Bas te tesko tako nepismenog raskrinkatineznam moze admin da ga upozori ovog sto vredja naciju nenzma koje taj zlocko niti me interesuje i\gleda covek ima nocnu moru
Прегледај го приврзокот 427239
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bas te tesko tako nepismenog raskrinkatineznam moze admin da ga upozori ovog sto vredja naciju nenzma koje taj zlocko niti me interesuje i\gleda covek ima nocnu moru
Прегледај го приврзокот 427239
Sta ste sad ljubomorni decko ima skener a vi nemate hahahaa,i jos arta moze nac listu pravu puna kapa.Bas te tesko tako nepismenog raskrinkati
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Drug ELMU ti salje pozdravePoz drustvo evo malo da vidite kako radi skener Прегледај го приврзокот 426964
Автоматски споено мислење:
evo kako se nervijraju na balkan iptv klub jer tamo postavjaju postove i to ako imas 250 pa ces videti listu znaci nemoguce jer cuvaju za sebe a vi im davajte ovde skener
Прегледај го приврзокот 426969
Прегледај го приврзокот 426970
Jao sto si hrabar nepismenko ovako preko tastature. Nema se tebi sta p.....t, taj pristic medju nogama stisni vec jednom da ti pritisak popusti jer ti udara u mozakMozes i ti i Elmu dami popusite k....nu moju eto moj pozdrav za vas dvoje
evo pozdravi tvog gazdu Прегледај го приврзокот 427387
mozes ti pismeni da mi polizes jaja a posle da mi popusis k..nu moju
Ja bi ti prijatelju preporucijo da posjetis dobrog psihijatra i odlezis jedno 50 godina psihijatriske bolnice i mozda budes pametnijiMozes i ti i Elmu dami popusite k....nu moju eto moj pozdrav za vas dvoje
evo pozdravi tvog gazdu Прегледај го приврзокот 427387
mozes ti pismeni da mi polizes jaja a posle da mi popusis k..nu moju
Nema njemu spasa, ni jedan psihijatar se ne bi upustio u takvu problematiku. Meni je on skroz jasna osoba, veseli me. To su iskompleksirani psihicki bolesnici sa malim pristicem medju nogama.Ja bi ti prijatelju preporucijo da posjetis dobrog psihijatra i odlezis jedno 50 godina psihijatriske bolnice i mozda budes pametniji
Sreco moja nepismena, duboko disiajde idi lizi kurcinu na elmu i svi vi sto ste na balkan jebao vas elmu sve ste sjebali ljudi nemaju sta sada da gledaju govna jedna sve liste ste unisitili mozes dami lizes moja srpsla jajca haha kao i ti ovaj na privatne poruke sto mi pise hahaha
Dodji u novu pazovu dase nadjemo mudonjo jedan da vidim koliko si pismen da te vaspitam malo govno jedno date izboksujem kako dolici govno nepismeno
jajo idu kineske liste hopces malo liste da ti pokazem te govno jedno ko to gleda pazi daneprodas listu livego znaci ono kao govno
evo crkni malo za ovakve liste
Прегледај го приврзокот 427406Прегледај го приврзокот 427406
Imas ppTreba mi xxx iptv adult 18+ lista ako neko ima neka pošalje u PM. Hvala
Imas pp. Ne odgovaram za posledice,kao sto su nagla nesvjestica,privremeno slijepilo itd...Treba mi xxx iptv adult 18+ lista ako neko ima neka pošalje u PM. Hvala