Исчезнати лица

Член од
14 април 2012
Мислења
33.190
Поени од реакции
68.751
По ова делува дека грабнале погрешна личност, и кога сфатиле за грешката, едноставно, го убиле девојчето, наместо да ја пуштат, од страв да не ги познае.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
534
Поени од реакции
419
Ова делува дека овие абдаливе поима немаат што се случува, а Палчо точно знаел кој треба да биде грабнат, убиен, мора да има некоја причина, све ова му е планирано на овој болниот.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.702
Поени од реакции
43.677
Ме интересира дали приказните на другиве ќе се поклопат со оваа на Боре. Тогаш може да се прават заклучоци.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.783
Поени од реакции
60.633
Види го психото, влегол во некој филм дека е адвокат како оние од холивудските филмови, поставува прашања од типот: „од каде знаете дека сум му пукал во слепоочница“ и „од каде знаете дека сум го земал телефонот од куќата“

Овој ладно му одговара во стилот: знаеш добро од каде знам и шокур има врска ова што ме прашуваш со било што.

Во тие филмови што ги има гледано адвокатите до крај остануваат со психопатите, зошто ќе добијат забрана за работа ако го напуштат клиентот, овој неговиот ладно му откажа и го остави самиот да си го заврши филмот.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.645
Поени од реакции
10.646
Не можам да читам, црева ми се превртуваат...грозно.
Како може толку ладнокрвно да се одземе нечиј живот?????
Сакам да прашам, вие поупатените, поинформираните, што е со
таткото на Вања, уште ли не се знае ништо за што точно го теретат човекот?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.679
Поени од реакции
20.279
Не можам да читам, црева ми се превртуваат...грозно.
Како може толку ладнокрвно да се одземе нечиј живот?????
Сакам да прашам, вие поупатените, поинформираните, што е со
таткото на Вања, уште ли не се знае ништо за што точно го теретат човекот?
Па како што се одвиваат рочиштата се повеќе е јасно дека таткото не е вмешан. После денешното сведочење се е повеќе од јасно, ако се поклопат изјавите, а не гледам зошто не би се поклопиле, полицијата многу лесно има дојдено до информациите кои ги даде Манев, да провери дали како што кажува бил во тој момент таму, на бензинските има камери, сето то кога ќе се утврди ќе се види дека ја зборува вистината, а и не гледам зошто би лажел, ионака не им бега доживотна на сите.

Член од
30 август 2024
Мислења
266
Поени од реакции
1.177
Палчо у затвор не издржува недела дена.

Вакво арогантно понашање може да има само психопат. Овој уште мисли дека има шанси да се извади.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.054
Поени од реакции
9.211
Палчо стварно у филм демек сеа он интелегиентниот адвокат ќе се фаќа за сламка ако не му текнува на некој од сведоците дали пичкиното влакно било 4 сантима или 4.5. Тоа само на филмови проаѓа дека за небитна ситница паѓа цело обвинение, а он иде баш на тоа. Односно да ги дисквалификува сведоците дека неможат дадат вердостоен исказ. Ќе ги врти сега ќе ги прашува небитни прашања и моменти од денот и ќе се клизне негде ќе издаде момент несакајќи што никој никогаш не го спомнал и со тоа ќе се докаже дека и он бил. Али види го какво покварено говно бе психопатско.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.249
Поени од реакции
2.074
– Откако завршивме со закопувањето на Вања, Палевски ладнокрвно запали цигара и си го отвори телефонот за да види што е и како е на Интернет. Тогаш го кажа тоа, дека се дигнала џева, дека се бара Вања – рече Манев.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.054
Поени од реакции
9.211
Али има уште едно лице што сега прв пат искача у мубаетов дека ги уништило оружјето и моторолите.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.394
Поени од реакции
38.446
Во тие филмови што ги има гледано адвокатите до крај остануваат со психопатите, зошто ќе добијат забрана за работа ако го напуштат клиентот, овој неговиот ладно му откажа и го остави самиот да си го заврши филмот.
Има уште еден. Двајца беа, не е сам, за жал.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.679
Поени од реакции
20.279
Затоа се одолговлекува судењето, шпекулиравме сите тука дека можно е некој да е на слобода, некој што не е спомнат досега.
Што се случи со шоферот ? Дали е целосно исклучен од обвинение ?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.783
Поени од реакции
60.633
Има уште еден. Двајца беа, не е сам, за жал.
Ништо не му менува, другиот рутински ќе ја заврши работата. Психопатот изгледа не ги рецка два посто адвокатите, мисли дека е подобар адвокат од нив. Тие се таму само формално.

Kajgana Shop

На врв Bottom