Инцест

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
ne znam kako mozel da ja otvori temava...mislam pogadno zdravje boze...svesni li ste za sto razgovarate???????????

T

Tetro

Гостин
Ако е присутна некаде појавата (за тоа станува збор), подобро е да се информира народот навреме. Затворањето на очите и игнорирањето на таа појава, нема да придонесе за нејзино намалување или искоренување, туку напротив ќе придонесе да се зголемува и да се шири.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.853
Мене лично ми е непоимливо и одвратно. Мислам дека треба да биде законски забрането легализирање на овој брак, и секако, да биде забрането раѓање деца од истиот.
А да му забраниш на некого секс да има.... па нека има де. Негов проблем.

T

Tetro

Гостин
Мене лично ми е непоимливо и одвратно. Мислам дека треба да биде законски забрането легализирање на овој брак, и секако, да биде забрането раѓање деца од истиот.
А да му забраниш на некого секс да има.... па нека има де. Негов проблем.
Па и забрането е, како што знам.

T

Tetro

Гостин
Прочитај го првиот пост. Кои?
За почеток, тие двајцата, германците :)
Susan K. (22) i Patrick S. (30) се брат и сестра. Не знаејќи го тоа, пред шест години силно се заљубиле, а од нивната врска се родиле четири деца.
Тие пораснале не знаејќи еден за друг. Патрик како 24-годишник почнал да ги бара своите вистински родители и така налетал на Сузан која тогаш имала 16 години. Се заљубиле, а наскоро таа останала бремена. Потоа добиле уште три деца.
Не знаеле и тие.
А може и да не е точно. Од кај можеме да бидеме сигурни?

I

Iblis

Гостин
Прочитај го првиот пост. Кои?
За почеток, тие двајцата, германците :)
Абе ако толку им е силна похотта нека се ебат, ама ќе си ги казнат децата,ако некогаш ги имаат.
Она брак и не ми е некоја категорија.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.853
Не знаеле и тие.
А може и да не е точно. Од кај можеме да бидеме сигурни?
Освен што додека ги барал родителите, налетал нели на Сузан, и сфатил дека му е сестра.
Е отпосле се вљубил.
Поентата е, не можеме да забраниме некој доброволно да има секс.
Но не може да се дозволи да се раѓаат нови единки со огромен потенцијал за физички и психички недостатоци и маани.
--- надополнето: Aug 15, 2011 2:18 PM ---
Абе ако толку им е силна похотта нека се ебат, ама ќе си ги казнат децата,ако некогаш ги имаат.
Она брак и не ми е некоја категорија.
Па имаат деца, тоа е проблемот!
А дали ќе се ебат или не, нивен проблем, но тоа што раѓаат деца кои се фалични, тоа е незамисливо, нехумано, одвратно!

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.274
Поени од реакции
30.595
Гадно е, гнасно е.
постојат толку хомофоби шо се слепи на поголеми проблеми како ова.

I

Ivanovska

Гостин
Болна работа. Од толку луѓе на светот, баш со братот/сестрата? Бог да чува и да брани!

T

Tetro

Гостин
Гадно е, гнасно е.
постојат толку хомофоби шо се слепи на поголеми проблеми како ова.
Болна работа. Од толку луѓе на светот, баш со братот/сестрата? Бог да чува и да брани!
Ај по едно мислење и за овој случај, ако може брза анализа, плиzzzzzz :rolleyes:

Ne znam od kade da po4nam, mnogu sum zbuneta. zna4i vaka: mojata polusestra koja e postara od mene edna godina ima decko. zaedno se nekolku meseci, bevme na odmor vo Ohrid i edna vecer tamu dojde deckoto na sestra mi. toj sekogas me palel. vecerta koga se vrativme od iska4anje ispivme uste dve vina vo sobata. Sestra mi i de4koto pocnaa da se lapaat i da se fakaat. toj e srce, mnogu e ubav..... jas ne mozev da izdrzam i se vkluciv, napravivme trojka, jak seks imase. toa bese najubata vecer vo mojot zivot.... sega ne znam sto da pravam mnogu sum zbuneta, mnogu go sakam no toj e seuste so mojata polusestra. Sakam da sum na nejzino mesto.....navecer koga taa ke zaspie i go zemam telefonot i gi 4itam porakite sto toj i gi ispraka, go sakam..... go zemav brojot od nejziniot mobilen i sega ne znam sto da pravam dali da mu se javam i da go pokanam da izlezeme??? ako razbere nade-mojata polu sestra od prviot brak na majka mi ke me ubie. ne znam sto i e vo posledno vreme e mnogu ljubomorna na mene. ima i golema razlika vo godini, jas sum 18 a toj ima 29. sea ne znam sto da pravam nekoj sovet??? i ve molam bez glupi soveti...

Kajgana Shop

На врв Bottom