Интер - Милан, 06. мај, 20.45

Статус
Затворена за нови мислења.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Батали ти Иброво, Суљо не изиграл боља утакмица за Интер последниве три сезони. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.753
Ne znam za dekor, eve slusham ke go prodale Ibra :D
A oчекуем курчење од негова страна а и можна продажба и атак на фудбалери што нема да зимаат 10мевра по сезона, таков е он, самобендисано копиле, ја убеден сум дека ќе го осетат тоа и фановите од Милан, доволен е неговиот однос у една таква Барселона за да знаеш шо чоек е а и начинот на кој си отиде од интер, каде чудно му било што Меси и Чави го слушале својот тренер ко ученици да му се. :pos:
Воув каков преседан е тоа, да не постапуваше така Меси, сигурно немаше да има 3 златни топки, 2 ЛШ титули, и 72 гола сезона се на се. Кој дебил.
--- надополнето: 6 мај 2012 во 23:11 ---
Батали ти Иброво, Суљо не изиграл боља утакмица за Интер последниве три сезони. :)
:pos:Смешно е зашто е точно ова.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Интересна изјава од ESPN

ESPN says that Cambiasso's header wasn't a goal and that all 3 penalties existed.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Што се случи бре, што е било оваа лелелел 4-2 невозможно. Дајте ми опис од утакмицава детали ме интересират зошто не го гледав натпреварот :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.783
Поени од реакции
49.652
ајде постави го голот на Каладзе..знам дека неможиш да се воздржиш:pos:
ајде сеа ти дај си некоја од теориите у кои се е местено. Знам дека ја смислуваш да ти биде што е можно посложена :icon_lol:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ајде сеа ти дај си некоја од теориите у кои се е местено. Знам дека ја смислуваш да ти биде што е можно посложена :icon_lol:
веднаш внуче..следното коло ќе напишам на соодветната тема кој утакмици ќе завршат икс и готово:D
--- надополнето: 6 мај 2012 во 23:15 ---
Утакмица створена за Меси...и за двата тима би шутирал пенали ако му се даде :icon_lol:
Ibra>Penaldo,Mesi:icon_lol:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Сите заборавивте, Ибра прв пат не освојува Серија А, и како кога отиде во Барса по титула ЛШ, пак Интер(во најлошата сезона последниве години) два пати го тепаше доволно да не земе титула.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Колку и да ги мразам Милан, овој Ибра стално коа ќе се доближеше до гол се потев. Играчиште е, тоа никој не му го спори, ама што дека кога е искварен до срж.

Инаку ај честито нека ни е победа, и плус пак сме у игра за 3 место а? Удинезе и Наполи ако изгубат, и ние го тепаме Лацио, и што друго треба да се деси? :LOL:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Колку и да ги мразам Милан, овој Ибра стално коа ќе се доближеше до гол се потев. Играчиште е, тоа никој не му го спори, ама што дека кога е искварен до срж.

Инаку ај честито нека ни е победа, и плус пак сме у игра за 3 место а? Удинезе и Наполи ако изгубат, и ние го тепаме Лацио, и што друго треба да се деси? :LOL:
Ибра да освои ЛШ

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
inaku shto se raduvame be? Lazio, Napoli i Udine treba da kiksnat za toa nezasluzheno treto... thats not happening.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Aбе ебати играчиштето веќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom