јавил некому за откуп, нити застанал да подразмисли што да прави понатаму...

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.216
Поени од реакции
2.943
Има шанси тоа што ја сликал и побарал број од нејзините да се поврзе со пораката на таткото што демек ја имал пишано "Кажи колку треба?" у смисла да му ја пратил сликата?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.679
Поени од реакции
20.279
Има шанси тоа што ја сликал и побарал број од нејзините да се поврзе со пораката на таткото што демек ја имал пишано "Кажи колку треба?" у смисла да му ја пратил сликата?
Па нели демантирано беше тоа од страна на таткото или грешка сум ?

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.570
Поени од реакции
1.016
Од денешното рочиште се откри нов момент, дека лице блиско на Палчо ги уништило пиштолот и моторолите. Манев одбил да го открие неговиот идентитет бидејќи се работело за фамилијарен човек кој немал врска со грабнувањата и убиствата. Исто така се повеќе се оди кон тоа дека таткото на Вања нема никаква врска со убиството на својата ќерка.

Sent from my SM-S921B using Tapatalk

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.502
Поени од реакции
4.488
Колку што разбрав, Манев тврди дека Палчо на некое четврто лице му дал плава торба во која биле моторолите и пиштолот за да ги уништи... Па шо не каже кое е тоа лице? Треба вечер у шутка џандарите да му дадат убава порција ќотек па да моли да го каже.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.702
Поени од реакции
43.677
Колку што разбрав, Манев тврди дека Палчо на некое четврто лице му дал плава торба во која биле моторолите и пиштолот за да ги уништи... Па шо не каже кое е тоа лице? Треба вечер у шутка џандарите да му дадат убава порција ќотек па да моли да го каже.
добар човек бил, фамилијарен. Ќе каже наскоро ваљда.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.679
Поени од реакции
20.279
Баш така, кога веќе кажа дека постои такво лице зошто не го кажи кое е тоа лице, многу болни умови имаат овие сите четворица, психопати

Член од
19 април 2012
Мислења
430
Поени од реакции
682
Манев мати нешто, кажува за некое ново лице кое што не го споменал во истрагата и не сакал да го вмеша во случајот оти бил фамилирајен човек, ама немал проблем да каже дека таткото на Вања бил соучесник.
Изјави што дал при испитувањето се едни и сега дел поинакви.

Останува да се види што ќе кажат и другите, иако со ова веќе се фрла друга димензија, вклучувајќи и палчо да биде невин...

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.502
Поени од реакции
4.488
добар човек бил, фамилијарен. Ќе каже наскоро ваљда.
Ма сите се они фамилијарни и добри луѓе... и со примена на стари и проверени методи ке си кажат уште многу нешта, имаат овие повеке срања направено, сигурно не им е ова прво.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.054
Поени од реакции
9.211
Ма сите се они фамилијарни и добри луѓе... и со примена на стари и проверени методи ке си кажат уште многу нешта, имаат овие повеке срања направено, сигурно не им е ова прво.
И верници. Постат за Велигден.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.502
Поени од реакции
4.488
Манев мати нешто, кажува за некое ново лице кое што не го споменал во истрагата и не сакал да го вмеша во случајот оти бил фамилирајен човек, ама немал проблем да каже дека таткото на Вања бил соучесник.
Изјави што дал при испитувањето се едни и сега дел поинакви.

Останува да се види што ќе кажат и другите, иако со ова веќе се фрла друга димензија, вклучувајќи и палчо да биде невин...
Палчо да биде невин тоа не иде, но сега е прашањето дали сме на пат да се открие вистинскиот мотив и дали ке се откријат и други соучесници и други кривични дела.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.702
Поени од реакции
43.677
на Манев не би му верувал премногу пошто ми делува дека некои делови од прикаската пробува да ги малце замаскира. А и татково иако делува невино, да се потсетиме дека и нему му се суди. Така да има причина зошто е тука.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.502
Поени од реакции
4.488
на Манев не би му верувал премногу пошто ми делува дека некои делови од прикаската пробува да ги малце замаскира. А и татково иако делува невино, да се потсетиме дека и нему му се суди. Така да има причина зошто е тука.
За таткото, обвинителството не изнесе ниту еден доказ. Палчо изјави дека не го познава. Манев исто. Останува уште кешишев и каратистот што ке кажат. Ако и тие ја кажат верзијата дека Вања била киднапирана по грешка и дека требало да киднапираат некоја жена, не гледам како би го вмешале таткото...

Kajgana Shop

На врв Bottom