- Член од
- 6 април 2018
- Мислења
- 113
- Поени од реакции
- 97
Телма и се е можно, од каде добиле таква информација да треснат.Македонско новинарско дно. На видеот на 1:10 e.
Prijatelov 27 April vika... Vo druga dimenzija eМакедонско новинарско дно. На видеот на 1:10 e.
И роденденот е грешка, аматеризам класичен.Prijatelov 27 April vika... Vo druga dimenzija e
Јас знам дека ќерката од сам старт кажа дека татко и е исчезнат со возило марка Цитроен, затоа пишав и тука.Најдов слика дека Спасовски вчера излажа дека автомобилот не се барал во периодот од 22ри до 27ми, а можеле да ги фатат во Скопје.
Прегледај го приврзокот 400090
Јас повеќе не отворам никакви медиуми дури не дадат официјално соопштение од МВР, очигледно некои газ ќе дадат за лајкови и кликови, срам да му е немаат грам почит спрема починатите и нивните блиски.И роденденот е грешка, аматеризам класичен.
Ако испитувањата се снимани ќе му направат анализа и ќе се знае дали лаже, а ако е добар лажго секогаш има и полиграфско тестирање.
Таа македонката која го придружуваше шконот во случајот со Пино Секондо успешно го помина полиграфското тестирање. Не мора да значи ништо тоа.Ако испитувањата се снимани ќе му направат анализа и ќе се знае дали лаже, а ако е добар лажго секогаш има и полиграфско тестирање.
Џабе е полиграфот, не минува на суд.Ако испитувањата се снимани ќе му направат анализа и ќе се знае дали лаже, а ако е добар лажго секогаш има и полиграфско тестирање.
Пишав вчера јас по пресот дека со одредени контрадикторни, нејасни и нецолосни податоци излегоа на прес и ме распнаа за тоа, и на тој начин повторно се шират разни информации, се поради тоа што не излегоа спремни на прес.Најдов слика дека Спасовски вчера излажа дека автомобилот не се барал во периодот од 22ри до 27ми, а можеле да ги фатат во Скопје.
Прегледај го приврзокот 400090
Тоа со размислувањето е слично на она дека жените треба да внимаваат како се облекуваат и однесуваат за да не бидат силувани. Буквално сами себе си ја препишуваат вината.Више ако тераш да споделуваш профитери од смртта на девојчево тогаш објави ги и големите " феминистки " каде што објавуваат дека сите мажи се окривуваат дека се психопати и убијци, дека треба жените да размислат дали да се мажат и дека девојчево е жртва на патријахатот. Нешто ќутлив си на овие теми.
Објави ги сите на стори еден по еден што го бранат Палчо па види дали ќе го бранат понатаму.Нешто што дополнително нервира е тоа што се јавија на ФБ сега луѓе со анализи нивни, експерти за криминал и киднапирање абе шо не....и сите масовни ги споделват. Кај мене на статус има будали од источна Македонија шо го бранат Палчо како за татко нивни да им зборуваш...
Која држава сме, гадно онака гадно да гледаш и да повраќаш.
Овие овците пак од ВМРО племето да му го ебам уште не закопано чупето, 24 часа не поминати од сето ова срање плус неизвршена обдукција не да изразат сочуство првото нешто ОСТАВКА жени да ви се остат на туѓ кур слепци едни.
Кој ни води држава и кој живеј во неа, боже господе....
Што бараш тука тогаш оди гледај вести на тв и не коментирај.Ne mozam da ve razberam site sto kazvite sto kako ve nerviralo na fb, pa uste zaradi istresena glupost od nekoj/a, odma plukaj vrni po cel narod ( najmnogu mi odat na kur sto ke zavrsat so nesto vo stilot “makedoncinja “ I ne znam sto.
I mene me nerviraat mnogu raboti sto se slucuvaat na fb, ne sega nego odsekogas, ama jas ne ni vleguvam na fb,bas radi toa sto me nerviraat mnogu sranja, Chat pat koga ke se uklucam da vidam nesto sto me interesira, ne ni citam koj sto postiral pa za komentari da ne ni zboruvam.
Ne znam koj kurac dremite na tie socijalnite mrezi ako ve nerviraat.
Ако се докаже со какво оружје е пукано и се поврзе со оружјето со кое е фатен во мај се е јасно.Naoganje na oruzjeto bi bil kluchen dokaz.
Пиштолот од 5ти мај му е одземен.Ако се докаже со какво оружје е пукано и се поврзе со оружјето со кое е фатен во мај се е јасно.
На 05.05.2023 околу 00.30 часот на земјен пат во непосредна близина на тунели Демир Капија-Јаворица, полициски службеници од Полициската станица за граничен надзор Михајлово при Регионалниот центар за гранични работи Југ од лицето Љ.П.(58) од Скопје одзеле пиштол „Валтер“ калибар 9 мм, кој го носел без дозвола, стои во билтенот на МВР.