mislim da mu obelix vodi trenutno biznisJel itko zna kontakt za asterix-iptv.club.
A i ti si inteligentan neverovatno...A ko su ti to četnici koji su snimili film?Taj film su cetnici snimili da bi napravili nered na balkanu koji nema veze sa stvarnoscu.Cijeli svijet je taj film blokirao osim par ljudi u Makedoniji na kajgani.Hmm
Nema šta, načitan si, razborit i elokventan...Vole jesi li kada čuo za Škabrnju,Vukovar itd.?vole jesi li ikada čuo ovo?
to ti je idol,ebem tebe i njega,kaže sinoć na pinku redatelj Dare da je nastavak snimanje oluje,može snimanje oluje početi od ovoga govora- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Opusti se Antonio prijatelju, brate...Odakle samo ispadate....Ma da ustaška montaža
Izvoli ?Tito pedercina
A da ipak odeš da proveriš ovce? Nemoj posle kad se razbeže da bude da ti nisam rekao....to sto se desavalo u jasenovcu niti stoti dio nije sto je bilo u vukovaru,stonisu cetnici nisu snimili film o vukovaru i ona zla koja su pocinili
Ja sam čuo ja sam iz vukovaraVole jesi li kada čuo za Škabrnju,Vukovar itd.?vole jesi li ikada čuo ovo?
to ti je idol,ebem tebe i njega,kaže sinoć na pinku redatelj Dare da je nastavak snimanje oluje,može snimanje oluje početi od ovoga govora,ne opravdavam jasenovac ni u ludilu,samo da se zna i ovaj je ubijen puno prije od 41 https://hr.wikipedia.org/wiki/Atentat_u_Narodnoj_skupštini_1928.- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Interesatno da tako zvani ustase kako ih fi zoveš nitko nepsuje... Samo vi fini...Ma da su tebe pitali ti si i iz Sajgona, ili si bio prisutan...
Vidiš li papku šta si zakuvao sa tvojim komentarom ? Glibavče glibavi!
Dux je pobjedio u ovom ratu ti si izgubioMa da su tebe pitali ti si i iz Sajgona, ili si bio prisutan...
Vidiš li papku šta si zakuvao sa tvojim komentarom ? Glibavče glibavi!
Nema potrebe za snimanjem. Dovoljno je da se montiraju snimci koji su napravljeni u i okolini Srebrenice.sto nisu platili da se snimi srebrenica