I , to je znači tvoje mišljenje o filmu...Ovako kurac palac vi ste ratovali na Hrvatskom teritoriju znaci okupatori.
Jel Ti stvarno misliš da se ova uzbuna digla zbog umetničkog osvrta, a i Tvoj je merodavan, pristojno je ako nisi stručan da o tome ćutiš,svi su selektori,lektori kolektori, do mojegaDanas sam odgledao film i dotaci cu se samo filma kao filma bez politicke pozadine i konotacije. Film ima jako predvidivu pricu sto te ne veze dva sata da ga gledas osim sto zivi od price o Jasenovcu samom. Da budemo iskreni, scenario je jako, jako tanak i mislim da nece ostaviti neki veci dojam na internacionalnom planu. Opet ponavljam, ovo je moje vidjenje filma kao filma i radnje bez da omalovazam ili podcjenjujem zrtve u Jasenovcu.
Moj druže...Najjadnije je što koliko vidim o ratu komentarišu najviše oni koji nisu ni prismrdeli kada je bilo gusto...Ljudi,smanjite tenzije,a što se tiče prošli ratova tu se nikada nećemo složiti.Zato bolje o tome ne raspavljati.Ako se oko ti stvari nemogu da slože povjesničati ,nećemo sogurno ni mi.Živili mi svi!
Ajde daj mi adresu na PM da ti poašlejm bukvar pa da krenemo sa edukacijom onako kako i treba..od početka...sribima nije trebao logor u vukovaru odmasu silovali djecu i klali
Автоматски споено мислење:
nisu imali potrebe za logorom
Vidiš sve sustavno odbijaš... Svaku istinu... Ideš u takvu krajnost da mi nevjeruješ ni da sam iz Vukovara..Moj druže...Najjadnije je što koliko vidim o ratu komentarišu najviše oni koji nisu ni prismrdeli kada je bilo gusto...
Ali to tako ide...
Ti ?dodi da ti ja dam supcino
Ja upravo krenuo ka Keju...Bolje pogledajte RTV1 (Novi SAd) kako se novosadjani opraštaju od Đoleta, došao ceo grad
kakva kazna kud ćeš veće od nerviranja,Jbg, žao mi je ( u stvari i nije) ali stoka razume samo jezik stoke...
I ja svoju kaznu čekam časno i ponosno...vredela je za ovog nitkova...
Cinizam majstorski,niko i nikada neće moći da se seti da ovako sroči, ostavili ih roditeljiSlušaj nisu oni imali logor za djecu u smislu da su ih tamo doveli i radili nažao.. To su napuštena Djeca s kozare koju je trebalo nahraniti i oskrbiti i spremiti za dalje, udomiti na neki naćin.. Nikakav logor za djecu... Pa ljudi nije moguće da još netko u to vjeruje..
pozdrav drug vidi pm na companyI u samim iptv listama ima razlike, prije usporedio dvije liste, kanal rtcg1 ,deset sekundi razlike u slici, a meni se bas nešto ova sporija sviđa, ja kad gledam tv ne žutim niđe, čemu žurba..
Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk