Sta bi? Oduvali te turci pa se vratio?M3u liste 27.12.2024
Turci,ovako se pisu imenice,sjedi 1Sta bi? Oduvali te turci pa se vratio?
Ti da ne diras, za 15 zivota sve alata svjeta da ti daju ti neces znati pokrenuti jel toliko si jadan da neznas ni scan dugme na tastaturi stisnuti, jebo te bosko a ti njega.Hrabra izjava,ako je istina.
Reci nam koji je panel.da ga ne diramo
Evo ja cu ti objasnit i svima ostalima koji neznaju za neke pojmoveАвтоматски споено мислење:
Ti da ne diras, za 15 zivota sve alata svjeta da ti daju ti neces znati pokrenuti jel toliko si jadan da neznas ni scan dugme na tastaturi stisnuti, jebo te bosko a ti njega.
AMA LJUDI STA JE SA OVIM FORUMOM STRUCNJACI SVE A NIKO NEZNA DVIJE LISTE NACI, PROVJERENO ZNAM DA IMA DESETINE LJUDI STO ZNAJU A JAVLJA SE OVAJ SLJAM I KURCI SE. ZBOG CEGA NIKO NE PISE DA ZACEPI USTA OVAKVIM.
Evo definiraj samo jedan od ovih pojmova: db, H.264, H.265 (HEVC), AAC, HLS,RTMP, UDP, RTP, MPEG-DASH, FFmpeg i GStreamer, SSL, Firewall, Ubuntu, CentOS, Debian, Nginx ili Apache, Docker ili Kubernetes, SQL injection, XSS, CSRF, JWT (JSON Web Tokens), CI/CD pipeline (Continuous Integration/Deployment), AWS, Azure, Google Cloud, Git
Nikada u zivotu cuo za njih nisi a ti ces da rusis nesto, trazi liste na pm bolje ti to pristaje.
E CUJ ON DA NE DIRA HAHAHHAHAHAHHA....
Neke od listi koje nikad u zivotu jado vidio nisi cisto da testiras:
Evo duzan sam ti dokazat da to sta ti pises 1200 na androidu sta mislis da je net ustvari su u skriptu koja je kriptovana ubacene 3200 listi iz net apk 70 % i vise i ne radi.Ubiti ti vrtis skriptu u koju su ubacene izvadene liste i limitirane da ne izbaciva prenaglo, a imas osjecaj da ih skeniras.Ovako ti skripta izgleda iznutra ,a tu ti i dio tih listi.Автоматски споено мислење:
Konju hahahaaha U Životu nisam kupio skener,a kamoli da dajem za nekaj ovakvoga 300 eura Ajme nisam znao da si takva budaletina.Još malo i netiptv se bude ugasio,komplet stranica pa če biti fritule za tebe i takve glupane
Прегледај го приврзокот 439198
Автоматски споено мислење:
Автоматски споено мислење:
Ima drugih načina za njega,ne samo apk za android,1200 lista ide u 20 sati sa android skriptom hahahahha
Eeee moj kiki,ti stvarno mislis da niko nema pojma ko si.Nit sam te spominjao,nit me interesujes.Inace,oni tvoji linkovi na urlscan su znak tvoje iznadprosjecne inteligencije.Автоматски споено мислење:
Ti da ne diras, za 15 zivota sve alata svjeta da ti daju ti neces znati pokrenuti jel toliko si jadan da neznas ni scan dugme na tastaturi stisnuti, jebo te bosko a ti njega.
AMA LJUDI STA JE SA OVIM FORUMOM STRUCNJACI SVE A NIKO NEZNA DVIJE LISTE NACI, PROVJERENO ZNAM DA IMA DESETINE LJUDI STO ZNAJU A JAVLJA SE OVAJ SLJAM I KURCI SE. ZBOG CEGA NIKO NE PISE DA ZACEPI USTA OVAKVIM.
Evo definiraj samo jedan od ovih pojmova: db, H.264, H.265 (HEVC), AAC, HLS,RTMP, UDP, RTP, MPEG-DASH, FFmpeg i GStreamer, SSL, Firewall, Ubuntu, CentOS, Debian, Nginx ili Apache, Docker ili Kubernetes, SQL injection, XSS, CSRF, JWT (JSON Web Tokens), CI/CD pipeline (Continuous Integration/Deployment), AWS, Azure, Google Cloud, Git
Nikada u zivotu cuo za njih nisi a ti ces da rusis nesto, trazi liste na pm bolje ti to pristaje.
E CUJ ON DA NE DIRA HAHAHHAHAHAHHA....
Neke od listi koje nikad u zivotu jado vidio nisi cisto da testiras:
Elmu ti to ako si pratio forum njegov on je znao izigravat znalcaEeee moj kiki,ti stvarno mislis da niko nema pojma ko si.Nit sam te spominjao,nit me interesujes.Inace,oni tvoji linkovi na urlscan su znak tvoje iznadprosjecne inteligencije.
jedini koji nesto izigrava svugdje gdje si aktivan si ti. Ljudi koji te znaju kazu da si dileja i to teska, ovisis od ljudi koji ti daju alate i liste dok sam nisi u stanju ni skriptu pokrenuti ak ti neko ne objasni korak po korak hahahahaElmu ti to ako si pratio forum njegov on je znao izigravat znalca