- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Нерешено 1-1
најавија дека ќе го повикаат во составот е сеа дали ќе игра да го прашам закНесреќана Диего игра или повреден е уште?
Остај тоа, мене страФ ме фаќа да отворам во нивен фан клуб, све нови докази има. Шутодупе, ова Тутојуве (пардон ) све што кажа точно испадна!Џабе брат,,, мене иве ме убеди дека нема да играме во Серија А веке,, соочисе со реалноста...
поголема несрека од сали мунтари кај ималоНесреќана Диего игра или повреден е уште?
ако тепате или нерешено?ако изгубиме многу утре мене ме нема од форумов 3 месеца
ќе ме има нормално според мене најреално нерешеноако тепате или нерешено?
Верувај имало далеку поголеми од него и ќе имапоголема несрека од сали мунтари кај имало
Според мене најреално е да имам неколку милиони во банка ама ете ме нејќе...ќе ме има нормално според мене најреално нерешено
која маска бе друже????иди купи си цвикерчиња.:salut:jako ke bide padev da dae gol,ke go zaebe kelini oti e pojak i pobrz od kelini i gledam na rang lista na fifa e podobro plasiran od kelini,nema da moze kelini da se spravi so pandev i maskata ke mu preci so ja nosi od rogenja koga ke umre ke go zakopaat so nea
не барам бе амнестија не верувам дека ќе тепате со многу разлика има нозе да летаат на терен а богами и ако излезам у град после :pos2:Според мене најреално е да имам неколку милиони во банка ама ете ме нејќе...
И не се казнувај со 3 месеци бе, еве ќе те амнестираме, имате принова таму поинтересни се за ремет
znaes taa crnata so ja nosi stalno, coekot nikako da oprai ali on e najak mozi gol da dae ima koedincija za cel utakmica ako bide jas kako so rekov 2-1 za inter on ke bide strelecot u horokop a za inte pandev -1 gol,eto-1golкоја маска бе друже????иди купи си цвикерчиња.:salut: