simpsongroups...Koji su to po tom nazivu nemogu dokucit
Simpson=?
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
simpsongroups...Koji su to po tom nazivu nemogu dokucit
Simpson=?
Koji su to po tom nazivu nemogu dokucit
Simpson=?
http://vipmainz.xyz:7071/client/
daj sad objasni na sigurnoJa kad sam zadnji put dao diogen i objasnio kako se može gledat u stb, sutra stalo na taj naćin.. I onda sam se zajebavao 5 dana da skužim kako i tek uz pomoć uspio..
Автоматски споено мислење:
Mozda sam i vlasniku dao i objasnio haha.. Bio mi nepoznat nik... Ali sta ću.. Reko da ljudi gledaju i eto sranja.. Nemora bit da je povezano ali mozda...
Pa lako sam se prepoznao osim ako nas nije bilo mnogo kojima je dux4 to objasnio:Kad si hteo da ispadnes jack,eto i mandrak11 se javio a i dalje je ne poznat.Pa sad ga ti znaj...Zacudio si me izjavom a inace si ne poverljiv,eto BURMANU i meni nebi sigurno dao ...he...he... a znamo se cetvrt veka.
I pitanje za mandraka,kako si se prepoznaova tema ima ogroman broj korisnika,a i odmah si se javio kao da pomno pratis desavanja.Samo sam primetio....
Hahaha... Haha.. To je zato sto ti kažeš tako.. Pa daj ljudima gratis jednuNisi ti kriv jednostavno diogen se više nece moći gledati preko stbemu a i ostalih app
Nije tako!!!Nije bitno ko je rekao nego je jednostavno to je tako.
Diogen se gleda.Nisi ti kriv jednostavno diogen se više nece moći gledati preko stbemu a i ostalih app
Pusti... To je cilj da nekog isprovociraju da vide gdje su šuplji.. Ne nasjedaj na provokatore..Diogen se gleda.