Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.580
- Поени од реакции
- 22.526
Гледам некоја страна понапред некој спомнувал статистики и табели. Само едно ќе кажам: Во дерби натпреварите, статистиките се множат со нула.
Си ја утнал темата другар..за Милан и за Интер се пишува..Што мешаш Челзи?А челзи е подобар од пул и ман ј. во Премиер според титули така ?
:pos2: да ми титнеш.као шо не растури милан.ако можат интерашиве да гласаат за лацио јас можам за милан:tv: јебига посилно е од мене а и поќе ми одговара...рома го растура јуве милан го растура интер сите среќни и задоволни
Не само Милан, кој воопшто го растури Јуве сезонава?:pos2: да ми титнеш.као шо не растури милан.
остај број ќе ти титнам ме мрзи да отварам тема....ако не отвори некој друг до утре јас ќе отворам:pos2: да ми титнеш.као шо не растури милан.
Не најверојатно, сигурно. Копукот што ни даде два црвени со Сампдорија. Оваа година судеше на Каљари - Интер и немаше проблеми, ама не се знае никогаш со ваква шупелка. Да се разбереме, не ми е страв дека нешто ќе го заебе Интер туку дека ќе го заебе дербито, знае да ги испушти работите од контрола. Му има судено на Милан оваа година?Најверојатно Таљавенто ќе биде судија на дербиво :/