Искуства со полицијата!

Сте имале ли искуство со полицијата?

• Вкупно гласачи
    311

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Па јас како поштен цајкан може да кажам дека имам убави моменти со граѓаните(кога и ја кршам кичмата, пишувам казни и слично) а имам лошо кога малите деца ги слушам како не озборуваат и ни вадат трачеви дека сме глупи.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Полицајците се многу големи го*на, пред 10тина дена еден ми излезе на сред пат и ме застана ми побара документи дозвола... имав возачка регистриран беше и ме казни затоа што не сум носел кацига 35 евра :uvo:

А на другарот кога му го украдоа моторот мајтап си играа со него у стилот зошто му го дал... не му бил украден тој му го дал.
И после неколку дена го најдоа моторот во Куманово но не полицијата купувачот се јави на другар ми да го праша дали е се во ред со моторот:)
За такви ситни работи тука се први а кога треба да се најде нешто украдено к*р ги боли. Мамицата во газот :)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Па не сум имала проблеми со полицајци.,..правила сум белји ама никогаш не ме фаќале

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
немам никакво искуство со џандариве .. :zlo: ги дупчам неприметно и на крај дури и се спријателувам :pos2: ..не сум бил никогаш по станици и слично .. уствари бев пред неколку години кога вадев лична карта, кафе-муабет истеравме со алфите ..тој командирот се палеше на Rush Hour филмот и ми го раскажуваше :pos:

C

CheeEeZ!

Гостин
јас видов глупи џандари вчера,додека тепаа еден тип 5 души....џандарите седеа од страна и гледаа!!!

Apofis

Оператор
Член од
20 септември 2009
Мислења
158
Поени од реакции
21
Nema den da mi pomini bez policajci... ako ne vidam ke se javat.

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Ништо особено... ќе му вратам што ме слекоја гол на -10 степени за да ме претресат само ! иначе и алфите се многу брзи гледајте по тесни сокачиња да бегате иначе ке го јадете немиен :smir: подобро од нив да избегаш него на лото да фатиш :wink:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Па имаам доста ама не нешто ептен сриозно
1.порано жевеев на место и се збиравме во една градинка кај шо се случуваа ногу неразјаснети работи а таму блиску го беа искасапиле оној на вести шо даваа за у Штип имат ме на гаки соблечувано(сериозен сум) за претрес и тоа ногу пати.
2.Сведок на тепачка у тобако мислам и јас беше у тоа ама јас беше ХЕРОЈО (хахахах) еден ненормален на девојчето у тобакото почна да и го демолира оти му побарала лична карта и јас се најде таму и така....
3:Ме имат гонето со бившиот ми мотор ме фанаа ама лесно помина (јас фраер ке бегам бе)
4.У 5 сабајле иам јадено 2 бокса у стомао оти (признавам) ногу се јас понашаше и беше под големо дејство на алкохол до ден денеска ме боле мислам.
5.И најбегано беше кога беше сведок на кражба (хахахахах) и тоа настрешница од барака крадеа за алуминиум па ме малтретирааа цела нок шо сум видел шо не сум и то......:smir:
6.И на 2 родендена по ред ми довагат после 1 саато и ме масират за нарушување на јавен ред и мир казна 400 евра била .Ха хахахахха текнува ми на реченицата шо ке ја понам дур сум жив првиот пат кога се качија и пред да си тргнат едниот така елегантно попунет вика немој да треба по 2 пат да се качувам оти ногу се стрмни степениците душа ми излезе.ХАХАХАХХА

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
На хрватска граница,мене и братучед ми не масираа и не држеа на граница, што барате тука,колку пари имате,колку пати сте биле во Хрватска,кога,кај кого идете,документи,.........со други зброви не матретираа.
И друга,ни се пуштија неколку штиптари на мене и на еден другар и ние почнавме да бегаме,и ко што бегаме голф закочува пред нас и искачаат неколку малце поголеми типци( алфи ) :) и прашуваат што е работата,ја почнувам да лажам,а другарот( опуштен е се нив има братучед алфа мислам) им кажува шо се дешава.И кога ме фатија у лага,ќе ме исплескаа убо,али другаров ме извади и после некое време муабет ми викаат,абе дечко сакаш ли да им се вратиме ?
Ја глуп им реков не бе не ми требаат уште проблеми:tapp: и си отидоа.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Успешно бегање од рација(тогашен малолетник во кафанче):smir:

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Хуху освен шо ме имат пишано неколку пати под различни имиња еднаш со другарката ќе не загзеше марица ама ние бевме на пешачки нема тука лабаво ии додека ја преразкажував оваа случка и уште мн вицови за полицајците колку се тие глупи ме слушале цело време ...како се најдов баш пред домот на културата тоа да говорам ..гужва се дереш се смееш и то је то:kesa:

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Ми украдоа новчаник од дома при отклучена врата влезна и немаа појма што се тоа отпечатоци од прсти, при што истите не беа земени а мене ми беше укажано да гледам помалку ЦСИ филмчиња и така, воглавном ок искуство:helou:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
јас фала богу до сега сум немал некои проблеми со полицајци....иако им имам барано легитимации на алфи кога бараа да ме претресуваат, ама тоа не го сметам баш за нешто кој знае колку озбилно...

S

smart ass

Гостин
тоо абе се извадив ги фатив на финта а може и такви си беа на карактер-место они да ме прашуваат почнав јас правите им муабет(вообичаено има постари) тие тренирале џудо отворете тема јас знам дека имаат и тпкарев ама пак ги прашувам па потоа за друго оружје имаат ли вежби...казни не спомнувајте немојте да ја свртите на службена па дури и да сте чисти-јас немав лична карта значи ќе требаше да платам казна...а и уште два пати сум пр5ашуван случајно но тоа секако позитивно беее...за алфите не знам

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ооооо да да... Пред 7 години, кога ја извадив првата лична карта, како по обичај идев во Капиштец каде ми беше друштвото. Беше ептен ладно, јануари,-20 степени. Во тоа време кога висевме пред соборна бев шишан на "кец" и носев флаерка (не бев скинер :) ), и на враќање накај дома, ме застана НТШ.
"Дечко, НТШ, добро вечер"..."Аии си викам, ќе замараат сега овие во 2 сат сабајле"
"Извади се што имаш по џебови и стај на хауба" (од Југо)
Вадам 50 ден. упаљач, кључ од дома и цигари. Ме тресе, ме проверува, изглеа му бев сумљив по фаца. Тоа истура снег, надвор, кочан.
"Од кај идеш, и имаш ли нешто недозволено во тебе?", - "Од Капиштец, бев кај другари"
"Шо праевте таму, да не пушевте или да не се дрогирате"? Ја таков го глеам бледо, као да ќе му кажам дека у мене иам кило кока , ја едвај 50 ден. у мене :)
"Како отиде натака"?- "Пешки, му викам...и кретенот со цел памет ме прашува "А како се враќаш накај дома", а ме запира на сред улица:tv:
И после ми ја соблече флаерката, ја тресеа небаре сум Јоца Амстердам на 45 години, и ми ги ставија рацете на хауба, и почна пак да ме тресе, а надвор кочан ладно. После 5 мин. зборење у кола, искача, ми ја враќа јакната и ми вика извини , моеш да си идеш -_-...Папак.
Еее тоа беа времиња :kesa: :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom