Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Nije sija nego vrat... Na jednom ti otvoreno trazio novac a na drugom,kao bajagi donacija,za liste i alate.
Автоматски споено мислење:

Pa sta ce ti fino se druzis otvorite temu pederluk hahaaa.Sta se vi bez listi neznate druzit
Ta rijec je zabranjena na doticnom forumu posto licno vrijedjas dvojicu admina:):sekc:

Последно уредено:
Nije sija nego vrat... Na jednom ti otvoreno trazio novac a na drugom,kao bajagi donacija,za liste i alate.
Автоматски споено мислење:

Ta rijec je zabranjena na doticnom forumu posto licno vrijedjas dvojicu admina:):sekc:
Znas sta cu ti reci nije ni lose sta se ovo pozatvaralo,jos ce sad sotu u njenackoj hapsit serbian forum je pun slika i listi,i rijese telegram ostalo je sve tako tako i fino mir.
Zbog Sote ce im poglavlje 4_55 zatvorit

Znas sta cu ti reci nije ni lose sta se ovo pozatvaralo,jos ce sad sotu u njenackoj hapsit serbian forum je pun slika i listi,i rijese telegram ostalo je sve tako tako i fino mir.
Zbog Sote ce im poglavlje 4_55 zatvorit
Pa mene su otjerali sa tog foruma,kad sam rekao da nije ispravno sto uzimaju ljudima novac za liste i alate koji su svakako dostupni na netu...Tako da mi nije zao ona dva pakasa i da zaglave:-) Znam da Dado nije tako zamislio forum !
A jos me interesuje sta kazu sad oni sto su govorili da sam ljubomoran sto kritikujem ono javno objavljivanje svega i svacega:kafence:

Pa sta ce ti fino se druzis otvorite temu pederluk hahaaa.Sta se vi bez listi neznate druzit
Sve mi se cini da je ovo insider posao jer kako da pajkani nehvataju one sto se kriju u raznoraznim oblacima a udaraju na Robin Hood usmjerene dobre duse koje uzimaju od bogatih i dijele siromasnim :)
LP

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom