Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
7 јули 2018
Мислења
7
Поени од реакции
10
Автоматски споено мислење:

Hrabra izjava,ako je istina.
Reci nam koji je panel.da ga ne diramo:)
Ti da ne diras, za 15 zivota sve alata svjeta da ti daju ti neces znati pokrenuti jel toliko si jadan da neznas ni scan dugme na tastaturi stisnuti, jebo te bosko a ti njega.

AMA LJUDI STA JE SA OVIM FORUMOM STRUCNJACI SVE A NIKO NEZNA DVIJE LISTE NACI, PROVJERENO ZNAM DA IMA DESETINE LJUDI STO ZNAJU A JAVLJA SE OVAJ SLJAM I KURCI SE. ZBOG CEGA NIKO NE PISE DA ZACEPI USTA OVAKVIM.

Evo definiraj samo jedan od ovih pojmova: db, H.264, H.265 (HEVC), AAC, HLS,RTMP, UDP, RTP, MPEG-DASH, FFmpeg i GStreamer, SSL, Firewall, Ubuntu, CentOS, Debian, Nginx ili Apache, Docker ili Kubernetes, SQL injection, XSS, CSRF, JWT (JSON Web Tokens), CI/CD pipeline (Continuous Integration/Deployment), AWS, Azure, Google Cloud, Git

Nikada u zivotu cuo za njih nisi a ti ces da rusis nesto, trazi liste na pm bolje ti to pristaje.

E CUJ ON DA NE DIRA HAHAHHAHAHAHHA....
Neke od listi koje nikad u zivotu jado vidio nisi cisto da testiras:

Последно уредено:
Член од
16 јули 2024
Мислења
154
Поени од реакции
185

Ti da ne diras, za 15 zivota sve alata svjeta da ti daju ti neces znati pokrenuti jel toliko si jadan da neznas ni scan dugme na tastaturi stisnuti, jebo te bosko a ti njega.

AMA LJUDI STA JE SA OVIM FORUMOM STRUCNJACI SVE A NIKO NEZNA DVIJE LISTE NACI, PROVJERENO ZNAM DA IMA DESETINE LJUDI STO ZNAJU A JAVLJA SE OVAJ SLJAM I KURCI SE. ZBOG CEGA NIKO NE PISE DA ZACEPI USTA OVAKVIM.

Evo definiraj samo jedan od ovih pojmova: db, H.264, H.265 (HEVC), AAC, HLS,RTMP, UDP, RTP, MPEG-DASH, FFmpeg i GStreamer, SSL, Firewall, Ubuntu, CentOS, Debian, Nginx ili Apache, Docker ili Kubernetes, SQL injection, XSS, CSRF, JWT (JSON Web Tokens), CI/CD pipeline (Continuous Integration/Deployment), AWS, Azure, Google Cloud, Git

Nikada u zivotu cuo za njih nisi a ti ces da rusis nesto, trazi liste na pm bolje ti to pristaje.

Evo ja cu ti objasnit i svima ostalima koji neznaju za neke pojmove
- db: Baza podataka, koristi se za pohranu, upravljanje i pristup podacima.
- H.264 i H.265 (HEVC): Standardi za kompresiju video zapisa.
- AAC: Format za kompresiju zvuka.
- HLS, RTMP, UDP, RTP, MPEG-DASH: Protokoli za streaming video sadržaja.
- FFmpeg i GStreamer: Alati za manipulaciju multimedijskim sadržajem.
- SSL: Protokol za sigurnu komunikaciju na internetu.
- Firewall: Sigurnosni sistem koji štiti mrežu od neovlaštenog pristupa.
- Ubuntu, CentOS, Debian: Operativni sistemi.
- Nginx i Apache: Web serveri.
- Docker i Kubernetes: Platforme za kontejnerizaciju aplikacija.
- SQL injection, XSS, CSRF: Vrste sigurnosnih napada na web aplikacije.
- JWT (JSON Web Tokens): Standard za autentikaciju i autorizaciju korisnika.
- CI/CD pipeline: Proces automatizovanog testiranja i isporuke softvera.
- AWS, Azure, Google Cloud: Cloud platforme za hosting aplikacija.
- Git: Sistem za kontrolu verzija koda.
Al ne zamarajte se sa tim Pink je Pink gdje god da ga gledali.
I serator je serator sa bilo kojeg naloga pise.
Tako dragi moji uzivajte jebivetri ce uvijek ostat jebivetri.

Последно уредено:
Член од
25 февруари 2015
Мислења
345
Поени од реакции
587
citam neki "strucnjaci" kazu da net iptv ne radi evo ja cu samo reci da nije nikad ni prestala da radi.
1735391189492.png

Член од
16 јули 2024
Мислења
154
Поени од реакции
185

Konju hahahaaha U Životu nisam kupio skener,a kamoli da dajem za nekaj ovakvoga 300 eura :jeeee::jeeee::jeeee: Ajme nisam znao da si takva budaletina.Još malo i netiptv se bude ugasio,komplet stranica pa če biti fritule za tebe i takve glupane :cujte::jeeee::jeeee::jeeee:

Прегледај го приврзокот 439198

Ima drugih načina za njega,ne samo apk za android,1200 lista ide u 20 sati sa android skriptom hahahahha
Evo duzan sam ti dokazat da to sta ti pises 1200 na androidu sta mislis da je net ustvari su u skriptu koja je kriptovana ubacene 3200 listi iz net apk 70 % i vise i ne radi.Ubiti ti vrtis skriptu u koju su ubacene izvadene liste i limitirane da ne izbaciva prenaglo, a imas osjecaj da ih skeniras.Ovako ti skripta izgleda iznutra ,a tu ti i dio tih listi.
Tako da mislim da si ipak ti malo veca cujza kako kazu kod vas da si konj bi shvatio o cemu se radi.

Член од
26 октомври 2019
Мислења
666
Поени од реакции
1.577

Eeee moj kiki,ti stvarno mislis da niko nema pojma ko si.Nit sam te spominjao,nit me interesujes.Inace,oni tvoji linkovi na urlscan su znak tvoje iznadprosjecne inteligencije.

Член од
24 јули 2024
Мислења
5
Поени од реакции
6
Elmu ti to ako si pratio forum njegov on je znao izigravat znalca
jedini koji nesto izigrava svugdje gdje si aktivan si ti. Ljudi koji te znaju kazu da si dileja i to teska, ovisis od ljudi koji ti daju alate i liste dok sam nisi u stanju ni skriptu pokrenuti ak ti neko ne objasni korak po korak hahahaha

Kajgana Shop

На врв Bottom