jbg nije fer prije mjesec dana sam ti dao listu koja jos radi i sad to nisam odmah primjetio i poslao ti jos jednu nije fer ,sad si kod mene izgubio povjerenje ,nemojte to raditiAko moze Zokiniko za mene jedna m3u exyu lista od onih koje su dobre.Hvala
ЗокиНико се извинувам имав некои проблеми со компјутерот и листата што ми ја даде пре месец и кусур дена ми правеше некои проблеми, работи, не работи, прекинува и навистина ја баталив.Ти благодарам упте еднаш.jbg nije fer prije mjesec dana sam ti dao listu koja jos radi i sad to nisam odmah primjetio i poslao ti jos jednu nije fer ,sad si kod mene izgubio povjerenje ,nemojte to raditi
ok ali radi super testirao sam ok ako je do kompjutera pisemo se uzivajЗокиНико се извинувам имав некои проблеми со компјутерот и листата што ми ја даде пре месец и кусур дена ми правеше некои проблеми, работи, не работи, прекинува и навистина ја баталив.Ти благодарам упте еднаш.
ko to "vi", @zokiniko kaze da je jediniide kraj i tom alatu samo vi vadite i hvalite se