Интер - Јувентус, Дерби на Италија, (2:0)

Како ќе заврши дербито? (или, да се преброиме...)

• Вкупно гласачи
    178
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Џабе брат,,, мене иве ме убеди дека нема да играме во Серија А веке,, соочисе со реалноста...
:tapp:
Остај тоа, мене страФ ме фаќа да отворам во нивен фан клуб, све нови докази има. Шутодупе, ова Тутојуве (пардон :pos: ) све што кажа точно испадна!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ако изгубиме многу утре мене ме нема од форумов 3 месеца

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
jako ke bide padev da dae gol,ke go zaebe kelini oti e pojak i pobrz od kelini i gledam na rang lista na fifa e podobro plasiran od kelini,nema da moze kelini da se spravi so pandev i maskata ke mu preci so ja nosi od rogenja koga ke umre ke go zakopaat so nea

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
поголема несрека од сали мунтари кај имало :tapp:
Верувај имало далеку поголеми од него и ќе има:)
Мунтари беше донесен како играч кој треба да внесе цврстина и борба во средниот ред, од него не се очекуваше да биде лидер на екипата.
Од друга страна за Диего се платија 34 милиони долари и се очекуваше да биде лидер на екипата и да им донесе титула. Па гледам многу блиску се до целта, а и он со своите игри си заслужи..... свирежи од сопствентие навивачи.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Мислам дека Јувентус по секоја цена ќе се обиде да му отцепи барем еден бод на Интер...тие најмногу посакуваат Интер да не стане шампион,со оглед на тоа дека во последно време се вжештија односите тоа ќе се чуствува и на теренот :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
ќе ме има нормално според мене најреално нерешено
Според мене најреално е да имам неколку милиони во банка ама ете ме нејќе... :pos:

И не се казнувај со 3 месеци бе, еве ќе те амнестираме, имате принова таму поинтересни се за ремет :pos:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
jako ke bide padev da dae gol,ke go zaebe kelini oti e pojak i pobrz od kelini i gledam na rang lista na fifa e podobro plasiran od kelini,nema da moze kelini da se spravi so pandev i maskata ke mu preci so ja nosi od rogenja koga ke umre ke go zakopaat so nea
која маска бе друже????иди купи си цвикерчиња.:salut:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Според мене најреално е да имам неколку милиони во банка ама ете ме нејќе... :pos:

И не се казнувај со 3 месеци бе, еве ќе те амнестираме, имате принова таму поинтересни се за ремет :pos:
не барам бе амнестија не верувам дека ќе тепате со многу разлика има нозе да летаат на терен а богами и ако излезам у град после :pos2:

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
која маска бе друже????иди купи си цвикерчиња.:salut:
znaes taa crnata so ja nosi stalno, coekot nikako da oprai ali on e najak mozi gol da dae ima koedincija za cel utakmica ako bide jas kako so rekov 2-1 za inter on ke bide strelecot u horokop a za inte pandev -1 gol,eto-1gol

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom