- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
ma drim je prevazidjena stvarradi i max tv radi.....itd,samo se ispod pulta dijeli ko nekad total i max tv
ma drim je prevazidjena stvarradi i max tv radi.....itd,samo se ispod pulta dijeli ko nekad total i max tv
je treba ti ninđama drim je prevazidjena stvar
I pocinjes na njemu polako sklapat kockice,napravis da Sky DE radi,neko rece da ne radi .je treba ti ninđa
Oscam+Ccam ,moze se i ovo pokrenutSvaka čast,a kod mene sve crno.Da li mi možeš reči kako si sredio ovo i koji emulator koristiš
69e, 57e(raduga),10e,27,5w. tu sad verovatno nema,i reci mi jel može ccam da otvori, znam da cryptowork ne može, a šerovanje ide preko lokala, ali koje pakete otvaraju ccamovi i emulatori i koje imaš u dreamu,mada je of topic, a možda i nije jer se radi o TV kanalima,to više ništa nisam video,zadnje je nagra2/Digy paket.pojasni kako to radiš,Saško će zažmuri, ali sav postupak, možda nabavim ponovo sat. inače počeo sam sa Eutelsatom I/3 (13e), ni jedna Astra na e19,2 nije bila ni lansirana.kako nije ostalo - 19.2e, 16e, 13e, 1w, 30w, 1.9e, 23.5e, 9e, 39e .....
ja nemam drim, nego sky star2 hd karticu, i c linijom otkljucavam zakljucane kanale69e, 57e(raduga),10e,27,5w. tu sad verovatno nema,i reci mi jel može ccam da otvori, znam da cryptowork ne može, a šerovanje ide preko lokala, ali koje pakete otvaraju ccamovi i emulatori i koje imaš u dreamu,mada je of topic, a možda i nije jer se radi o TV kanalima,to više ništa nisam video,zadnje je nagra2/Digy paket.pojasni kako to radiš,Saško će zažmuri, ali sav postupak, možda nabavim ponovo sat. inače počeo sam sa Eutelsatom I/3 (13e), ni jedna Astra na e19,2 nije bila ni lansirana.
Da ,mozda fatamorgana,fotoshop,opticka iluzija ili ...... ili hmm koce mu ga znat ,necija pusta zelja.Radi to sve u cable , na sat cisto sumljam... Bez Icam nekog generatora integrisanog u Oscam nema od te pjesme nista...
Takodje moduli+card rade, tako da te gore slike su neralne zasad..
Ma naravno, slozio kockice sa Oscam i cccamDa ,mozda fatamorgana,fotoshop,opticka iluzija ili ...... ili hmm koce mu ga znat ,necija pusta zelja.
Samo si zaboravijo da navedes kako hoces to da ti se servira u ove tople dane ,sa ledom ili bez leda ,alkoholno ili bez alkoholno pice.Znam da ti na server neradi pa te to sada onako skaklji ,golica,sta i kako ,nista sacekaj fiks dok se ne vrate hakeri sa odmora Avgust,Septembar,do tada uzivaj u nestvarnim slikamaMa naravno, slozio kockice sa Oscam i cccam
Postavi ovde oscam log ecma da vidimo to cudo
Znaci ni ecm... toliko o serviranju hladnog i toplog... Aj kad cujes jos koju o Oscam+cccam kombinacijama i sliku koju nam skines sa UM-cable pa da balimo ovde dalje... Da fix ima, da IMA..ako radi skyit i UK onda ce raditi i DE, medjutim ne na crnom Oscam;=)Samo si zaboravijo da navedes kako hoces to da ti se servira u ove tople dane ,sa ledom ili bez leda ,alkoholno ili bez alkoholno pice.Znam da ti na server neradi pa te to sada onako skaklji ,golica,sta i kako ,nista sacekaj fiks dok se ne vrate hakeri sa odmora Avgust,Septembar,do tada uzivaj u nestvarnim slikama
Znam da te ubi radoznalost inace nebi ovolikav interes pojavijo da se radilo o Totalu ili nekom exyu provajderu nebi me cudilo ali do tada .....cekaj ,ko ceka taj i doceka ili sklepaj neko tvoj DiabloSvemoguci Cam pa da vidimo sarenilo na ekranima i na njemu tvoje ime Cama.Znaci ni ecm... toliko o serviranju hladnog i toplog... Aj kad cujes jos koju o Oscam+cccam kombinacijama i sliku koju nam skines sa UM-cable pa da balimo ovde dalje... Da fix ima, da IMA..ako radi skyit i UK onda ce raditi i DE, medjutim ne na crnom Oscam;=)
ma naravno;=), ev da nebi se UBI-o zavrsavam diskusiju, sve 5.. najbolji siZnam da te ubi radoznalost inace nebi ovolikav interes pojavijo da se radilo o Totalu ili nekom exyu provajderu nebi me cudilo ali do tada .....cekaj ,ko ceka taj i doceka ili sklepaj neko tvoj DiabloSvemoguci Cam pa da vidimo sarenilo na ekranima i na njemu tvoje ime Cama.