Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Danas sam odgledao film i dotaci cu se samo filma kao filma bez politicke pozadine i konotacije. Film ima jako predvidivu pricu sto te ne veze dva sata da ga gledas osim sto zivi od price o Jasenovcu samom. Da budemo iskreni, scenario je jako, jako tanak i mislim da nece ostaviti neki veci dojam na internacionalnom planu. Opet ponavljam, ovo je moje vidjenje filma kao filma i radnje bez da omalovazam ili podcjenjujem zrtve u Jasenovcu.

Taj film su cetnici snimili da bi napravili nered na balkanu koji nema veze sa stvarnoscu.Cijeli svijet je taj film blokirao osim par ljudi u Makedoniji na kajgani.Hmm
A i ti si inteligentan neverovatno...A ko su ti to četnici koji su snimili film?
Nego...idi pogledaj šta je sa ovcama, izgleda su se razbežale iz nepoznatog razloga....
Автоматски споено мислење:

Vole jesi li kada čuo za Škabrnju,Vukovar itd.?vole jesi li ikada čuo ovo?
to ti je idol,ebem tebe i njega,kaže sinoć na pinku redatelj Dare da je nastavak snimanje oluje,može snimanje oluje početi od ovoga govora
Nema šta, načitan si, razborit i elokventan...

snimljen je u somboru u hangarima a platio ga je vucic i dodik
Автоматски споено мислење:

sto nisu platili da se snimi srebrenica

Ja se bojim, da istoriju nema sanse da menjamo. Nitko od nas. Mozda je zato i slabo, da se na forumu u temi koja niti ima icega vezajuceg za takve stvari raspravlja...

to sto se desavalo u jasenovcu niti stoti dio nije sto je bilo u vukovaru,stonisu cetnici nisu snimili film o vukovaru i ona zla koja su pocinili

Vole jesi li kada čuo za Škabrnju,Vukovar itd.?vole jesi li ikada čuo ovo?
to ti je idol,ebem tebe i njega,kaže sinoć na pinku redatelj Dare da je nastavak snimanje oluje,može snimanje oluje početi od ovoga govora,ne opravdavam jasenovac ni u ludilu,samo da se zna i ovaj je ubijen puno prije od 41 https://hr.wikipedia.org/wiki/Atentat_u_Narodnoj_skupštini_1928.
Ja sam čuo ja sam iz vukovara

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom