A oчекуем курчење од негова страна а и можна продажба и атак на фудбалери што нема да зимаат 10мевра по сезона, таков е он, самобендисано копиле, ја убеден сум дека ќе го осетат тоа и фановите од Милан, доволен е неговиот однос у една таква Барселона за да знаеш шо чоек е а и начинот на кој си отиде од интер, каде чудно му било што Меси и Чави го слушале својот тренер ко ученици да му се.Ne znam za dekor, eve slusham ke go prodale Ibra
Смешно е зашто е точно ова.Батали ти Иброво, Суљо не изиграл боља утакмица за Интер последниве три сезони.
ајде сеа ти дај си некоја од теориите у кои се е местено. Знам дека ја смислуваш да ти биде што е можно посложенаајде постави го голот на Каладзе..знам дека неможиш да се воздржиш
Da da, mnogu interesnaИнтересна изјава од ESPN
ESPN says that Cambiasso's header wasn't a goal and that all 3 penalties existed.
Па да, точно е ова, ако се игра според НФЛ правила.Интересна изјава од ESPN
ESPN says that Cambiasso's header wasn't a goal and that all 3 penalties existed.
веднаш внуче..следното коло ќе напишам на соодветната тема кој утакмици ќе завршат икс и готовоајде сеа ти дај си некоја од теориите у кои се е местено. Знам дека ја смислуваш да ти биде што е можно посложена
Ibra>Penaldo,MesiУтакмица створена за Меси...и за двата тима би шутирал пенали ако му се даде
Попара.Дајте ми опис од утакмицава детали ме интересират
Ибра да освои ЛШКолку и да ги мразам Милан, овој Ибра стално коа ќе се доближеше до гол се потев. Играчиште е, тоа никој не му го спори, ама што дека кога е искварен до срж.
Инаку ај честито нека ни е победа, и плус пак сме у игра за 3 место а? Удинезе и Наполи ако изгубат, и ние го тепаме Лацио, и што друго треба да се деси?
Aбе ебати играчиштето веќе.Колку и да ги мразам Милан, овој Ибра стално коа ќе се доближеше до гол се потев. Играчиште е, тоа никој не му го спори, ама што дека кога е искварен до срж.
Инаку ај честито нека ни е победа, и плус пак сме у игра за 3 место а? Удинезе и Наполи ако изгубат, и ние го тепаме Лацио, и што друго треба да се деси?