Имав извадено автобуска карта за Истанбул која не ја искористив токму од причина на потерницата на Интерпол бидејќи апсењето е извесно и поубаво е да се малтретираш по пат од 200 км. Токму затоа и бев уапсен во Баликесир, а не на автопат.
Од новите вести, месечината не било физичко тело.Алибито му е никакво, го фатија како бега па сега измислува приказни за да Зурла верува.
Мотивот за убиството?Незнам зошто некој би се изложувал на сериозен ризик да убие 14 годишно девојче, а све со причина да го намести Палевски. Кога можел едноставно да го сјебе Палевски и никого кур да не го боли.
А што, валиден е мотивот да го наместат Палевски, кој како што велиш нема мотив да го убие девојчето ?Мотивот за убиството?
Зошто директно не ми одговориш кој е мотивот да се убие 14 - годишната Вања?А што, валиден е мотивот да го наместат Палевски, кој како што велиш нема мотив да го убие девојчето ?
А крив за што? Фактички докази? Мотив за убиство? Никако да се објават докази се до неговото апсење?Да де, дознал дека цел Балкан го бара, и овој исправниот, со куп докази и алиби како што тврди, никако да се јави од Турција, се до апсењето. Бил да го откаже престојот, купил карта што не ја искористил етц.
Да сум бил на негово место, како што тврди дека е невин, палам камера, и кажувам, на тој ден сум бил таму, на тој ден таму. Имиња на сведоци ке наведам на суд, ова им се иницијалите. Видеото ке го качам на 10 различни видео платформи. И ке кажам дека со вечерниот лет се враќам во Скопје.
Овој е крив до немај каде.
Не ти е срам да браниш убијци?Зошто директно не ми одговориш кој е мотивот да се убие 14 - годишната Вања?
Автоматски споено мислење:
А крив за што? Фактички докази? Мотив за убиство? Никако да се објават докази се до неговото апсење?
Дека се сомничи за убиство. Докази се даваат на суд, не на јавност. Тоа треба да ти е познато .Зошто директно не ми одговориш кој е мотивот да се убие 14 - годишната Вања?
Автоматски споено мислење:
А крив за што? Фактички докази? Мотив за убиство? Никако да се објават докази се до неговото апсење?
Нее. Тоа е црвена линија за него.Мислам моментално Палчо да пише земјата е округла ти ќе заборавиш на се што си пишувал и ќе се согласиш.
Дали некој од вас е глуп и не го прочита овој дел од текстот? Значи сите верувате дека таткото на Вања контактирал со Палчо за да ја убијат?Но, пред да ги презентирам лагите на Спасовски сакам да изразам длабоко сочувство за смртта на Вања и Панче, посебно за таткото на Вања, кој во моментот кога го загуби детето, монструмите го осомничија дека тој бил во контакт со мене и давал информации.
Така ли? Е па од каде му се "доказите" на оној Срѓан Ного? Тоа како ќе го објасниш?Докази се даваат на суд, не на јавност.