Инцест

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Драго ми е што некој конечно се сети на монументалното дело и конференцијата која следеше после тоа. Драчево му подари на светот нешто што никој досега не успеа. Моите сограѓани документирано образложија дека инцестот е знак дека Драчево е сосем либерално и наскоро ќе организираме парада во таа чест. Ќе се тргне од центарот на населбата, па пеш преку Пинтија до Центар пред Влада.
Најнови вести. Владата, согледувајќи го потенцијалот на ваквиот хепенинг на вонредна седница реши да излезе во пресрет. Секоја година ќе се одржува Ден на инцестот, не само во Драчево, ами и во цела Македонија. Тој ден е прогласен за неработен, а подоцна ќе се одработува во саботите, во фамилијарна атмосфера. Предлог-законот за неработен ден го поддржа и опозицијата, а по кратко натегање, прифатија и партиите од албанскиот блок, под услов да се запази бадентеровиот принцип. Експертите сметаат дека сега сме уште поблиску пред портите на НАТО и ЕУ, што е посебно важно пред самитот во Чикаго.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Најнови вести. Владата, согледувајќи го потенцијалот на ваквиот хепенинг на вонредна седница реши да излезе во пресрет. Секоја година ќе се одржува Ден на инцестот, не само во Драчево, ами и во цела Македонија. Тој ден е прогласен за неработен, а подоцна ќе се одработува во саботите, во фамилијарна атмосфера. Предлог-законот за неработен ден го поддржа и опозицијата, а по кратко натегање, прифатија и партиите од албанскиот блок, под услов да се запази бадентеровиот принцип. Експертите сметаат дека сега сме уште поблиску пред портите на НАТО и ЕУ, што е посебно важно пред самитот во Чикаго.
Сум кажала еднаш ќе кажам пак. Само преку Драчево може да се иде во ЕУ и Нато. Ние го држиме клучот. Пример за тоа е ова со инцестов. Но, тоа не е сè. Стеј тјунд!

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.857
Ќе ги оставам Охриѓаниве да си кажат за своето место на живеење. Ама од кај ти е жити се податоков за Драчево, цел живот живеам овде и не сум наишла на ниеден инцестуозен случај, а не пак дека овде ги имало најмногу. Што ќе не прочиташ.
Пред некоја година кога бев во Скопје кај Градски Парк Фонтана (навечер каде што се збираат металците) имаше еден од Драчево којшто се фалеше пред сите дека ја клецнал неговата прва брачеда. И згора на тоа вика не е тоа нешто којзнајт што - денес сме 21 век...

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Пред некоја година кога бев во Скопје кај Градски Парк Фонтана (навечер каде што се збираат металците) имаше еден од Драчево којшто се фалеше пред сите дека ја клецнал неговата прва брачеда. И згора на тоа вика не е тоа нешто којзнајт што - денес сме 21 век...
Тој е бе, истиот од истражувањето шо го пишав. Едвај заврши у Коце Металец за дреар. Шо не му ја учука една? Да муибам то инцестуозниот, цело Драчево го брука...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
И ти врз основа на еден металец, донесе заклучок за цела населба. Како што реков, до ЕУ преку Драчево. Убаво ти кажал дечкото 21 век сме бе еј. Да видиш па на мајка ми трета братучетка што слушнала од внука и за Ѓорче, уште се ежам од приказната.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
И ти врз основа на еден металец, донесе заклучок за цела населба. Како што реков, до ЕУ преку Драчево. Убаво ти кажал дечкото 21 век сме бе еј. Да видиш па на мајка ми трета братучетка што слушнала од внука и за Ѓорче, уште се ежам од приказната.
Ako ne ti e maka kazhi si :)

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.857
За инцестоидите само овој бил лекот.

Во негово време 2 милиони инцестоиди, хомоси, зоофили, објектофили биле егзекутирани.
Шо не му ја учука една? Да муибам то инцестуозниот, цело Драчево го брука...
Абе доколку сум јас на власт би направил егзекуција на сите инцестоиди во Македонија.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Абе доколку сум јас на власт би направил егзекуција на сите инцестоиди во Македонија.
Зошто бе? Што ти сметаат толку луѓето?
Барем нема да ја ебат сестра ти, нивната сестра ќе си ја ебат.
Од тие луѓе најмалку треба да се пазиш. Освен ако не ти се у фамилија.

S

Shellshock nam67

Гостин
aj spodeli da vidime so prikazna bila bas me kopka :)
--- надополнето: 28 април 2012 во 20:50 ---

aj spodeli ja prikaznata bas me kopka sto bilo
ali ne gi opravduvam i jas incesite ne deka koga ne sum bil mal ne mi bilo kejf da ja klecnam braceda mi :sneaky: ;), ali fala bogu ne sum napravil takva glupost.
icesot e nesto najgadno nesto porano se kaznuvalo so smrt

K

kalimer0

Гостин
Некој вака како тебе видел напучена старица и рекол ај да и го закачам ама после сфатил дека е баба му. Ае :drk: сеа.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Зошто бе? Што ти сметаат толку луѓето?
Барем нема да ја ебат сестра ти, нивната сестра ќе си ја ебат.
Од тие луѓе најмалку треба да се пазиш. Освен ако не ти се у фамилија.
Така е. И Бог рекол плодете се и множете се, како зрна песок. А Бог е љубов. И сите кои не ја разбираат љубовта, ќе останат само завидливи вечни мастурбатори и фригидни кучки. И ете, пример братот и сестрата, посебно ако таа влезе невина во брак, ќе имаат фино семејство мали минотаури и кентаури од прво колено, а подоцна со доволно изречени ,,оче наш,, и 300 дена пости без масло, ќе добијат потомство со по некој прст плус или со рудиментирано опавче само... Заебете генетика и други научни срања, заебете злобна и завидлива околина, љубовта граници НЕМА!!! И љубете го ближниот нема како да се сфати инаку отколку буквално, значи оној кој ти е најблиску...

Kajgana Shop

На врв Bottom