Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.468
Поени од реакции
3.270
И тој од Меџик и тој од КАМ се само мелени кикирики. Од Меџик мене лично повеќе ми се допаѓа зашто има структура, овој од КАМ е премногу мазен.
Ако го купувате од Меџик купувајте го од Стокомак зашто е истиот како во Тинекс само многу поефтин.
А тој од КАМ е 42 денари 200гр ако не се лажам.

Инаку дали некој пробал путер од непечени кикирики?
 
Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214

Има некој искуство со оваа ? Колку е поздраво стекот од пржен ма маслиново
 

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
15.661
Поени од реакции
34.954
Билдери, што е работава со стекот, многу поефтинел :D

Не сум јадел многу време стек, али денес ми падна во очи во Стокомак 2кг стек за 209 денари, дури ја препрашав и вработената да не е случајно грешка, вика не толку е.
Лани овој период истиот ако не се лажам беше 320 денари.
Автоматски споено мислење:


Има некој искуство со оваа ? Колку е поздраво стекот од пржен ма маслиново
Пржење со маслиново е исто штетно колку и со сончогледово, т.е речиси сите масла се заебани кога ги изложуваш на висока температура.

Инаку со топол воздух треба да е поздраво, јас лани сакав да го земам тој од Филипс на 3 катови, ама ми испаднаа други трошоци и остана за подобри времиња :)
 
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.164
Билдери, што е работава со стекот, многу поефтинел :D

Не сум јадел многу време стек, али денес ми падна во очи во Стокомак 2кг стек за 209 денари, дури ја препрашав и вработената да не е случајно грешка, вика не толку е.
Лани овој период истиот ако не се лажам беше 320 денари.
Автоматски споено мислење:


Пржење со маслиново е исто штетно колку и со сончогледово, т.е речиси сите масла се заебани кога ги изложуваш на висока температура.

Инаку со топол воздух треба да е поздраво, јас лани сакав да го земам тој од Филипс на 3 катови, ама ми испаднаа други трошоци и остана за подобри времиња :)
Саламурен стекот или?
 

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.739
Замрзнат, 2 кг паковање со сина боја.
Бразилски, секаде низ МК веќе со месеци е испод 250 за 2кг, валда конкуренција, ради Кипер и таквите кои почнаа да го даваат за евтини пари, јас едно време го земав 199 за 2кг :D

Ем месо ем хормони. :pos:
 

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
15.661
Поени од реакции
34.954
Бразилски, секаде низ МК веќе со месеци е испод 250 за 2кг, валда конкуренција, ради Кипер и таквите кои почнаа да го даваат за евтини пари, јас едно време го земав 199 за 2кг :D

Ем месо ем хормони. :pos:
Не сум во тек, година и нешто како не вежбам, последниот период не јадев воопшто пилешко, а пак последниве месец и пол и никакво месо (само риба).

Додуша овој замрзнатиот стек го одјадов од поодамна, не дека свежиот е поздрав, ама барем е покревок.
 

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.739
Не сум во тек, година и нешто како не вежбам, последниот период не јадев воопшто пилешко, а пак последниве месец и пол и никакво месо (само риба).

Додуша овој замрзнатиот стек го одјадов од поодамна, не дека свежиот е поздрав, ама барем е покревок.
Еден bro tip, стекот свеж од месара е буквално истиот што го даваат 209 за 2кг.
Само тие што ги добиваат во паковања пд 10кг.
Едина разлика е што е добро одмрзнат.

Сега да го платиш скпро 200 денари за кило не вреди.

Едини асален стек или од некој што чува кокошки или од Перутнина/Цекин.

За тој од Слога незнам.
 

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
15.661
Поени од реакции
34.954
Еден bro tip, стекот свеж од месара е буквално истиот што го даваат 209 за 2кг.
Само тие што ги добиваат во паковања пд 10кг.
Едина разлика е што е добро одмрзнат.

Сега да го платиш скпро 200 денари за кило не вреди.

Едини асален стек или од некој што чува кокошки или од Перутнина/Цекин.

За тој од Слога незнам.
Свеж стек порано земав или од Веро или тој на тацна во Кам (Житница).
Во Веро обично словенскиот го имаше и е далеку поразличен кога ќе го зготвиш во споредба со овој замрзнатиот.

Сепак засега би го прескокнал во било која форма.
 

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.739
Свеж стек порано земав или од Веро или тој на тацна во Кам (Житница).
Во Веро обично словенскиот го имаше и е далеку поразличен кога ќе го зготвиш во споредба со овој замрзнатиот.

Сепак засега би го прескокнал во било која форма.
Што риба користиш?
 

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
15.661
Поени од реакции
34.954
Што риба користиш?
Мешам.
Од конзерва: сардина и туна.
Замрзнати: скуша, Аљаска Полок, Ослич, Папалина.
А знам да земам и од слатководните наши што има свежо. Здравје да извамам легитимација во Јануари и ќе гледам да си уловам самиот :D
 

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.739
Мешам.
Од конзерва: сардина и туна.
Замрзнати: скуша, Аљаска Полок, Ослич, Папалина.
А знам да земам и од слатководните наши што има свежо. Здравје да извамам легитимација во Јануари и ќе гледам да си уловам самиот :D
Еден од ретките на форумов што знае да даде нормален одговор без прчење.

Ти си бивши Кеплер така?

Барав едно време да не напушти, ќе немаше кој да го држи во живот подфорумов.
 

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.612
Поени од реакции
11.155
Каде може да се најде декстроза низ Скопје?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom