Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.196
- Поени од реакции
- 9.915
Ти што мислиш зошто? Ќе одел на шопинг?вели одел за Истанбул. Зашто од Србија отишол околу 300 км подолу од Истанбул, накај Измир?
Ти што мислиш зошто? Ќе одел на шопинг?вели одел за Истанбул. Зашто од Србија отишол околу 300 км подолу од Истанбул, накај Измир?
Доказот на Палчо дека е невин би лајк….Дали сфаќате дека Палчо ќе приложи докази и ќе има алиби за неговото отсуство? Проблемот ќе биде како Спасовски ќе докаже дека Палчо е убиецот? За тоа се работи. Затоа не смее никако да се заташка овој случај и да се истера целата правда до крај. Јас сум за вистината да излезе на виделина а не да биде ова уште еден заташкан случај.
не знам, ти кажи пошто све знаеш за случајов. знаеш дека е невин, дека го местат банкстерите. Ако не знаеш, ок. Toa т.н. писмо нема логика.Ти што мислиш зошто? Ќе одел на шопинг?
Da be @bijons do mene stojat barem 20 Kodexi i Knigi za krivicno pravo.I vo niv kako i na slikite tvoi pogore ubavo si pishuva;Прегледај го приврзокот 408285
Прегледај го приврзокот 408286
Член 2
Пресумпција на невиност
(1) Лицето обвинето за кривично дело ќе се смета за невино сè додека неговата вина не биде утврдена со правосилна судска пресуда.
Drugar, ne mislam da ja branam . Ama toa sto e e. Na sud se vazhat samo Materijalni fakti. Se ostalo e samo trac party za sobiranje lajkovi po forumi i na Facebook.Чекајте малце другари нели теткава беше докторка, од кај сеа адвокатка![]()
Фактите ги имаат, за да ги извадат на суд треба прво говедото да дојде у држава.Drugar, ne mislam da ja branam . Ama toa sto e e. Na sud se vazhat samo Materijalni fakti. Se ostalo e samo trac party za sobiranje lajkovi po forumi i na Facebook.
A ti gi vide? Faktite demek!Фактите ги имаат, за да ги извадат на суд треба прво говедото да дојде у држава.
Па тоа на суд бе важи. Ова не е суд. Форум е. Тетката тука колку има осудено без судски докази ехехеееее. Не дека не биле криви ама чисто да спомнам.Drugar, ne mislam da ja branam . Ama toa sto e e. Na sud se vazhat samo Materijalni fakti. Se ostalo e samo trac party za sobiranje lajkovi po forumi i na Facebook.
Da be druzhe. Mesto za trac drushtvoto da ima na shto da svrshuva i ne cesto nekogo predvreme da obesat!Па тоа на суд бе важи. Ова не е суд. Форум е.
А ти ги виде? Пошо знаеш дека не држат вода?A ti gi vide? Faktite demek!
A ti nauci se prvo da citash i procitaj pogore shto se sum napishal. Si velam pishuvam dovolno Makedonski za da razbereshА ти ги виде? Пошо знаеш дека не држат вода?
Аха епа ок, значи без основ е у притвор у Турција, дај да ургираме да го пуштат тогаш?A ti nauci se prvo da citash. Si velam pishuvam dovolno Makedonski za da razberesh
Abe daj ne preseruvajАха епа ок, значи без основ е у притвор у Турција, дај да ургираме да го пуштат тогаш?
Што пишува бе ашљак? Кој седи у притвор со 0 докази?Abe daj ne preseruvaj
Citaj shto pishuva.