коцка
Curiouser and curiouser!
- Член од
- 12 јули 2005
- Мислења
- 7.176
- Поени од реакции
- 13.794
@pogodikosam e пратен на одмор
Nesto novo radim evo pa videcemo sada mislim daje uspelo za sada vadi url liste sa svi iptv playeri Прегледај го приврзокот 427610Прегледај го приврзокот 427610
A nije bolje ovako
Moj Adnan-e to ti je specijalni alat ali...Pozdrav raja kako ste .....
Автоматски споено мислење:
Drustvo kako skenirate te liste preko cega kako ako nije tajna...hvala
Vojna tajna druzeMoj Adnan-e to ti je specijalni alat ali...
Neće da daju kao neke lepe cure, devojke ,zene koje mame razgolite se a ne daju nikom a posle?
Posle sta se desi omatore i ne trebaju nikom ni da plate.
Šalim se malo pozdrav svima.
Kad trazis stalker moras uvijek navest drzavu u kojoj bi gledao , provajder tvoj i gdje bi gledao.neko neku domacu listu mac da je 2x konekcije
Zasto se nebi smijelo.Mozes ti na pm poslat sta oces svakom.A ako pitas da javno ih izbacivas od toga nema vajde niko.Dali se sme delit ovde lista m3u i mac...ili je to zabranjeno deliti.....
Sta bi bila tajna preko ob moze i preko py.Pozdrav raja kako ste .....
Автоматски споено мислење:
Drustvo kako skenirate te liste preko cega kako ako nije tajna...hvala
Pozz drug nemoj me pogresno shvatit,nista licno,lista nikad vise zalihe su pune samo nazalost te liste koje se podjele brzo se uniste svaka cast pojedincima.LpPitam samo...pre su se delili liste m3u ovde ..al vidim da vise niko ne deli..znaci male zalihe nema se za sve ...
Druze ziv mi bio....Pozz drug nemoj me pogresno shvatit,nista licno,lista nikad vise zalihe su pune samo nazalost te liste koje se podjele brzo se uniste svaka cast pojedincima.Lp
Ma svi imaju listi i previse pa nema potrebe za tim, ja ne pamtim kad se doslovce bas bukvalno sve moglo gledat cak i od kolege Elmu986 je dostupanPitam samo...pre su se delili liste m3u ovde ..al vidim da vise niko ne deli..znaci male zalihe nema se za sve ...
Ma sve ok...samo sam pitao onako nisam bio dugo na kajgani online ..al bolje cuvati dugo gledati ....Ma svi imaju listi i previse pa nema potrebe za tim, ja ne pamtim kad se doslovce bas bukvalno sve moglo gledat cak i od kolege Elmu986 je dostupan