Исчезнати лица

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Па и мене не ми е јасно тоа што се курчи дека има докази и албија кога голем дел од доказите укажуваат на спротивното. Плус ако добро памтам кога го пронајдоа телото на Вања, околу местото имало отпушоци од цигари и слично ѓубре што укажувало на активност тука во тој дел. Така да, сигурно МВР веќе ги има доказите само се чека на екстрадиција која веќе почнува да трае сомнително предолго.

Цел текст му се навреди и трескања глупости, ајде нека дојде па да го видиме и тој СУД што го збори.

А и малце му е безвезе алибиво за идење у Турција демек да се лечи, изнајмил куќа у Баликесир за цел месец а требало да иде на лекар у Истанбул а претходно до Београд на небитни состаноци.
Вика не бегав ги чекав, па пто имаш да ги чекаш оди предади се во полиција или врати се со шоферот у Мк ако толку хитно си сакал екстрадиција, ама…

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.196
Поени од реакции
9.915
Палчо пишал ТАТКОТО НА ВАЊА а не Александар... Прашање е и дали воопшто се познаваат...

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.797
Поени од реакции
37.801
А и малце му е безвезе алибиво за идење у Турција демек да се лечи, изнајмил куќа у Баликесир за цел месец а требало да иде на лекар у Истанбул а претходно до Београд на небитни состаноци.

„Васко Стојков, адвокат на Љупчо Палевски ...изјави дека го однел неговиот клиент во Белград оти тој му рекол дека треба да оди на преглед...

„Ме замоли да го однесам во Беград бидејќи немал возило, а не можел да обезбеди нотар да му се преведе воозилото. Јас врска немав за оваа работа. Знам дека требаше да оди во Белград, кажуваше дека закажал прегледи. Ако е така, му реков, ќе те однесам. Не знаев за овие работи. Јас се вратив во Скопје, тој остана затоа што требаше да има преглед другиот ден и рече ако е сè во ред ќе се врати назад. Ако не е во ред рече ќе одел во Истанбул“, вели адвокатот Стојков во разговор за Телма, кој веќе бил повикан во полиција и дал изјава во врска со случајот.“

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.196
Поени од реакции
9.915
Дали сфаќате дека Палчо ќе приложи докази и ќе има алиби за неговото отсуство? Проблемот ќе биде како Спасовски ќе докаже дека Палчо е убиецот? За тоа се работи. Затоа не смее никако да се заташка овој случај и да се истера целата правда до крај. Јас сум за вистината да излезе на виделина а не да биде ова уште еден заташкан случај.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.797
Поени од реакции
37.801
Овој од Србија одел накај Истанбул?
„Од Белград пак, Палевски замина во Труција каде вчера беше уапсен. Таму заминал преку Бугарија, а до таа дестинација го однел Стефан Димовски “

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Зошто директно не ми одговориш кој е мотивот да се убие 14 - годишната Вања?
Еве ти викаш дека немал мотив да го убие девојчето. Да речеме дека немал.

Тогаш зошто некој би убил девојче, за да го мести Палчо, ако Палчо немал мотив да го убие девојчето? Каква е таа местенка?
Автоматски споено мислење:

Палчо пишал ТАТКОТО НА ВАЊА а не Александар... Прашање е и дали воопшто се познаваат...
Па сега, која е шансата да не го познаваш зетот на човекот, на кој си му продал (или дал како провизија) неколку станови во Дебар Маало. И во исто време бил твој близок партиски соработник на партија која била на власт додека они делеле висока функција, толку близок што верувам и најверојатно присуствувал на неговата свадба.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.797
Поени од реакции
37.801
20240301_221544.jpg

20240301_221610.jpg

...едно од причините зошто некој се плашел, што све не се искажа на ова видео, кое на жалост е избришано што дополнително фрла сомнеж што е тука вистинската вистина за овие трагични монструозни убиства!

Последно уредено:

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.196
Поени од реакции
9.915
Еве ти викаш дека немал мотив да го убие девојчето. Да речеме дека немал.

Тогаш зошто некој би убил девојче, за да го мести Палчо, ако Палчо немал мотив да го убие девојчето? Каква е таа местенка?
Некој мора да одговара за убиството на Вања. А Палчо е идеален за тоа пошто во неговите подкасти многу "мафташе" со документи и докази за лоповлук и банкстери меѓу политичарите. Па зар е тоа мала работа ЈАВНО со име и презиме да посочуваш кои се криминалци и лопови во оваа северџанија? И јас би сакал да знам кој е мотивот за убиството на Вања ама нешто ми кажува дека убиството на девојчето е со план за да се намести Палчо.
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 408282

...едно од причините зошто некој се плашел, што све не се искажа на ова видео, кое на жалост е избришано што дополнително фрла сомнеж што е тука вистинската вистина за овие трагични монструозни убиства!

Прегледај го приврзокот 408283
И да е само тој подкаст...

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Некој мора да одговара за убиството на Вања. А Палчо е идеален за тоа пошто во неговите подкасти многу "мафташе" со документи и докази за лоповлук и банкстери меѓу политичарите. Па зар е тоа мала работа ЈАВНО со име и презиме да посочуваш кои се криминалци и лопови во оваа северџанија? И јас би сакал да знам кој е мотивот за убиството на Вања ама нешто ми кажува дека убиството на девојчето е со план за да се намести Палчо.
ООО Трактор, за да те наместам јас тебе за убиство на некој, мора и ти да имаш мотив за да ја убиеш таа личност.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.196
Поени од реакции
9.915
ООО Трактор, за да те наместам јас тебе за убиство на некој, мора и ти да имаш мотив за да ја убиеш таа личност.
За жал ти си тракторот... До вчера веруваше дека таткото му давал информации на Палчо а сега ќе ми објаснуваш за кој е мотивот...

Продолжи си ја темава понатака без мене (y)

• Хаха
Reactions: Syn

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.196
Поени од реакции
9.915
вели одел за Истанбул. Зашто од Србија отишол околу 300 км подолу од Истанбул, накај Измир?
За тоа кога ќе го седнат во судница ќе си образложи ја не сум му адвокат ебаго.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.428
аха, сега одма не си му адвокат. коа ги прашуваш сите, редно е тебе да те прашаат.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.797
Поени од реакции
37.801
Screenshot 03-01-2024 22.37.18.png
Screenshot 03-01-2024 22.37.54.png

Член 2
Пресумпција на невиност
(1) Лицето обвинето за кривично дело ќе се смета за невино сè додека неговата вина не биде утврдена со правосилна судска пресуда.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Блазе си ти, немаш потреба од никакви психотропни средства за да уживаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom