- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.117
- Поени од реакции
- 37.595
Што се случува луѓе, дечко како карпа да го снема наеднаш, цело време има некој исчезнат, господ нека е на помош.
Полека ти со дојавиве од полиција, да не испадне и овој кај кумата е скриен.Лошо изгледа
Јас од мои блиски што се од Неготино разбрав, дека дечкото има склероза.Со здравствени проблеми бил. Какви здраствени проблеми, астма? Она порталите гомна невидени.
Ау.. проблеми со координацијата исто е симптом на м склероза.Јас од мои блиски што се од Неготино разбрав, дека дечкото има склероза.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Moже ли овој да добие бан на темава, мислам дека со ова ги преврши сите мерки.Лошо изгледа
Teraj magareto jasno li e, debili nekoi. Sto kur me citiras.Moже ли овој да добие бан на темава, мислам дека со ова ги преврши сите мерки.
Затоа што изеде гомна за жената што ја најдоа почината демек била кај кумот, а сега и тука кобиш, иако не е ништо од никој потврдено дека детето е мртво.Teraj magareto jasno li e, debili nekoi. Sto kur me citiras.
Abe koj kaza deka e mrtvo, samo deka e loso zosto da e taka, za zenata uste se pod istraga mazot kumot, bratot izjavi deka toj ke bara da se doznae vistinata, ej bratot barase dve lica da se stavat na poligraf ne go izmisliv jas toa oni somnevaa izjavuvaa pisuvaa.Затоа што изеде гомна за жената што ја најдоа почината демек била кај кумот, а сега и тука кобиш, иако не е ништо од никој потврдено дека детето е мртво.
Јас од мои блиски што се од Неготино разбрав, дека дечкото има склероза.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Полека другари ...Ау.. проблеми со координацијата исто е симптом на м склероза.
Форумов за жал стана извор на дезинформации.Полека другари ...
Ако имал склероза како и воопшто идел на работа ? Кој го вработил ако знаел дека дечково си има ваква мака ?
Башка кик бокс судија? Член на кик бокс федерација на мк?Полека другари ...
Ако имал склероза како и воопшто идел на работа ? Кој го вработил ако знаел дека дечково си има ваква мака ?