ma ja sam autsajder uvek bio, nego interesuje me, da li je moguce da je on jedinipa ti sigurno ne kad si pitao za koliko...
Tu si nazalost u pravu,ali ne praktikujemo slanje ljudima koji se kriju iza 10 nickova ili novi sa prvim postom i slicno, ne posaljemo visekonekcijske....nekako se čovek trudi ipak poslati nekima koji nisu od tih da pronevere ili su barem malo po nicku duze po forumima itd...ali pogresi se naravno,i nije smak sveta mada steta neko to ipak gleda i...naravno ima i pouzdanih.nije problem nekom dat višecoon listu ali taj netko... če nekom drugom dat
a taj drugi če negdje objavit javno i gdje tu poanta...
mora da stane istog trena
Posalji jednu listurijeseno
tko je navikao davati, taj će uvijek davatiako ima i drugih, koji upadaju u servere, zasto i oni ne dele liste kao @zokiniko
gdje sam rekao da sam jedini de kopiraj,zar nisi procitao da neki vade za 10 sekundinego ti meni reci za koje servere stream ne zaostaje ti to najbolje prokuzisko to "vi", @zokiniko kaze da je jedini
Hvala Ti Veliki Meštre od ove igre. Živ i zdrav bio!!!mislim da su svi dobili listu toliko od mene pozdrav