Исламот ќе стане доминантна религија за 50-тина години?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Само го искажувам моето мислење за Исламистите,не сум повикал никогаш на војна и насилство,не биди смешен.

;)
НИ јас, ама знам да се бранам, со неколку вида ладно и огнено оружје и раконожно.

Член од
21 декември 2011
Мислења
430
Поени од реакции
79
Што се замарам?
Па убивавте мои сонародници,браќа,убивавте деца на најголемиот празник Христијански во име на вашиот Бог.
Од каде го ископа махерството за уништување минариња?
Никогаш не сум пипнал минаре,а не нешто повеќе.
И те молам престани со глупостиве твои,само го губиш кредибилитетот кој и онака ти е мал.

;)
toj sto ubil ke bide kaznet i zaradi toj sto ubil i jas li sum vinoven, abe vie kako osuduvate ne ja mesajte verata so nacijata, greska bese za minrainjata toa bese za tvojot pobratim ne za tebe, toj unistuval minarinja prasajgo ke ti kaze samiot,

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Што се замарам?
Па убивавте мои сонародници,браќа,убивавте деца на најголемиот празник Христијански во име на вашиот Бог.
Од каде го ископа махерството за уништување минариња?
Никогаш не сум пипнал минаре,а не нешто повеќе.
И те молам престани со глупостиве твои,само го губиш кредибилитетот кој и онака ти е мал.

;)
Нема поголемо зло од стереотипите и генерализацијата.
Секогаш промените доаѓаат од исклучоците, а единствен непријател на тие "исклучоци" е генерализацијата која ги става во ист кош сите, поради тоа што носат етикета која во нечии очи предизвикува омраза.

Член од
21 декември 2011
Мислења
430
Поени од реакции
79
Само го искажувам моето мислење за Исламистите,не сум повикал никогаш на војна и насилство,не биди смешен.

.
prasajgo drugarceto tvoe koe pocna da mi se zakanuva i me povikuva da se najdeme nekade za da sme se presmatale

W

Werther

Гостин
toj sto ubil ke bide kaznet i zaradi toj sto ubil i jas li sum vinoven, abe vie kako osuduvate ne ja mesajte verata so nacijata, greska bese za minrainjata toa bese za tvojot pobratim ne za tebe, toj unistuval minarinja prasajgo ke ti kaze samiot,
A случајот Смилковско,тој не беше на национална база колку што знам?
--- надополнето: 13 декември 2012 во 20:14 ---
Нема поголемо зло од стереотипите и генерализацијата.
Секогаш промените доаќаат од исклучоците, а единствен непријател на тие "исклучоци" е генерализацијата која ги става во ист кош сите, поради тоа што носат етикета која во нечии очи предизвикува омраза.
Круцијална е генерализацијата,што е тука тоа е.
Доколку би го смениле мислењето за мал број индивидуи,би настанал пекол,диригиран од Исламот.

:)

W

Werther

Гостин
prasajgo drugarceto tvoe koe pocna da mi se zakanuva i me povikuva da se najdeme nekade za da sme se presmatale
И ти мене ми се закани,дека ќе сум се изгорел,индиректно.

;)
--- надополнето: 13 декември 2012 во 20:16 ---
ti ne se branis ti ubivas ti si ladno krven ubiec kolklu dosega si ubil?
Си ја бранел државата од радикалците и националистите кои ја сакале Македонија крвава и поделена да ја видат.

Не гледам никакво зло,ти?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ti ne se branis ti ubivas ti si ladno krven ubiec kolklu dosega si ubil?
Малку од вас, премалку.

Овој да дојде, ша во второто полуврмее, заедно, да дадат одврзани рац,е ршум ќе ве сториме. На другар ми Бен роднина, Стив Рајхерт, скина тројца таљибанци со еден експлозивен куршум, кои се криеја зад зид и тоа откако скина таљибанац у митраљеско гнездо од преку километроипол далечина. се говори дека Архангел Михаил му ги води куршумите до целта.

Битката против шеријатот продолжува. Терај даље, не ме цитирај, ме смараш, а јас не сакам да ме смараат.

Илсамот, пак ќе речам, како секоја религија, изворно е ненасилен, ама сељачаааната која го интерпретира, јебига, го напрајла таков каков е сега.

Член од
21 декември 2011
Мислења
430
Поени од реакции
79
A случајот Смилковско,тој не беше на национална база колку што знам?
--- надополнето: 13 декември 2012 во 20:14 ---

Кр

sto mislis na koja baza e ubistvoto, so koj motiv sto ima tuka verata ako toj covek se prestavuva kako musliman a ubiva a verata veli sprotivno , sto ima od toj covek , za mene toj covek nee vernik toj samo si gi bara negovite nacionalni pobudi a verata ja pomesuva vo toa, za da si dobie nekoi negovi poeni

Член од
21 декември 2011
Мислења
430
Поени од реакции
79
И ти мене ми се закани,дека ќе сум се изгорел,индиректно.

;)
--- надополнето: 13 декември 2012 во 20:16 ---

Си ја бранел државата од радикалците и националистите кои ја сакале Македонија крвава и поделена да ја видат.

Не гледам никакво зло,ти?

jas ne ti se zakaniv ti rekov deka ke se izgoris od tvojata omraza, razbiras makedonski ili da ti pisuvan na drug jazik

ti mozes da si ja branis no ne da povikuvas omraza od verski aspekt i site muslimani da gi stavas vo isti kos, razbirasssssssss

W

Werther

Гостин
jas ne ti se zakaniv ti rekov deka ke se izgoris od tvojata omraza, razbiras makedonski ili da ti pisuvan na drug jazik

ti mozes da si ja branis no ne da povikuvas omraza od verski aspekt i site muslimani da gi stavas vo isti kos, razbirasssssssss
Се закани и те како се закани.Не повикувам на омраза едноставно ги изнесувам фактите и целите на Исламот.

Член од
21 декември 2011
Мислења
430
Поени од реакции
79
Се закани и те како се закани.Не повикувам на омраза едноставно ги изнесувам фактите и целите на Исламот.

ja edno mu zboruvam on drugo abe glavata si ja odiras:tapp: aj ke te ostavam za da se smiris ke se poremetis ako prodolzis da ja mavas glavata

Kajgana Shop

На врв Bottom