- Член од
- 19 декември 2018
- Мислења
- 60
- Поени од реакции
- 182
m3u liste 6.12.2024
Attachments
-
259,9 KB Прегледи: 145
De si ti vidio da se neko svada.Osim nekolicine sta su izuli cipele i klajaju se al u religiju ne ulazimo.Ajde bre dosta svadje oko medije sta se vam to
Ma jok ne bavim se ja sa tim ilegalnim iptv,nek stavlja ko sta hoce.Ja sam Bahriju samo upozorio jel ga znam iz videnja.Nije daleko od mene.Mislim da ti je krivo sto izbacuje alati i liste a ti ih nisi delio ovde e to je problem.
kaze lik koji je od 2016 imao tacno 5 komentara ti si tek koristan otprilike kao i taj koji ti je dao likeTi si mnogo nervozna osoba.
Iskaces ko neki poadobranac, a od tebe nikakve koristi.
Legalne iptv plačene skenere imaš,daj nemoj se brukatiMa jok ne bavim se ja sa tim ilegalnim iptv,nek stavlja ko sta hoce.Ja sam Bahriju samo upozorio jel ga znam iz videnja.Nije daleko od mene.
Nemam ja nikakve alate ne koristim ti ja to
21 stoljece je ja imam sve placeno legalno nista na crno.
Ne znam zasto bi ikome bilo krivo zbog tzv. "alata" Da si dovoljno dugo u ovim vodama znao bi da,sve sto je postavljeno,bio to alat ili lista,mozes objesit macku o rep.Balkanska naivnost nema granica.Ovo je bolje od LZNMislim da ti je krivo sto izbacuje alati i liste a ti ih nisi delio ovde e to je problem.
ja nisam socijalno jarane ako ti treba pomoc to se kulturno pita i onda mozda i dobijes, inace ja pojma nemam o tematiki tako da pomoc trebas traziti od najveceg strucnjaka ovdje a svi znamo ko je to da sad ne idem u detalje jer je lik stidljivТој влегува и постојано шири негативна енергија. Никогаш не му помогнал на никој на овој форум, само влегува за да се сваѓа.
Laže toliko,da sam sebi vjeruje
Legalan u HR ovde kod makedonze pravi mafias.Laže toliko,da sam sebi vjeruje
To malo da dignem atmosveru al ozbiljnno nikad ne gledam ilegalni iptv imam placeni max tv i netflix sve na 5 uredaja tako da nemam potrebe za tim.Laže toliko,da sam sebi vjeruje
Jebiga pratim situaciju na terenu hahaaa napeto ovo ko krimic hahaaaPa ti kao javni tužilac hahahsh
Covjece Boziji,sta pricas Jesi'l ti ikad procitao postove,od svih svojih naloga,koje imas na Kajgani?To malo da dignem atmosveru al ozbiljnno nikad ne gledam ilegalni iptv imam placeni max tv i netflix sve na 5 uredaja tako da nemam potrebe za tim.
Автоматски споено мислење:
Jebiga pratim situaciju na terenu hahaaa napeto ovo ko krimic hahaaa