зависи што ти е целта и дали вежбаш,ако вежбаш тоа е лош оброк,ако не вежбаш е ОК.
зависи што ти е целта и дали вежбаш,ако вежбаш тоа е лош оброк,ако не вежбаш е ОК.
ако не вежбаш, тогаш ебати салото што ке го направизависи што ти е целта и дали вежбаш,ако вежбаш тоа е лош оброк,ако не вежбаш е ОК.
Ај стави овес или мусли во јогуртот наместо ѓеврек. Имаш поквалитетни јаглехидрати за енергија од сабајле.Добро ли е да се јаде Ѓеврек со Баланс јогурт за појадок?
Да, секако, благото еден од најголемите причинители за тоа што не ти се познаваат. Гледај да избегаваш, затоа тие се најголемите „празни калории“ каде што не те држат сити, туку тоа задоволство ви бара уште повеќе и повеќе каде што му нема крај на задоволството.Ме интересира нешто па да си прашам
Јас сум слаба но за летово сакам малце да ми се познаваат стомачните мускули.
Вежбам веќе од септември, ама не внимавам многу на исхраната.
Навечер не јадам или после вежбање јадам здраво.. Ама на сабалје си јадам благо..
Дали е тоа причината поради која не ми се познаваат? Мора ли да го откажам целосно благото ?
Да, ќе прашам дома. Мајка ми зима од некој старец на пазар шо си го прави сам. Поубаво нешо не сум пробал, онака сам по себе да го јадеш е убав.Постои ли кај нас нешто како grass-fed butter, веројатно би се превело органски путер?
Нутри 400грамското мало од жито лукс или микс од зрна коцкастиот 350грамски исто жито лукс.Кој интегрален леб или црн е најдобар?
За кафе да не ти е?Постои ли кај нас нешто како grass-fed butter, веројатно би се превело органски путер?
Да, иако сум свесен дека е чист bro-sceince од друг аспект сакам да експериментирам нешто во чистењето што го планирамЗа кафе да не ти е?
Има германски путер по продавнициве, наводно најдобар квалитет, али дали е органски веза неам.
Абе путер и кафе со млеко не звучи ко претерано лоша идеја само по себе ако ме прашуваш, освен вишакот калории при чистење.Да, иако сум свесен дека е чист bro-sceince од друг аспект сакам да експериментирам нешто во чистењето што го планирам![]()
Вишок калории да, ама намалување на апетитот што го носи само по себе ги покрива истите, особено кај мене кафето е многу силен супресор на апетит + плус енергијата што ја дава наутро баш кога ќе ми треба. Кокосово масо се наоѓа оваа е 100 и нешто денари.Абе путер и кафе со млеко не звучи ко претерано лоша идеја само по себе ако ме прашуваш, освен вишакот калории при чистење.
Само кај ќе најдеш тоа кокосовото масло и другото масло? Или само со путер ќе го фураш?
Баш го видов ова пред една недела, страв ми беше да прашам која цена е мислев ќе ми речат 300-400 XDВишок калории да, ама намалување на апетитот што го носи само по себе ги покрива истите, особено кај мене кафето е многу силен супресор на апетит + плус енергијата што ја дава наутро баш кога ќе ми треба. Кокосово масо се наоѓа оваа е 100 и нешто денари.
![]()
Од април натаму, чекам да пројде Велигден па да се чистамБаш го видов ова пред една недела, страв ми беше да прашам која цена е мислев ќе ми речат 300-400 XD
Сеа ова идејава со кафево не ми звучи и толку не возможна.
Ај баш пробај ја и извести како е
Обожавам здрави масти, обожавам кафе, what could go wrong.
За белките ти е тебе знам јасОд април натаму, чекам да пројде Велигден па да се чистам![]()