Инцест

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Така е. И Бог рекол плодете се и множете се, како зрна песок. А Бог е љубов. И сите кои не ја разбираат љубовта, ќе останат само завидливи вечни мастурбатори и фригидни кучки. И ете, пример братот и сестрата, посебно ако таа влезе невина во брак, ќе имаат фино семејство мали минотаури и кентаури од прво колено, а подоцна со доволно изречени ,,оче наш,, и 300 дена пости без масло, ќе добијат потомство со по некој прст плус или со рудиментирано опавче само... Заебете генетика и други научни срања, заебете злобна и завидлива околина, љубовта граници НЕМА!!! И љубете го ближниот нема како да се сфати инаку отколку буквално, значи оној кој ти е најблиску...

lugje sme zivotni ne imame Razum !!!

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
zamisli pod dejstvo na instinkt te siluvam ubavo ce ti bide :) ??
ili na primer ako spontano se zapoznaeme pa se zalubime i na kraj seksame
sto bi odbrala :D ??
Се плашам дека смислата за иронија и сарказам ти е правопропорционална со убавината на лицето на твојот аватар...

:facepalm:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
zamisli pod dejstvo na instinkt te siluvam ubavo ce ti bide :) ??
ili na primer ako spontano se zapoznaeme pa se zalubime i na kraj seksame
sto bi odbrala :D ??
Со оглед на твоите интелектуални можности не ми оставаш простор да бирам... како да ти кажам, не доаѓаш во предвид за ниедно сценарио...

Добро, ај просветли ме колку низок IQ e потребен за да го сфатиш постот буквално?!

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Со оглед на твоите интелектуални можности не ми оставаш можност да бирам... како да ти кажам, не доаѓаш во предвид за ниедно сценарио...

Добро, ај просветли ме колку низок IQ e потребен за да го сфатиш постот буквално?!
a dobro onaj tvoj post od pogore
od razum li e pisan kako be lubovta kon boga treba da se svati bukvalo pa da se potiknuva incest ???, svesna si sto zboris ???
na drzok komentar drsko se odgovara :)
--- надополнето: 22 мај 2012 во 21:09 ---
Длабоко. Не успеа да приметиш најобичен сарказам, а другите ги нарекуваш будали?

Оф леле...
prijatelce za sto se javi da mi gi ceslas jajcava :ROFLMAO:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
od razum li e pisan kako be lubovta kon boga treba da se svati bukvalo pa da se potiknuva incest ???, svesna si sto zboris ???
Море неписмен, спрема твојата смрдлива религија целото човештво е продукт на инцест. Вклучи го умот малку, за промена.

Знам дека те терам невозможни работи, за да вклучиш нешто, тоа треба да постои...

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Со оглед на тоа што ми претеше со силување и ми понуди предбрачен секс, далеку си ти од рајот...

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Море неписмен, спрема твојата смрдлива религија целото човештво е продукт на инцест. Вклучи го умот малку, за промена.

Знам дека те терам невозможни работи, за да вклучиш нешто, тоа треба да постои...

земај чешел и чешлај :pos::icon_lol:
се гледа колку си писмен и културен јес да си атеист али треба да имаш култура.
друго овдека не збориме за потеклото на инцесот, од каде тој почнал ???
туку дека истиот не е потребен бидејќи ствара мутации,(промени на ген) колку генот е поразличен, толку борбата за опстанок е поголема, еве нешто да научиш во твојата празна глава :sneaky:

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Зезната работа....
Ај се десило што се десило, требало да престанат кога дознале дека се брат и сестра... Не знам што си мислеле уште три деца плус кога направиле....
Свашта.

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Со оглед на тоа што ми претеше со силување и ми понуди предбрачен секс, далеку си ти од рајот...
Затоа пак за тебе Пеколот е блиску :)
не ми е јасно како оправдуваш инцест ???, и вршиш толкување на библијата, небаре таа во шифри е напишана
--- надополнето: 22 мај 2012 во 21:21 ---
Чешелот ми остана кај сестра ти...
и сестрати ќе ја викаш (y), одлично нека дојде и мајка ти ;), ти ќе не гледаш :LOL:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Затоа пак за тебе Пеколот е блиску :)
не ми е јасно како оправдуваш инцест ???, и вршиш толкување на библијата, небаре таа во шифри е напишана
Дури ни смешен не ми си повеќе :(:(... ќе те оставам сам да си верглаш, бидејќи сериозно ќе ме уназади ако продолжам да возвраќам на небулозиве...

Kajgana Shop

На врв Bottom