Во КАМ ја нема мислам, во Тинекс сигурно ја има, во другите не сум видел ама веројатно ја има.Искрено не сум ја пробал од Бадуко, утре на распоред имам риба , така да ке ја купам сакам да ја пробам. Верувам сегде ја има по маркетиве или само во Кам ?
кванташки брат.конзерва туна од 150г е 72 денари... незнам како ви се даваат пари
овој спорт си сака пари ,искрени да бидеме .конзерва туна од 150г е 72 денари... незнам како ви се даваат пари
Да бидеме искрени нема многу разлика помеѓу Рио Маре туна и обична ефтина туна во поглед на нутритивна вредност, бар ја така мислам, ако има кажете која е.овој спорт си сака пари ,искрени да бидеме .
...никој ништо за белки во прав ?!?белки во прав - нешто повеке за нив, како и кога би се консумирале , дали во шејк после тренинг со декстроза,
ми нудат за 900 денари 1 кг. со 78% протеин...вака на хартиа изгледа примамливо
дали некој има искуство, секое мислење е добредојдено
...каков е вкусот, дали смрди на јајца
Ако се одлучиш за белки во прав земи си и б-комплекс одма....никој ништо за белки во прав ?!?
У право си ама мора малце да се смени, не иде секој ден да се јаде стек Од друга страна сардините се нешто поефтини, мисиркино месо, телешко има поголем избор не треба да се ограничува само на едно.конзерва туна од 150г е 72 денари... незнам како ви се даваат пари
Адриана туната за цена и вкус ми е на прво место.Јас Бадуко и Адриана. Повеќе втората зашто пишува колку грама протеин има, Бадукото слабо состави
И со пржени растат мускулите не се толку секирај Инаку можеш да ја правиш со тостер ако не сакаш толку масло.Ме интересира како го подготвувате стекот, рибата и сл. за да не ги изгуби некои хранливи материи, односно сакам да кажам да не се пржи. И ако има некој рецепти за некој протеински шејк напишете
Ако ти одговара оваа анализа види, мада мислам дека сепак има разлика од сирење до сирење.Земав обезмастено сирење на пазар, е сеа таа ја прашав ми рече дека скоро и да немало масти во него, ама за белковини незнаеше да ми каже, некој ако има информација околу колку проценти би требало да содржи