Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
22 мај 2016
Мислења
9
Поени од реакции
6
Iako nerado ovo pisem ali mislim da je krajnje vrijeme da admini Kajgane zatvore ovaj dio foruma za stalno ili privremeno dok se strasti ne smire i ohlade.
Zaista se covijek neosjeca prijatno citajuce ovo sto se desava.
LP
Upravu si.Evo ja se izvinjavam i molim Admine da izbrisu ove moje postove,gdje sam vrijedjao clanove.
PS
Nisam @d.suki 100%

Член од
26 октомври 2019
Мислења
674
Поени од реакции
1.593
Iako nerado ovo pisem ali mislim da je krajnje vrijeme da admini Kajgane zatvore ovaj dio foruma za stalno ili privremeno dok se strasti ne smire i ohlade.
LP
Dovoljno je da imaju jednog aktivnog moderatora koji moze brisat ove prljave postove i dijelit banane.Brzo bi im dosadilo ovo prepucavanje.
Evo ja predlazem da ponovo angazuju @Marko Cepenkov :)

Член од
25 март 2017
Мислења
160
Поени од реакции
254
Taj je velma star treba neki europski covek koj je mladzj i nije umesan iptv trgovlja.
Ti koji su mladi vjerovatno jos uvijek rade i vremenski su ograniceni na par slobodnih sati.
Ipak pogoduje vise neko ko moze zrtvovati koji sat vise svaki dan a znam da Marko je izuzetno posten covjek pa i moj glas ukoliko to nesto znaci ide njemu.
LP

Член од
19 декември 2018
Мислења
61
Поени од реакции
186
Za ovako sta stavit na forum trebao bi u zatvor zavrsit. Tko god dasi si bolestan.
Admini ovoga djela isto bi trebali zakonu odgovarat. Ako niste sposobni ovakve stvari obrisat onda zatvorite temu. Zaboli me i za tebe i za dsukija ili bilo koga ali ovo prelazi granice neke normalnosti, pristojnosti .
Neznam sta bi rekao za ovo. Ovo je bolesno i ja se odjavljujem odavdje. Nezelim vise sudjelivati ni na koji nacin sa ovakvim clanovima.
Ajd bog.
Jel lik jebe druge i ulazi im u naloge?Nije bolest sve što boli izgleda!!!
Автоматски споено мислење:

Attachments

Член од
22 мај 2016
Мислења
9
Поени од реакции
6
Jel lik jebe druge i ulazi im u naloge?Nije bolest sve što boli izgleda!!!
Автоматски споено мислење:
Kazem ti nije @d.suki 100%
Pretjerali ste,brate sto jest jest...Ovo nema vise nikakvog smisla.Vratite se odakle ste dosli ili se ponasajte ljudski.
Privatne probleme rijesavajte privatno a ne da maltretirate sve clanove ovog foruma.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.687
Поени од реакции
5.407
Dovoljno je da imaju jednog aktivnog moderatora koji moze brisat ove prljave postove i dijelit banane.Brzo bi im dosadilo ovo prepucavanje.
Evo ja predlazem da ponovo angazuju @Marko Cepenkov :)
Зарем стварно мислиш дека еден може да постигне на крај со сите глупости тука?
ChatGPT е поспор од некој “спамери” тука

Член од
16 февруари 2016
Мислења
1
Поени од реакции
1
Upravu si.Evo ja se izvinjavam i molim Admine da izbrisu ove moje postove,gdje sam vrijedjao clanove.
PS
Nisam @d.suki 100%
Da li ti nešto nedostaje u životu, nije mi jasno zašto se baviš takvim glupostima. Ne poznajem nikoga ovde, vi niste za zatvor, vi ste za robiju. Šta radite na mirnom forumu.

Член од
17 ноември 2024
Мислења
32
Поени од реакции
24
Зарем стварно мислиш дека еден може да постигне на крај со сите глупости тука?
ChatGPT е поспор од некој “спамери” тука
Kad sam pocel sa ovo 20 godina nazad nikoj nije imal nista daze sa se radovali na neki sajt ili stream ako se stavi na forum .Tema IPTV sa se stavljali kao info da moze vise ljudi da vidat kako ovi operateri lazat ljudi u zenama hocat sve da je monopol i t.d.Kako vidis sad bas se to desava.Sad vec sa ovi skenerina i alati neki ljudi sa se ujeli stali sa veliki strucnizi.Vecina sa listama sa po 5-10000 kanala pa gi boli kurac za tobom da si nov i nista neznas.Hoce da ti prodat liste ljudi koj pojma nemat ot IPTV kad odes na Telegram videces takvi individa koliko hoces.E sad kad stavis i ovi balkanski mantalitet ti je sve jasno kakav sudar ima mezdu otdelni osobe iptv strucnizi ,ametri(strucnizi),budala koj otgovarat na svaka provokazija.Za to ovi Marko nije bas za moderator zasto on je jeden amater koj hoce sa svoj polozaj da izkoristi da uzna nesto vise ako moze pa go boli sta se desava na forum.

Член од
27 февруари 2019
Мислења
219
Поени од реакции
429
Ovaj deo Biblije kazuje i priču o Noji, jedinom poštenom čoveku u svetu koji je zaglibio u greh, nakon što su se ljudi dovoljno razmnožili na zemlji. Gospod nije mogao da gleda svoje kreacije kako se međusobno uništavaju, pa je odlučio da na njih pošalje potop kako bi ih sve zatro, zajedno sa svim živim bićima na zemlji. Ipak, smilovao se nad poštenim Nojem, pa mu dao zadatak za sagradi kovčeg u kojem će da spasa sebe i svoju porodicu, ali i poveze po par svih životinja, koje će kasnije moći da se množe i da ponovo napuče zemlju.
Ovaj dio Biblije govori o Božjem razočarenju u čoveka. Bilo je toliko da je najprije želeo da uništi sve na zemlji. Ipak, govori i o Božjoj milsoti, koja se javila iz poštovanja prema čoveku koji je uspeo da u tom nevaljalom svetu ostane pošten. Dovoljan je bio samo on jedan, da spasi celo čovečanstvo.

Член од
14 август 2018
Мислења
2
Поени од реакции
0
Jebem ja vas sve ovdje i dsuksija lopuzu u usta i ovog muslimana jovan pakoca jebem i duxa teskog ustasu,jebem i diblera smrada od muslimana,jebem i bahriju teskog cigana,jebem i vaseg kralja muslimana elmu,jebem vam i zokiniku psihopatu.
Sve vas jebem odjebite vise odavde
Smradovi napravite si grupu i tamo se jebite.
E nek si im rekao tj napisao i pizorkija si trebao stavit.

Член од
7 јули 2018
Мислења
10
Поени од реакции
14
LP
Usli su na moj nalog i vredaju u moje ime ja ni kriv ni nista.Sad sam promjenio lozinku.
Izgleda im cilj ovdje sve posvadat.

Член од
25 февруари 2015
Мислења
346
Поени од реакции
592
Jebem ja vas sve ovdje i dsuksija lopuzu u usta i ovog muslimana jovan pakoca jebem i duxa teskog ustasu,jebem i diblera smrada od muslimana,jebem i bahriju teskog cigana,jebem i vaseg kralja muslimana elmu,jebem vam i zokiniku psihopatu.
Sve vas jebem odjebite vise odavde
Smradovi napravite si grupu i tamo se jebite.
damire ne petljaj mene u ovo

Kajgana Shop

На врв Bottom