Исчезнати лица

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Дали сфаќате дека Палчо ќе приложи докази и ќе има алиби за неговото отсуство? Проблемот ќе биде како Спасовски ќе докаже дека Палчо е убиецот? За тоа се работи. Затоа не смее никако да се заташка овој случај и да се истера целата правда до крај. Јас сум за вистината да излезе на виделина а не да биде ова уште еден заташкан случај.
Доказот на Палчо дека е невин би лајк….

Attachments

Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.428
Ти што мислиш зошто? Ќе одел на шопинг?
не знам, ти кажи пошто све знаеш за случајов. знаеш дека е невин, дека го местат банкстерите. Ако не знаеш, ок. Toa т.н. писмо нема логика.

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.628
Поени од реакции
8.444
Прегледај го приврзокот 408285
Прегледај го приврзокот 408286

Член 2
Пресумпција на невиност
(1) Лицето обвинето за кривично дело ќе се смета за невино сè додека неговата вина не биде утврдена со правосилна судска пресуда.
Da be @bijons do mene stojat barem 20 Kodexi i Knigi za krivicno pravo.I vo niv kako i na slikite tvoi pogore ubavo si pishuva;
Kriv e KOGA CE SE DOKAZHI NA SUD i se ostalo e samo veenje prazna slama.
Koj kako saka neka misli AMA toa e Zakonot za site vo Cel svet(skoro vo cel svet :P )

A i pred edno 200 strani go pishav istoto. Samo toa e Makedonski sindrom.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.117
Поени од реакции
7.082
Чекајте малце другари нели теткава беше докторка, од кај сеа адвокатка :pos:

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.628
Поени од реакции
8.444
Чекајте малце другари нели теткава беше докторка, од кај сеа адвокатка :pos:
Drugar, ne mislam da ja branam . Ama toa sto e e. Na sud se vazhat samo Materijalni fakti. Se ostalo e samo trac party za sobiranje lajkovi po forumi i na Facebook.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.117
Поени од реакции
7.082
Drugar, ne mislam da ja branam . Ama toa sto e e. Na sud se vazhat samo Materijalni fakti. Se ostalo e samo trac party za sobiranje lajkovi po forumi i na Facebook.
Фактите ги имаат, за да ги извадат на суд треба прво говедото да дојде у држава.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Па тоа на суд бе важи. Ова не е суд. Форум е. Тетката тука колку има осудено без судски докази ехехеееее. Не дека не биле криви ама чисто да спомнам.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.628
Поени од реакции
8.444
Па тоа на суд бе важи. Ова не е суд. Форум е.
Da be druzhe. Mesto za trac drushtvoto da ima na shto da svrshuva i ne cesto nekogo predvreme da obesat!

Ne mislam na konkretniov slucaj, za nego nemam nikakov komentar. Samo bi sakal da ja slushnam vistinata bez razlika dali za 1-2 meseci ili godina.

Ama i vistinata vo makedonija ima mnogu strani.Taka da da vidime toa shto ce vidime. Ce ima prilika i Palco da mu ja ispolnat zhelbata i da go donesat vo Mk.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.628
Поени од реакции
8.444
Аха епа ок, значи без основ е у притвор у Турција, дај да ургираме да го пуштат тогаш?
Abe daj ne preseruvaj
Citaj shto pishuva. Zarem malce slucai si cital barem vo poslednive 6 meseci za nevini po 20-30-50 god vo zatvor??

Kajgana Shop

На врв Bottom