Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Искрено не сум ја пробал од Бадуко, утре на распоред имам риба , така да ке ја купам сакам да ја пробам. Верувам сегде ја има по маркетиве или само во Кам ?

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.480
Поени од реакции
3.292
Искрено не сум ја пробал од Бадуко, утре на распоред имам риба , така да ке ја купам сакам да ја пробам. Верувам сегде ја има по маркетиве или само во Кам ?
Во КАМ ја нема мислам, во Тинекс сигурно ја има, во другите не сум видел ама веројатно ја има.

X3m

Титула по желба
Член од
20 јуни 2007
Мислења
445
Поени од реакции
177
конзерва туна од 150г е 72 денари... незнам како ви се даваат пари :D

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.480
Поени од реакции
3.292
овој спорт си сака пари ,искрени да бидеме .
Да бидеме искрени нема многу разлика помеѓу Рио Маре туна и обична ефтина туна во поглед на нутритивна вредност, бар ја така мислам, ако има кажете која е.

Член од
15 февруари 2008
Мислења
395
Поени од реакции
397
белки во прав - нешто повеке за нив, како и кога би се консумирале , дали во шејк после тренинг со декстроза,
ми нудат за 900 денари 1 кг. со 78% протеин...вака на хартиа изгледа примамливо
дали некој има искуство, секое мислење е добредојдено

...каков е вкусот, дали смрди на јајца :)
...никој ништо за белки во прав ?!?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
...никој ништо за белки во прав ?!?
Ако се одлучиш за белки во прав земи си и б-комплекс одма.
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 14:38 ---
конзерва туна од 150г е 72 денари... незнам како ви се даваат пари :D
У право си ама мора малце да се смени, не иде секој ден да се јаде стек :D Од друга страна сардините се нешто поефтини, мисиркино месо, телешко има поголем избор не треба да се ограничува само на едно.

Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
Ме интересира како го подготвувате стекот, рибата и сл. за да не ги изгуби некои хранливи материи, односно сакам да кажам да не се пржи. И ако има некој рецепти за некој протеински шејк напишете :D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ме интересира како го подготвувате стекот, рибата и сл. за да не ги изгуби некои хранливи материи, односно сакам да кажам да не се пржи. И ако има некој рецепти за некој протеински шејк напишете :D
И со пржени растат мускулите не се толку секирај :) Инаку можеш да ја правиш со тостер ако не сакаш толку масло.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Земав обезмастено сирење на пазар, е сеа таа ја прашав ми рече дека скоро и да немало масти во него, ама за белковини незнаеше да ми каже, некој ако има информација околу колку проценти би требало да содржи

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Земав обезмастено сирење на пазар, е сеа таа ја прашав ми рече дека скоро и да немало масти во него, ама за белковини незнаеше да ми каже, некој ако има информација околу колку проценти би требало да содржи
Ако ти одговара оваа анализа види, мада мислам дека сепак има разлика од сирење до сирење.

Kajgana Shop

На врв Bottom