Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 октомври 2019
Мислења
676
Поени од реакции
1.597
Topla preporuka svim clanovima,koji su bili na tom "famoznom" forumu a ,naivno,koristili istu lozinku kao na kajgani,da je hitno promjene.
Samo kazem.

Член од
12 декември 2024
Мислења
10
Поени од реакции
7
Jedan moj prijatelj me preporucio za Kajganu forum,
ali mi je napisao moras da pazis sta pises tu su glavni elmu,comando,
nele ,sve znalci i specijalisti iptv-a itd.i ja kao ,,zelen"
na elmu forum postujem m3u sa njegovog Panela
gdje to nije mogao svariti da bi me nazvao provokatorom i banovo...
kad sam ga pitao zasto odgovor je bio :,,ne pada mi na pamet" bilo je javno na forumu
i vjerovatno osjetio intiligentno ponizen jer je oko sebe sakupljao podanike kojima je
djelio titule koji nisu kapirali da su bili samo u igri za njegov Business.

ziko tara

fantom
Член од
28 септември 2016
Мислења
501
Поени од реакции
818
dux4 kolega nisam ja nista reko da pomaze ili ne ali ,drugi recima hteo sam kao prvo rec da se covek ne provocira bez veze,ali sve do danas izgleda na gajgani ne moze proc dan bez provociranja,kao drugo nave si da unistava liste i ja sam svestan toga,ali eto uvek neko to radi,na kraju krajeva covek samo trosi svoje vreme uzalud,po mome ni ja nit ti ne mozemo tu nista uticati nek on radi sta hoce.svojim listama.
znam u pravu si znam da neko gleda te liste,meni se isto desilo pre neki dan da je neki od kolega postirao. ali da ne ostanem duzan kolegi , da mu se zahvali ponovo u dobrom gestu,takoze i kolegi
lemii mi izlazio u susret .mislim da sam bio u pravu za post u kome je rec, samo da ne bude polemike bez veze.

pozdrav za sve kolege stare i nove

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom