Интер - Милан, "Derby della Madonnina", недела, 14 ноември!

Кој ќе биде епилогот од овој меч ?

• Вкупно гласачи
    150
Статус
Затворена за нови мислења.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.580
Поени од реакции
22.526
Гледам некоја страна понапред некој спомнувал статистики и табели. Само едно ќе кажам: Во дерби натпреварите, статистиките се множат со нула.:)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Po moja procenka , Inter ne se onie istite od lani , a Milan od minatava godina se pojaki taka da jas velam Milan deka ke tepa

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Очекувам една досадна утакмица. -.-
Викам дека интер ќе тепа оти игра дома со минимално 1:0.
да се надеваме дека ќе има добра игра, за да не ја менам програмата.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Гласав за нерешено оти мислам дека најреално би требало да биде тка апсоред статистика и остали глупости. Ама сепак во дерби натпревар се е можно никогаш ништо не се знае предвреме.
Ако го биде ко претходниве дербија шо с еизиграа годинава ќе цркнеме од досада пред телевизор:nesvest:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ако можат интерашиве да гласаат за лацио јас можам за милан:tv: јебига посилно е од мене :) а и поќе ми одговара...рома го растура јуве милан го растура интер сите среќни и задоволни :)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ако можат интерашиве да гласаат за лацио јас можам за милан:tv: јебига посилно е од мене :) а и поќе ми одговара...рома го растура јуве милан го растура интер сите среќни и задоволни :)
:pos2: да ми титнеш.као шо не растури милан.:pipi:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не само Милан, кој воопшто го растури Јуве сезонава?
Инаку на темава, мислам дека ќе победи Милан(конечно) пред се поради добрата форма и од друга страна очајната форма на Интер. Реално овој Интер е далеку од шампионскиот Интер од лани кој освои тројна круна. Сепак ова е дерби и моето мислење како и формата на екипите не игра улога така да ќе речам, нека победи подобриот.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
остај број ќе ти титнам :) ме мрзи да отварам тема....ако не отвори некој друг до утре јас ќе отворам :)

извинензи за оф топик

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
јас типувам на нерешено не дека сум фан на јувентус или кога ја гледам табелата . Туку некако интер е во некоја си мини криза нема победа а додека пак милан ево добра сериа очекуам повеќе борба на средината од теренот но и милан и интер е утакмица допадлива за гледање сепак ако има победник честито нека му е :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Мислам нерешено ќе биде.

Интер не е во некоја добра форма...а Милан е посилен од лани.Ќе има голема борба. :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Најверојатно Таљавенто ќе биде судија на дербиво :/

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Најверојатно Таљавенто ќе биде судија на дербиво :/
Не најверојатно, сигурно. Копукот што ни даде два црвени со Сампдорија. Оваа година судеше на Каљари - Интер и немаше проблеми, ама не се знае никогаш со ваква шупелка. Да се разбереме, не ми е страв дека нешто ќе го заебе Интер туку дека ќе го заебе дербито, знае да ги испушти работите од контрола. Му има судено на Милан оваа година?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom