W
Werther
Гостин
Само го искажувам моето мислење за Исламистите,не сум повикал никогаш на војна и насилство,не биди смешен.a sega taa omraza ja potiknuvas na forumov, neli
Само го искажувам моето мислење за Исламистите,не сум повикал никогаш на војна и насилство,не биди смешен.a sega taa omraza ja potiknuvas na forumov, neli
НИ јас, ама знам да се бранам, со неколку вида ладно и огнено оружје и раконожно.Само го искажувам моето мислење за Исламистите,не сум повикал никогаш на војна и насилство,не биди смешен.
toj sto ubil ke bide kaznet i zaradi toj sto ubil i jas li sum vinoven, abe vie kako osuduvate ne ja mesajte verata so nacijata, greska bese za minrainjata toa bese za tvojot pobratim ne za tebe, toj unistuval minarinja prasajgo ke ti kaze samiot,Што се замарам?
Па убивавте мои сонародници,браќа,убивавте деца на најголемиот празник Христијански во име на вашиот Бог.
Од каде го ископа махерството за уништување минариња?
Никогаш не сум пипнал минаре,а не нешто повеќе.
И те молам престани со глупостиве твои,само го губиш кредибилитетот кој и онака ти е мал.
Нема поголемо зло од стереотипите и генерализацијата.Што се замарам?
Па убивавте мои сонародници,браќа,убивавте деца на најголемиот празник Христијански во име на вашиот Бог.
Од каде го ископа махерството за уништување минариња?
Никогаш не сум пипнал минаре,а не нешто повеќе.
И те молам престани со глупостиве твои,само го губиш кредибилитетот кој и онака ти е мал.
prasajgo drugarceto tvoe koe pocna da mi se zakanuva i me povikuva da se najdeme nekade za da sme se presmataleСамо го искажувам моето мислење за Исламистите,не сум повикал никогаш на војна и насилство,не биди смешен.
.
A случајот Смилковско,тој не беше на национална база колку што знам?toj sto ubil ke bide kaznet i zaradi toj sto ubil i jas li sum vinoven, abe vie kako osuduvate ne ja mesajte verata so nacijata, greska bese za minrainjata toa bese za tvojot pobratim ne za tebe, toj unistuval minarinja prasajgo ke ti kaze samiot,
Круцијална е генерализацијата,што е тука тоа е.Нема поголемо зло од стереотипите и генерализацијата.
Секогаш промените доаќаат од исклучоците, а единствен непријател на тие "исклучоци" е генерализацијата која ги става во ист кош сите, поради тоа што носат етикета која во нечии очи предизвикува омраза.
ti ne se branis ti ubivas ti si ladno krven ubiec kolklu dosega si ubil?НИ јас, ама знам да се бранам, со неколку вида ладно и огнено оружје и раконожно.
И ти мене ми се закани,дека ќе сум се изгорел,индиректно.prasajgo drugarceto tvoe koe pocna da mi se zakanuva i me povikuva da se najdeme nekade za da sme se presmatale
Си ја бранел државата од радикалците и националистите кои ја сакале Македонија крвава и поделена да ја видат.ti ne se branis ti ubivas ti si ladno krven ubiec kolklu dosega si ubil?
Малку од вас, премалку.ti ne se branis ti ubivas ti si ladno krven ubiec kolklu dosega si ubil?
sto mislis na koja baza e ubistvoto, so koj motiv sto ima tuka verata ako toj covek se prestavuva kako musliman a ubiva a verata veli sprotivno , sto ima od toj covek , za mene toj covek nee vernik toj samo si gi bara negovite nacionalni pobudi a verata ja pomesuva vo toa, za da si dobie nekoi negovi poeniA случајот Смилковско,тој не беше на национална база колку што знам?
--- надополнето: 13 декември 2012 во 20:14 ---
Кр
sto mislis na koja baza e ubistvoto, so koj motiv sto ima tuka verata ako toj covek se prestavuva kako musliman a ubiva a verata veli sprotivno , sto ima od toj covek , za mene toj covek nee vernik toj samo si gi bara negovite nacionalni pobudi a verata ja pomesuva vo toa, za da si dobie nekoi negovi poeni
jas ne ti se zakaniv ti rekov deka ke se izgoris od tvojata omraza, razbiras makedonski ili da ti pisuvan na drug jazikИ ти мене ми се закани,дека ќе сум се изгорел,индиректно.
--- надополнето: 13 декември 2012 во 20:16 ---
Си ја бранел државата од радикалците и националистите кои ја сакале Македонија крвава и поделена да ја видат.
Не гледам никакво зло,ти?
Се закани и те како се закани.Не повикувам на омраза едноставно ги изнесувам фактите и целите на Исламот.jas ne ti se zakaniv ti rekov deka ke se izgoris od tvojata omraza, razbiras makedonski ili da ti pisuvan na drug jazik
ti mozes da si ja branis no ne da povikuvas omraza od verski aspekt i site muslimani da gi stavas vo isti kos, razbirasssssssss
ja edno mu zboruvam on drugo abe glavata si ja odiras aj ke te ostavam za da se smiris ke se poremetis ako prodolzis da ja mavas glavataСе закани и те како се закани.Не повикувам на омраза едноставно ги изнесувам фактите и целите на Исламот.
Ако знаеш ти што збориш,јас сум кралицата на Англија.ja edno mu zboruvam on drugo abe glavata si ja odiras