DOBRODOŠLI - http://www.dobra-stara-vremena.comZona sumraka (engl. The Twilight zone) je američka televizijska serija koju je 1957. godine kreirao Rod Serlin...
Ne mijesajte mene u ovu jucerasnju i danasnju pricu ja sam prije 15 min usao u kucu cio dan me nema doma a tako i juce bilo.Dosao sam sa sprovoda od zeta mi mama umrla tako da mi nije do piskarenja,
Kolega mi javio dali sam vidio sta se dogada na kajgana.
Samo da skrenem paznju da se zna.
Neznam kad cu opet pisat jer mi nije bas do veselja.
Da ste mi zivi i zdravi.
Ne mijesajte mene u ovu jucerasnju i danasnju pricu ja sam prije 15 min usao u kucu cio dan me nema doma a tako i juce bilo.Dosao sam sa sprovoda od zeta mi mama umrla tako da mi nije do piskarenja,
Kolega mi javio dali sam vidio sta se dogada na kajgana.
Samo da skrenem paznju da se zna.
Neznam kad cu opet pisat jer mi nije bas do veselja.
Da ste mi zivi i zdravi.
Ovo ti je zadnje upozorenje, mrtvu li ti majku staracku jebem. Sledeci put nece biti golubovi i traktori nego slike tvoje zene koja te udara ko vola u kupusu. A slike u velicini tapete kako je karaju 3 crnca idu direktno svim unucima kcerkama sinovima cjelokupnoj familiji.
Dakle saljem poklone za bozic i slike ti od zene kako je jebu 3 crnca ovaj put samo sestrama od marije necu nikom drugom:
Jedan moj prijatelj me preporucio za Kajganu forum,
ali mi je napisao moras da pazis sta pises tu su glavni elmu,comando,
nele ,sve znalci i specijalisti iptv-a itd.i ja kao ,,zelen"
na elmu forum postujem m3u sa njegovog Panela
gdje to nije mogao svariti da bi me nazvao provokatorom i banovo...
kad sam ga pitao zasto odgovor je bio :,,ne pada mi na pamet" bilo je javno na forumu
i vjerovatno osjetio intiligentno ponizen jer je oko sebe sakupljao podanike kojima je
djelio titule koji nisu kapirali da su bili samo u igri za njegov Business.
dux4 kolega nisam ja nista reko da pomaze ili ne ali ,drugi recima hteo sam kao prvo rec da se covek ne provocira bez veze,ali sve do danas izgleda na gajgani ne moze proc dan bez provociranja,kao drugo nave si da unistava liste i ja sam svestan toga,ali eto uvek neko to radi,na kraju krajeva covek samo trosi svoje vreme uzalud,po mome ni ja nit ti ne mozemo tu nista uticati nek on radi sta hoce.svojim listama.
znam u pravu si znam da neko gleda te liste,meni se isto desilo pre neki dan da je neki od kolega postirao. ali da ne ostanem duzan kolegi , da mu se zahvali ponovo u dobrom gestu,takoze i kolegi lemii mi izlazio u susret .mislim da sam bio u pravu za post u kome je rec, samo da ne bude polemike bez veze.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.