TiviMate al premium verzijuUzeo xiaomi mitv stick. Koji plejer mi prepocujete zbog stabilnosti i da ne secka(tivimate. Ott navigátor Ili iptv extrém). Molim misljenje o ovim Aplikacijama Ili neki drugi predloge za plejer.
Hvala. Moze neki link za skidanjé?TiviMate al premium verziju
Ako moze na pp kako radi na stbJa kad sam zadnji put dao diogen i objasnio kako se može gledat u stb, sutra stalo na taj naćin.. I onda sam se zajebavao 5 dana da skužim kako i tek uz pomoć uspio..
Автоматски споено мислење:
Mozda sam i vlasniku dao i objasnio haha.. Bio mi nepoznat nik... Ali sta ću.. Reko da ljudi gledaju i eto sranja.. Nemora bit da je povezano ali mozda...
Samo da odgovorim da sam ja taj nepoznati nik kome si pomogao i da nisam vlasnik diogena nego lik kao i velika većina ljudi ovde(nismo svi baš vlasnici) koja se slabo razume u ove stvari i malo slobodnog vremena koje ima koristi da nešto nauči uz pomoć dobrih ljudi koji se razumeju u ovo i hoće da pomognu. Žao mi je što sam ti ostao u lošem sećanju, slučajno se tako poklopilo da stvarno odmah stane kada si mi objasnio i hvala ti još jednom i javno na pomoći.Ja kad sam zadnji put dao diogen i objasnio kako se može gledat u stb, sutra stalo na taj naćin.. I onda sam se zajebavao 5 dana da skužim kako i tek uz pomoć uspio..
Mozda sam i vlasniku dao i objasnio haha.. Bio mi nepoznat nik... Ali sta ću.. Reko da ljudi gledaju i eto sranja.. Nemora bit da je povezano ali mozda...
Kad si hteo da ispadnes jack,eto i mandrak11 se javio a i dalje je ne poznat.Pa sad ga ti znaj...Zacudio si me izjavom a inace si ne poverljiv,eto BURMANU i meni nebi sigurno dao ...he...he... a znamo se cetvrt veka.Ja kad sam zadnji put dao diogen i objasnio kako se može gledat u stb, sutra stalo na taj naćin.. I onda sam se zajebavao 5 dana da skužim kako i tek uz pomoć uspio..
Koji su to po tom nazivu nemogu dokucitMeni je simpson stao preko stb, verovatno i oni nesto stavili...
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
za slabiji internet bilo koji plejer ti neće praviti razliku, treba da tražiš SD kanale, HD i FHD se ne mogu pristojno gledatiMolim misljenje . uzeo sam xiaomi me tv stick : koji android iptv plejer mi preporucujete za slabiji internet tj koji je najstabilniji plejer . /tivimate , ott navigator, extreme ili ........ hvala