Исчезнати лица

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.509
Поени од реакции
990
Стварно бе кај пропаднаа сите тие што тврдеа дека Палчо е невин? Ги нема веќе со месеци на темава.
Палчо е мрачен ум психопатски ум ,ама е луциден и урачунлив и ништо не праел случајно .ова му било тренинг само не негов тој е професионалец туку на неговите соученици за поголеми киднапирања со панче и вања да се навикнат ,наредно киднапирања му планирал на поголеми личности како децата на мијалков и камчев и сл познати олигархси.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.787
Поени од реакции
4.335
Колку време мислеле да го држат Панче врзан во дупка со бетонски тег? Веројатноста некој да го види или чуе исто постои. Планот веќе им се изјаловил неколку пати, валјда немале да го остават 1 недела така врзан? И да било 1 ден, нема шанси да биле до толку глупи да си речат па ќе го пуштиме и никому ништо
Прво нема шанси да ги чуе некој оти ќе му ставеле лента на уста, а и кој ќе го види во рандом пустелија каде што ретко кој се движи.

Незнам. Палчо тврди дека Манев имал пиштол со дозвола а при претресот му била пронајдена и одземена само ловечка пушка. Адвокатот на Палчо бараше да се направи вештачење на куршумот и да се спореди со податоците од базата на МВР кои ги имаат за пиштолот на Манев.... Ако Манев навистина имал пиштол, воопшто нема да ме чуди за убиствата Палчо да го користел тој пиштол... Незнам, не ми се разјасни таа работа дали Манев имал или немал пиштол.
Палчо викаше дека тој Видевски имал пиштол со дозвола не за Манев

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.463
Поени од реакции
4.382
Прво нема шанси да ги чуе некој оти ќе му ставеле лента на уста, а и кој ќе го види во рандом пустелија каде што ретко кој се движи.

Палчо викаше дека тој Видевски имал пиштол со дозвола не за Манев
Не сум разбрал добро.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.558
Поени од реакции
85.171
Палчо е мрачен ум психопатски ум ,ама е луциден и урачунлив и ништо не праел случајно .ова му било тренинг само не негов тој е професионалец туку на неговите соученици за поголеми киднапирања со панче и вања да се навикнат ,наредно киднапирања му планирал на поголеми личности како децата на мијалков и камчев и сл познати олигархси.
аха, да, планирал децата на Мијалков да ги киднапира :lolzz:

кај од сите луѓе на планетава Мијалков го најде

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.582
Поени од реакции
10.547
Една работа не ми е јасна...Ако излезе дека таткото е невин, а го држат толку време, како ке му надокнади судот за сторената неправда, преживеаните трауми, за уништениот живот на неговата мала ќерка, за оцрнувањето и срамотата пто ја доживеа неговата фамилија...нема пари со кои може да му се покријат сите сторени неправди и уништени животи.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
788
Поени од реакции
2.148
Тројца од обвинетите никогаш нити го виделе нити слушнале за таткото. Единствено главниот можеби имал контакт со него а можеби и не, а бидејќи е психопат ништо не може да му се верува и кога би рекол нешто.

Конкретен доказ дека има некаква преписка или контакт помеѓу нив, досега не излезе. Психопатот ја следел жртвата 10 дена, зошто ја следел толку време ако имал информација од прва рака...

Се повеќе ми личи дека ни крив ни должен го држат човекот, и само тоа ме интересира од случајов да се расчисти. Се друго беше одамна познато.
И мене ми е чудна целава ситуација со татково.Не знам како го вплеткале во целава приказна.Иначе дефинитивно овие делувале како некоја секта,со целосна доминација на Палчо.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
701
Поени од реакции
1.286
Една работа не ми е јасна...Ако излезе дека таткото е невин, а го држат толку време, како ке му надокнади судот за сторената неправда, преживеаните трауми, за уништениот живот на неговата мала ќерка, за оцрнувањето и срамотата пто ја доживеа неговата фамилија...нема пари со кои може да му се покријат сите сторени неправди и уништени животи.
Треба судот да го прогласи за невин, па да ја тужи државата.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.218
Поени од реакции
3.276
Ako се докаже дека е невин, ќе ја тужи државата и ќе и земе пари не само за тоа што лежел туку за се што има претрпено, ама налет на тие пари кога веќе е билка.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.701
Поени од реакции
11.818
И мене ми е чудна целава ситуација со татково.Не знам како го вплеткале во целава приказна.Иначе дефинитивно овие делувале како некоја секта,со целосна доминација на Палчо.
Па имаше дека имале доста повици со палчо еден кон друг а палчо вика дека не го знае, како и да е случајно не го сомничат, еве како некои работи што полека се отплеткуваат така и за ова ке се знаат за што всушност го сметаат за соучесник

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.509
Поени од реакции
990
дословно ,клан како на ннинџа желки na шредер foot clan ,ili или во феудален јапан нинџи убици кои немат никаква емпатија и се против власта.како и секоја терористичка дружина кој не бират никакви средства за да ја исполнат целта црна рука вмро и сл.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.555
Поени од реакции
43.506
Можно е штом Палчо и зел број да имал некаков контакт со него.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.380
Поени од реакции
21.905
аха, да, планирал децата на Мијалков да ги киднапира :lolzz:

кај од сите луѓе на планетава Мијалков го најде
Во биф беа едно време. Палевски јадеше гомна за Мијалков, му се закануваше, овој му прати некои луѓе да го прекршат од ќотек, па после другарчињата од Инфомакс му носеа банани во болница и рамо за плачење.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
524
Поени од реакции
406
Незнам. Палчо тврди дека Манев имал пиштол со дозвола а при претресот му била пронајдена и одземена само ловечка пушка. Адвокатот на Палчо бараше да се направи вештачење на куршумот и да се спореди со податоците од базата на МВР кои ги имаат за пиштолот на Манев.... Ако Манев навистина имал пиштол, воопшто нема да ме чуди за убиствата Палчо да го користел тој пиштол... Незнам, не ми се разјасни таа работа дали Манев имал или немал пиштол.
Каратистот имал пиштол, доста тресеш зелени.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.463
Поени од реакции
4.382
Ма он е шупак ист како и целата дружина. Ако бил барем малку интелигентен немало у ваква акција да иде со ликови како кешишев и останатите. Па со такви ликови не се оди ни на цреши крадење а он ,,паметниот,, со нив врши две убиства.
Автоматски споено мислење:

Каратистот имал пиштол, доста тресеш зелени.
Имаш право, мој лапсуз, се работело за пиштол на каратистот.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.370
Поени од реакции
26.426
Зошто психопатот би ѝ барал броеви од татко ѝ и мајка ѝ, и би ја распрашувал за дедо ѝ, ако бил во комуникација со таткото, како што тврди обвинителството? Никако да го разјаснат тој дел.

Kajgana Shop

На врв Bottom