- Член од
- 6 септември 2019
- Мислења
- 119
- Поени од реакции
- 49
pozdrqav svima ako ima neko lista danije javna vise konekciska sa makedonske exyou programe hvala unapred
Otkad ti u splitu pa makedoncipozdrqav svima ako ima neko lista danije javna vise konekciska sa makedonske exyou programe hvala unapred
Skocile konekcije ko krvni pritisak heheImao sam listu bila je javna aktiv konekcija 0 maksimum konekcija 0 niko nije gledao lista bila odlicna gledao sam je 2 3 meseca odjednom je skocila aktivnih konekcija 445 sutra dan pukla...
Ako ima neko da ima dobar skener nek mi se javi na pm kanali su bili strava
Haha.. Sve koristi user-agent bez iznimke. I svi otvaraju.. Kakvo ti je to pitanje? Ajd ti na google pa nauči sta je user agent, pa pomovno postavi pitsnje.Pozzz...
da li postoji player za android uredjaje, da otvara kanale koji koriste USER AGENT
Sta spusti covjeku pa ne ulaze svi u panele ko ti.Izgubi volju u startu.Haha.. Sve koristi user-agent bez iznimke. I svi otvaraju.. Kakvo ti je to pitanje? Ajd ti na google pa nauči sta je user agent, pa pomovno postavi pitsnje.
Da ti laički kažem, user agent dođe kao ime plejera kad se predstavi serveru, mora potrefit isto ime da server vrati odgovor..
Skoro svi to mogu, recimo u Ott Navigator mozes postaviti user-agent u postavkama i pici.Pozzz...
da li postoji player za android uredjaje, da otvara kanale koji koriste USER AGENT
Pa da nauči osnovno.. Mozda mu dam voljeSta spusti covjeku pa ne ulaze svi u panele ko ti.Izgubi volju u startu.
E sad si postavio ok pitanje.. Može ali onda trebaš gledati datoteku i tako složit m3u filekonkretno,,,,
da li moze u SMART IPTV playeru?
Da li ti uopce znas sta je user agent i cemu sluzi? Prvo nije tacno da svi koriste a drugo gdje otvaraju? Ko otvara? Da li uopce imas percepciju o cemu pises?Haha.. Sve koristi user-agent bez iznimke. I svi otvaraju.
Ka imam ali izgleda ti nemaš... Svaki plejer ima user agent ali svaki.. Ja znam o čemu pričam ali izgleda ti ne.. Ako želiš prevari server pa da ti se plejer ptedstavi drugačije onda stavljaš drugi. Naravno ako plejer ima opciju da se stavi. Ako nema onda se user-agent stavi u samu datoteku... Ja znam i to vrlo dobro a ti ako neznaš nauči...Da li ti uopce znas sta je user agent i cemu sluzi? Prvo nije tacno da svi koriste a drugo gdje otvaraju? Ko otvara? Da li uopce imas percepciju o cemu pises?
Evo prosvjetlicu te samo ovim jel vidim da veze nemas o cemu pises:Ka imam ali izgleda ti nemaš... Svaki plejer ima user agent ali svaki.. Ja znam o čemu pričam ali izgleda ti ne.. Ako želiš prevari server pa da ti se plejer ptedstavi drugačije onda stavljaš drugi. Naravno ako plejer ima opciju da se stavi. Ako nema onda se user-agent stavi u samu datoteku... Ja znam i to vrlo dobro a ti ako neznaš nauči...
Evo ja sam napisao a ti me prosvjetli ako misliš drugačije..