Nikom on nepomaze i nedjeli. On samo stavlja javno i sve se sjebe. Kad das nekom na pm onda mu pomazes. Ti bi trebao vec to znati posto si dugo u ovoj temi. Mozda bas netko od nas gleda odredjenu listu i onda on pukne javno i negleda vise nitko. Eto objasni mi gdje je tu pomoc.pa sta vam covek smeta,gde god zelji tu ima slobodan pristup osim toga dobijate liste free ,bez molikanja pa jos izgleda da trazite dlaku u jaja.
Treba im neka lista da radi dok crknat ovi i ako moze da ne prekida svaki 30 sek.Nemože se tolko sjebati kolko se može staviti.Gledajte dok ide.
Автоматски споено мислење:
Totalna mobilizacija
Прегледај го приврзокот 439408
A zasto bi smetao? Nije stvar u tome...Pogledaj koje su liste sad u opticaju a koje su bile sa onom prvom skriptom.Zar nije bolje kad dobijes M3u ili MAC na pp? Jesam li ti uvijek izasao u susret kad si pitao za neku listu? Vidis,da sam je ovde postavio,nebi je ni dan gledao.To je poenta.Mene zaboli cose,ne zavisim ni od koga a ,pogotovo ne od tih listi,pa moze postavljat koliko mu volja.pa sta vam covek smeta,gde god zelji tu ima slobodan pristup osim toga dobijate liste free ,bez molikanja pa jos izgleda da trazite dlaku u jaja.
Ti da odgovoris, pa ti neznas excel ili microsoft word sta je ne brukaj se bezveze kad na kajgana 1000 clanova ima sto zna ko si i sta si. ustvari neki misle da si i curica ili radodajka zensko sto se prestavljas kao devojka Dianica.Evo ja cu ti objasnit i svima ostalima koji neznaju za neke pojmove
- db: Baza podataka, koristi se za pohranu, upravljanje i pristup podacima.
- H.264 i H.265 (HEVC): Standardi za kompresiju video zapisa.
- AAC: Format za kompresiju zvuka.
- HLS, RTMP, UDP, RTP, MPEG-DASH: Protokoli za streaming video sadržaja.
- FFmpeg i GStreamer: Alati za manipulaciju multimedijskim sadržajem.
- SSL: Protokol za sigurnu komunikaciju na internetu.
- Firewall: Sigurnosni sistem koji štiti mrežu od neovlaštenog pristupa.
- Ubuntu, CentOS, Debian: Operativni sistemi.
- Nginx i Apache: Web serveri.
- Docker i Kubernetes: Platforme za kontejnerizaciju aplikacija.
- SQL injection, XSS, CSRF: Vrste sigurnosnih napada na web aplikacije.
- JWT (JSON Web Tokens): Standard za autentikaciju i autorizaciju korisnika.
- CI/CD pipeline: Proces automatizovanog testiranja i isporuke softvera.
- AWS, Azure, Google Cloud: Cloud platforme za hosting aplikacija.
- Git: Sistem za kontrolu verzija koda.
Al ne zamarajte se sa tim Pink je Pink gdje god da ga gledali.
I serator je serator sa bilo kojeg naloga pise.
Tako dragi moji uzivajte jebivetri ce uvijek ostat jebivetri.
A koliko znam ti se zoves Damir i to nije tvoj racunar vec si neciju sliku pokupio i kurcis se tu. E cuj Stipo sad pa za 3 dana ces opet panalrazarac neki satro biti.Evo duzan sam ti dokazat da to sta ti pises 1200 na androidu sta mislis da je net ustvari su u skriptu koja je kriptovana ubacene 3200 listi iz net apk 70 % i vise i ne radi.Ubiti ti vrtis skriptu u koju su ubacene izvadene liste i limitirane da ne izbaciva prenaglo, a imas osjecaj da ih skeniras.Ovako ti skripta izgleda iznutra ,a tu ti i dio tih listi.
Tako da mislim da si ipak ti malo veca cujza kako kazu kod vas da si konj bi shvatio o cemu se radi.
Jel ti mene trebaš ili ja tebe.Dal se tak teško javiti porukom u inbox?Treba im neka lista da radi dok crknat ovi i ako moze da ne prekida svaki 30 sek.
Ovo šta objavim javno su šrot liste.Ko treba našu listu taj mi se javi u inbox i dobije listu koja nije nigde objavljena.A zasto bi smetao? Nije stvar u tome...Pogledaj koje su liste sad u opticaju a koje su bile sa onom prvom skriptom.Zar nije bolje kad dobijes M3u ili MAC na pp? Jesam li ti uvijek izasao u susret kad si pitao za neku listu? Vidis,da sam je ovde postavio,nebi je ni dan gledao.To je poenta.Mene zaboli cose,ne zavisim ni od koga a ,pogotovo ne od tih listi,pa moze postavljat koliko mu volja.
Kao sto sam rekao,meni ni u dzep ni iz dzepa...Objavljuj do mile volje.Po reakcijama se vidi da su mnogi zadovoljni i sa srot listama...Jel ti mene trebaš ili ja tebe.Dal se tak teško javiti porukom u inbox?
Ovo šta objavim javno su šrot liste.Ko treba našu listu taj mi se javi u inbox i dobije listu koja nije nigde objavljena.
Jedino koga sam vrijeđal je dsuki.Sa svima drugima sam korektan.Kao sto sam rekao,meni ni u dzep ni iz dzepa...Objavljuj do mile volje.Po reakcijama se vidi da su mnogi zadovoljni i sa srot listama...
Samo sam htio reci da nemam nista licno,protiv tebe ili bilo kojeg clana.Ovde smo da se malo zabavimo a ne da se vrijedjamo i pravimo cirkus.
Mozda sam ja staromodan,ali mi je to,licno prozivanje i vrijedjanje,neshvatljivo.
Mislio sam uopsteno.Ti si mala maca ,sto se vrijedjanja tice. Pogledaj kakav rijecnik imaju pojedinci koji se kriju iza nekog novog imena.A o "zlocku" da ne govorim.Jedino koga sam vrijeđal je dsuki.Sa svima drugima sam korektan.
Dsukija uskoro ocekuj kod sebe doma resit cemo ovo na moj nacin.Posto te znam ko si gdje zivis itd itd.Prolazim ja jako cesto pokraj tebe pa cemo to rijesit ja sam sve poslikao i dokumentirao na A4.Jedino koga sam vrijeđal je dsuki.Sa svima drugima sam korektan.
Popuši mi k...c idiotu.Čekam te objeručke da ti lalovku naravnamDsukija uskoro ocekuj kod sebe doma resit cemo ovo na moj nacin.Posto te znam ko si gdje zivis itd itd.Prolazim ja jako cesto pokraj tebe pa cemo to rijesit ja sam sve poslikao i dokumentirao na A4.
Ovaj sa slike je za njega gospodin.dsuki je teška seljačina bez motikeSad si i k1 borac postao, kako ces ti stara ofajlo da nekoga bijes, sa penzionerskim stapom jeli ??????
Da nece da bude bjezanje o5 u policiju kao kad su te ljudine sa SF nafatale pa dosle da ti jebu mamicu, al valjda tada stap nije pomagao pa pobjegao u policiju ko zadnja pizda.
Samo jos jedan dokaz koliko si bolestan pa ulazis ljudima u acounte i pises umjesto njih. Svako sa gram mozga ukoliko pogleda zadnje postove od ovog usera kike i vidi sta je pisao o tebi ni u ludilu nece napisati ovo sto je zadnji post.
Znaci ponovo se prestavljas kao neko drugi bolesnice bolesni. Al shvati traktorista, neko ko ore njive, uzgaivac peradi sa prvenstvenim osvrtom na Curke i jos plus neko od 75 godina nikada ne moze da bude haker. Ti digitron neznas da koristis usta te smrdljiva jebem.
Idemo sad vozi misko opet si izofiran do kraja, ulazi u nove racune pa pisi protiv svakog naloga ovdje koji ti se suprostavi a mene se neces okaniti zadugo to ti obecavam Frezo, Tomo vinkovicu, Traktoristo, Dianice, Interov potrcko, ti si sam pisao tuceta listi
Ukoliko ne budes slusao ima i Mariu da obavjestim o svemu sto se desava
Прегледај го приврзокот 439442
Pazi se dug mu je stap, zna potkaciti hinjski ono na foru.Popuši mi k...c idiotu.Čekam te objeručke da ti lalovku naravnam
Ovaj sa slike je za njega gospodin.dsuki je teška seljačina bez motike
@d.suki Samo da te podsjetim sta si mi odgovorio neki dan kad sam pokazao kakve bljuvotine mi pise ona nesorta.Žao mi je šefe Dsuki nisam znao da si Panelrazarac i da si mi slao liste Žao mi je druže još jednom molim te.
Ovdje si legenda.