Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.043
- Поени од реакции
- 83.485
Абе не ме јеби. ОК?Сите забрани во шеријатот се поради тоа што штетат на другите во општеството.
Во реалноста ти како индивидуа немаш штета со тоа што ќе се сексаш со личност која не ти е брачен партнер,но има последици на самото општество(раздвој на бракови,потомства без мајка и татко....).Геј браковите и тоа каков вплив имаат на општеството(од секаков аспект....од социален:што правиме на некое хетеро ако му се допадне на гејот?Погрешна слика за младите деца...како ќе бидат учени на тоа што е природно а што е неприродно?
Што правиме со Канибализмот...ај и тој да го класифицираме како болест па да ги оправдуваме таквите?
Или пак Некрофилијата,зоофилијата,сексуалниот садизам....ај и тие нека бидат болести.Ќе се запрашаш,чекај кај води сето ова?
Сето тоа се девијантни појави...неприродни...затоа и забранети.
Кога се работи за придружникот на бога....тоа е исламот и на тоа се заснова таа држава.На божјиот говор и припишувањето здруженик на бога го крши од старт целиот закон.
Зоофилија, педофилија, канибализам....
Абре у КСА им влегуваат по дома и ги апсат затоа што се молат. Во свој сопствен дом!
Така да, шеријат може, али само во 100% муслимански земји. Не може некој мене данок да ми зема заради тоа што имам други мисли во главата.
А ти, кој се сложуваш со тоа, дали би се сложил во доминантно христијански земји Муслиманите да плаќаат таков данок?
Еве кај нас да речеме, тие не ги плаќаат ниту даноците кои ги плаќаат каурите, а не па нешто такво..