Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
3 февруари 2021
Мислења
8
Поени од реакции
2
Sta je ovo pakovanje profila sta se ovde desava zadto non stop pada forum nije ovde bezbedno
Автоматски споено мислење:

Ponovo ovde Elmu se svadja sa ljudima treba da zatvore ovu temu zbog njega da nam ne navucepoliciju smrdljiva.
још један лажни профил дсуки?

Член од
3 февруари 2021
Мислења
8
Поени од реакции
2
Ko bolesnik jesi ti bolesnik jebao vas elmu vise

Jebote dsuki majmune biste bre svi bolesnici nema bise Balkan da se svadja te sada ste dosli ovde
значи још један психопата само тебе родитељи нису научили како се комуницира са људима

Член од
25 февруари 2015
Мислења
345
Поени од реакции
589
Член од
19 декември 2018
Мислења
54
Поени од реакции
171
Molio bih Admine i moderatore da vide sa koje ip adrese pise sa mog nick prvo ja sam i BiH a neko se zeli prestaviti u moje ime i nekoga napadati vidim da pise sa mog nick ekavskim a ja pisem ijekavskim.
Znaci gospodine dsuki ja sam iz BiH mislim nemam protiv vas nista
ZNACI ja ovo gore reagovao neko sa mog nick to radi ja ti se izvidjajem da taj kobac67 nisam ja sam kao sto rekoh iz BiH a ima clanova ovdje koji mogu da potvrde.Stvarno je taj necovjek sto se krije iza mog nicka.
Ovo sad tek vidjeh i odma sam reagovao.
Suki ti moderator,pa može koristiti bilo koji nick na forumu :)

Ovaj forum je čista sprdačina :masa:

Член од
16 јули 2024
Мислења
154
Поени од реакции
187
Reko ti....Sprdačina malo teža od foruma :aplauz: :aplauz: :aplauz:
Oduvijek je tako bilo ovdje ja kad sam dosao ima vec davno 5 postova na tjedan i nista o ilegali.
Al smo za sobom dovukli cijeli kriminal

Ovdje je banirano najvise ljudi od ijednog foruma.Tako da i administracija digla ruke niko se nije znao nosit sa toliko kriminalaca hahaaa

Kajgana Shop

На врв Bottom