Исчезнати лица

Член од
5 февруари 2024
Мислења
147
Поени од реакции
239
Dali bese najdeno oruzje i so cij otisoci?

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.196
Поени од реакции
9.915
Имав извадено автобуска карта за Истанбул која не ја искористив токму од причина на потерницата на Интерпол бидејќи апсењето е извесно и поубаво е да се малтретираш по пат од 200 км. Токму затоа и бев уапсен во Баликесир, а не на автопат.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.091
Алибито му е никакво, го фатија како бега па сега измислува приказни за да Зурла верува.
Од новите вести, месечината не било физичко тело. :pos:

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.378
Поени од реакции
5.527
Мислам моментално Палчо да пише земјата е округла ти ќе заборавиш на се што си пишувал и ќе се согласиш.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Незнам зошто некој би се изложувал на сериозен ризик да убие 14 годишно девојче, а све со причина да го намести Палевски. Кога можел едноставно да го сјебе Палевски и никого кур да не го боли.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.196
Поени од реакции
9.915
Незнам зошто некој би се изложувал на сериозен ризик да убие 14 годишно девојче, а све со причина да го намести Палевски. Кога можел едноставно да го сјебе Палевски и никого кур да не го боли.
Мотивот за убиството?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.988
Поени од реакции
67.814
Да де, дознал дека цел Балкан го бара, и овој исправниот, со куп докази и алиби како што тврди, никако да се јави од Турција, се до апсењето. Бил да го откаже престојот, купил карта што не ја искористил етц.

Да сум бил на негово место, како што тврди дека е невин, палам камера, и кажувам, на тој ден сум бил таму, на тој ден таму. Имиња на сведоци ке наведам на суд, ова им се иницијалите. Видеото ке го качам на 10 различни видео платформи. И ке кажам дека со вечерниот лет се враќам во Скопје.

Овој е крив до немај каде.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.196
Поени од реакции
9.915
А што, валиден е мотивот да го наместат Палевски, кој како што велиш нема мотив да го убие девојчето ?
Зошто директно не ми одговориш кој е мотивот да се убие 14 - годишната Вања?
Автоматски споено мислење:

Да де, дознал дека цел Балкан го бара, и овој исправниот, со куп докази и алиби како што тврди, никако да се јави од Турција, се до апсењето. Бил да го откаже престојот, купил карта што не ја искористил етц.

Да сум бил на негово место, како што тврди дека е невин, палам камера, и кажувам, на тој ден сум бил таму, на тој ден таму. Имиња на сведоци ке наведам на суд, ова им се иницијалите. Видеото ке го качам на 10 различни видео платформи. И ке кажам дека со вечерниот лет се враќам во Скопје.

Овој е крив до немај каде.
А крив за што? Фактички докази? Мотив за убиство? Никако да се објават докази се до неговото апсење?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.428
Овој од Србија одел накај Истанбул?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.424
Поени од реакции
43.240

А крив за што? Фактички докази? Мотив за убиство? Никако да се објават докази се до неговото апсење?
Не ти е срам да браниш убијци?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.988
Поени од реакции
67.814

Дека се сомничи за убиство. Докази се даваат на суд, не на јавност. Тоа треба да ти е познато .

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.630
Поени од реакции
8.448
Decki, Ste mozhebi za se pravo AMA dodeka nekoj na SUD ne dokazhi deka e kriv nishto od toa!
Da pocekame

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.196
Поени од реакции
9.915
Но, пред да ги презентирам лагите на Спасовски сакам да изразам длабоко сочувство за смртта на Вања и Панче, посебно за таткото на Вања, кој во моментот кога го загуби детето, монструмите го осомничија дека тој бил во контакт со мене и давал информации.
Дали некој од вас е глуп и не го прочита овој дел од текстот? Значи сите верувате дека таткото на Вања контактирал со Палчо за да ја убијат?
Пошто ако верувате во тоа... Си бегам од темава одма.

Докази се даваат на суд, не на јавност.
Така ли? Е па од каде му се "доказите" на оној Срѓан Ного? Тоа како ќе го објасниш?

Kajgana Shop

На врв Bottom