СрбоЛегенда
Сами против свих
- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 2.694
- Поени од реакции
- 123
Па и забрането е, како што знам.Мене лично ми е непоимливо и одвратно. Мислам дека треба да биде законски забрането легализирање на овој брак, и секако, да биде забрането раѓање деца од истиот.
А да му забраниш на некого секс да има.... па нека има де. Негов проблем.
Да, е. Но се трудат (нели) да го легализираат.Па и забрането е, како што знам.
Кој?Да, е. Но се трудат (нели) да го легализираат.
Прочитај го првиот пост. Кои?Кој?
Не ми изгледа така, не знам, ја нисам одавде.
Прочитај го првиот пост. Кои?
За почеток, тие двајцата, германците
Susan K. (22) i Patrick S. (30) се брат и сестра. Не знаејќи го тоа, пред шест години силно се заљубиле, а од нивната врска се родиле четири деца.
Не знаеле и тие.Тие пораснале не знаејќи еден за друг. Патрик како 24-годишник почнал да ги бара своите вистински родители и така налетал на Сузан која тогаш имала 16 години. Се заљубиле, а наскоро таа останала бремена. Потоа добиле уште три деца.
Абе ако толку им е силна похотта нека се ебат, ама ќе си ги казнат децата,ако некогаш ги имаат.Прочитај го првиот пост. Кои?
За почеток, тие двајцата, германците
Освен што додека ги барал родителите, налетал нели на Сузан, и сфатил дека му е сестра.Не знаеле и тие.
А може и да не е точно. Од кај можеме да бидеме сигурни?
Па имаат деца, тоа е проблемот!Абе ако толку им е силна похотта нека се ебат, ама ќе си ги казнат децата,ако некогаш ги имаат.
Она брак и не ми е некоја категорија.
Гадно е, гнасно е.
постојат толку хомофоби шо се слепи на поголеми проблеми како ова.
Ај по едно мислење и за овој случај, ако може брза анализа, плиzzzzzzБолна работа. Од толку луѓе на светот, баш со братот/сестрата? Бог да чува и да брани!
Ne znam od kade da po4nam, mnogu sum zbuneta. zna4i vaka: mojata polusestra koja e postara od mene edna godina ima decko. zaedno se nekolku meseci, bevme na odmor vo Ohrid i edna vecer tamu dojde deckoto na sestra mi. toj sekogas me palel. vecerta koga se vrativme od iska4anje ispivme uste dve vina vo sobata. Sestra mi i de4koto pocnaa da se lapaat i da se fakaat. toj e srce, mnogu e ubav..... jas ne mozev da izdrzam i se vkluciv, napravivme trojka, jak seks imase. toa bese najubata vecer vo mojot zivot.... sega ne znam sto da pravam mnogu sum zbuneta, mnogu go sakam no toj e seuste so mojata polusestra. Sakam da sum na nejzino mesto.....navecer koga taa ke zaspie i go zemam telefonot i gi 4itam porakite sto toj i gi ispraka, go sakam..... go zemav brojot od nejziniot mobilen i sega ne znam sto da pravam dali da mu se javam i da go pokanam da izlezeme??? ako razbere nade-mojata polu sestra od prviot brak na majka mi ke me ubie. ne znam sto i e vo posledno vreme e mnogu ljubomorna na mene. ima i golema razlika vo godini, jas sum 18 a toj ima 29. sea ne znam sto da pravam nekoj sovet??? i ve molam bez glupi soveti...
Сакаш да кажеш дека одобруваш таква против-природна, гадна, никаква, болна работа како инцестот?Ај по едно мислење и за овој случај, ако може брза анализа, плиzzzzzz